Gość: marcel421 IP: *.adsl.inetia.pl 06.11.06, 17:49 dzisiaj robiłam mammografię, pielegniarka usiłowała zrobić mi z piersi placki. Na moją uwagę, że boli, odpowiedziała, że musi boleć ale czy rzeczywiście? mammografię robiłam w 10-tym dniu cyklu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Joanna Re: czy mammografia boli IP: *.eia.pl 06.11.06, 17:51 Tak,mammografia nie należy do najprzyjemniejszych badań i można odczuwać ból.Jak intensywny to chyba w dużej mierze zależy od wytrzymałości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewka Re: czy mammografia boli IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.11.06, 20:08 ja czułam poprostu ucisk, ni nazwałabym tego jednak bólem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gienia Re: czy mammografia boli IP: *.chello.pl 06.11.06, 20:21 Tak to boli i wcale nie jest to zależne od wielkości sutków. Ale to normalne. Pozdrawiam Gienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mum Re: czy mammografia boli IP: *.chello.pl 06.11.06, 20:59 oj, boli, boli jak cholera ja miałam łzy w oczach i pielęgniarka z żalem powiedziała, że to niestety boli... Odpowiedz Link Zgłoś