Dodaj do ulubionych

CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM?

25.03.03, 16:14
Brałam Diane, Cilest - moja waga była OK teraz biore Harmonet - przytyłam 3kg
i czy jem czy ostro sie odchudzam waga ani rusz! musiałam zmienic tabletki
(plamienia i bole podbrzusza przy Harmonecie) dostałam Microgynum(nie wiem
czy dobrze napisalam) czy to dobry wybór? co z wagą?! nie chce wiecej utyć!
czy nie pogorszy mi sie cera-mam problemy?? Prosze o odp. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • zizzzy Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM? 25.03.03, 17:50
      ja tez biore harmonet. troche przytylam, ale nie wiem czy to przez pig. czy
      dlatego ze lubie slodycze i inne takie. od 1,5 miesiaca odchudzam sie i
      schudlam 10 kg wiec mozna.
    • mewalo Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM? 26.03.03, 10:29
      ja nie mowie,ze nie można schudnąć biorac tabletki anty.-np. Harmonet, ja tez
      potrafilam schudnać 14kg w ciagu 4 m-c, musze zmienic Harmonet przez plamienia
      i ból podbrzusza a nie dlatego ze przytyłam 3kg,wiec zadałam pytanie czy zmiana
      Harmonetu na Microgynum 21 to dobry wybór? co z wagą?- bo kosztowalo mnie to
      duzo wyrzeczeń żeby schudnać 14kg i przytyc wiecej nie chce, jak zachowuje sie
      cera- ja mam tłustą z problemami, prosze piszcie POZDRAWIAM
    • delfinek0 Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNON 21 26.03.03, 12:56
      mewalo napisała:

> Brałam Diane, Cilest - moja waga była OK teraz biore Harmonet - przytyłam
      3kg
      > i czy jem czy ostro sie odchudzam waga ani rusz! musiałam zmienic tabletki
      > (plamienia i bole podbrzusza przy Harmonecie) dostałam Microgynum(nie wiem
      > czy dobrze napisalam) czy to dobry wybór? co z wagą?! nie chce wiecej utyć!
      > czy nie pogorszy mi sie cera-mam problemy?? Prosze o odp. Pozdrawiam

Bralam Microgynon 21 prawie przez 2,5 roku. moj organizm bardzo dobrze
      tolerowal te tabletki,nie przytylam(ani troszke-chociaz chcialamsmile),nie mialam
      zadnych boli.Nie zauwazylam rowniez niechcianych zmaian na skorze.czyli u mnie
      wszystko bylo dobrze,moglabym powiedziec ze nawet bardzo dobrze.lecz nasze
      organizmy sie roznia i nie wiadomo jak Twoj przyjmie te tabletki-musisz po
      prostu sprobowac i obserwowac swoje cialo.No i cena jest tez niezlasmile
      Powodzenia.pozdrawiam.
    • evangeline Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM? 26.03.03, 17:34
      moje cialko bardzo dobrze reaguje na microgynon... zadnych minusow, a nawet
      plus - mniej bolesne miesiaczki...
    • mewalo Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM? 28.03.03, 12:42
      ponawiam pytanie- bo wlasnie skonczylam Harmonet czekam na miesiaczke i ...
      powinnam wziac microgynon a mam obawy! dziewczyny piszcie! dziekuje i pozdrawiam
      • kotmanka Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM? 28.03.03, 18:28
        Z tego co wiem to jedna z lepszych tabletek jesli sie martwisz o ew przytycie,
        sklad/rodzaj i dawka hormonow b dobrze dobrane, mam kolezanke ktora od kilku
        lat zazywa microgynyn i jest wrecz chudziutenka
    • monika.antepowicz Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM? 29.03.03, 18:40
      Nie wiem- z wymienionych przez Panie preparatów właśnie jedynie microgynon może
      czasem powodować wzrost wagi
    • mewalo Re: MICROGYNON? - czy... 01.04.03, 15:20
      dziewczyny piszcie swoje spostrzezenia, przeczytalam juz wszystkie watki o
      microgonon 21 w archiwum forum ale czy sa takie "podobne" jak JA- klopoty z
      tłusta cera i "walka" z waga? po Dianie cileście("schizach" wybuchach złości
      bez powodu, hustawce nastroju) i harmonecie(psycha OK!!!) co bierzecie teraz?
      POZDRAWIAM
    • nadia3108 Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM? 01.04.03, 16:03
      Biorę microgynon juz od trzech lat. Przedtem był cilest( koszmar, bóle,
      plamienia), potem mercilon (jeszcze gorzej, mdlalam z bólu). Teraz biorę
      microgynon i jest na prawde ok. Co do wagi - nie mam problemów. A mam
      skłonności, zresztą kiedyś ważyłam 85 kg!!! teraz ważę 58 kg i microgynon nie
      ma na to żadnego wpływusmile)) Miesiączki są prawie bezbolesne. Co do cery - chyba
      dobrze, bo niegdyś miałam problemy. Nie powiem, że teraz od czasu do czasu nie
      pojawi się coś, ale to bardzo sporadycznie, raz na miesiąc, zazwyczaj przed
      miesiączka. Miałam cerę tłustą. Teraz jest raczej normalna, bez skłonności do
      błyszczenia, co kiedyś było moim utrapieniem. Nie wiem, czy to zupełna zasługa
      tebletek, ale pewnie w dużym stopniu tak. Wiem, że każda kobieta ma inny
      organizm, ale ja z microgtnonem czuję się na prawdę dobrze.
      Pozdrawiam!
      • mewalo Re: CO Z WAGĄ PRZY MICROGYNUM? 02.04.03, 10:22
        dziekuje ci bardzo za odp. wiem ze kazda z nas indywidualnie reaguje na
        tabletki i dlatego nie sugeruje sie tylko waszymi wypowiedziami ale... każde
        spostrzezenie jest mile widziane-dzieki wielkie! ja od soboty wezme mikrogynon
        i ...zobaczymy co bedzie, bardzo bym chciala zeby to były wlasnie "te" tabletki
        dla mnie bo mam dosc ciaglego zmieniania i dopasowywa nia sie, jestem dobrej
        mysli! Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka