Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 13:03 Przy jakich chorobach sromu i pochwy miałyście żółte upławy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kij Re: żółte upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 17:54 podnosze, sama mam intensywnie zolte uplawy.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewqa Re: żółte upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 18:08 Bakteryjne zapalenia, rzesistek, nieraz grzybica. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kij Re: żółte upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 18:14 eee..wydaje mi sie, ze uplawy przy grzybicy maja inny, bardzo charakterystyczny, serowaty wyglad.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewqa Re: żółte upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 18:21 Typowe uplawy przy grzybicy sa faktycznie serowate ale zdarzaja sie czasami zolte.Zolte uplawy pojawiaja sie rowniez przy zapaleniu mieszanym- grzybica plus bakterie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: żółte upławy IP: 81.15.194.* 17.10.06, 21:31 ja mam zółte uplawy przy grzybicy, najczęsciej III albo VI stopien czystości... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: żółte upławy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.06, 22:18 A ile jest tych stopni czystości?? Zawsze przy grzybicy miałam twarożek,a tu z towarzyszącymi świądami jakieś zółte,a najgorsze,ze nie mam czasu iśc do lekarza.Wybiorę się dopiero za tydzień Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agunia26 Re: żółte upławy IP: *.cable.satra.pl 17.10.06, 21:43 Rzesistek pochwowy - upławy są zółte lub żółto-zielone, natomiast przy grzybicy upłwy są białe przypominajace twarożek. Żółte upławy mogą też towarzyszyc stanowi zapalnemu istniejącej nadżerki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: żółte upławy IP: 81.15.194.* 18.10.06, 15:56 ja nigdy serka przy grzybicy nie miałam, zazwyczaj żółte upławy ale czasem sie zdarzą zielonkawe albo brazowe, lekkie pieczenie, zero swędzenia i denerwujący zapach w wymazie zawsze wychodzi grzyb a rzęsistek ujemny Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: żółte upławy 18.10.06, 11:33 koniecznie idź do lekarza, zrób cytologię, dostaniesz jakiś lek i po kłopocie Odpowiedz Link Zgłoś