zolty.jesienny.lisc 02.10.06, 13:11 do jakiego lekarza się zgłosić? do internisty? neurologa? jakie badania robi się w celu ustalenia przyczyny powtarzających się zawrotów głowy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Zwroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.06, 13:23 Zaczynamy od lekarza pierwszego kontaktu. Ten lekarz po przeprowadzeniu z Tobą wywiadu, napisze skierowania na badania labolatoryjne i skieruje do odpowiedniego specjalisty. Z tego co wiem do większości specjalistów musi być skierowanie od lekarza pierwszego kontaktu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc Re: Zwroty głowy IP: *.pl 02.10.06, 21:15 Rózni specjalisci u mnie szukaja przyczyn zawrotów głowy już trzy lata i bez rezultatów, powodów jest tysiące. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dag07 Re: Zwroty głowy IP: *.chello.pl 03.10.06, 10:31 A konkretnie jacy specjaliści i na jakie badania ciebie kierowali? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Zwroty głowy IP: *.pl 03.10.06, 18:27 kardiolog, neurolog, laryngolog, endokrynolog. naczyniowiec. Wszystkie badania powierzchowne, żadnych konkretnych echo,holter, usg tarczycy, TSH. W tej chwili neurolog twierdzi po objawach Zespół Menierea i przyjmuje betaserc ale zadnej poprawy nie ma niestety. Jestem w punkcie wyjscia. Mam jeszcze problemy z kregosłupem (lordoza)a zawroty głowy w tej chwili mam juz trwające bez przerwy. Odpowiedz Link Zgłoś