Dodaj do ulubionych

zawroty głowy

17.11.06, 18:10
Mam czasem silne zawroty głowy, że aż mną szarpnie i nie wiem od czego, byłam
u lekarza to powiedział ze to od kręgosłupa, a ja myślę że może od
tarczycy/leczę się na hashimoto/. Mam jeszcze bolące krostki na końcu języka
i cały języko dczuwam jakby był popękany tak boli. Nie wiem od jakich to
schorzeń.Już nie mam siły chodzić po lekarzach. Prześwietlenie kręgosłupa
wykazało, że szyjny w porządki alędźwiowy dyskopatia.
Obserwuj wątek
    • Gość: Gosc Re: zawroty głowy IP: *.pl 18.11.06, 14:39
      Też mam zawroty, juz ok 3 lat, ostatnio bardzo sie nasiliły i trwaja prawie
      ciągle. Doszło jeszcze zachwianie równowagi. Neurolg przepisał mi betaserc,
      przyjmuje już 3 miesiace. ale zbytniej poprawy nie odczuwam. Mam lordoze i
      podobno od tego. ale mi sie nie wydaje, predzej sprawy krązeniowe.
    • Gość: dag07 Re: zawroty głowy IP: *.chello.pl 18.11.06, 19:26
      Moje zawroty głowy czasami zanikają by znów się pojawić, tomografia komputerowa
      nie wykazała zmian neurologicznych, otrzymałam betaserc i nim ratuję kondycję.
      Ponadto mam zmiany w kręgosłupie, w odcinku piersiowym i lęźwiowym.
      • Gość: Jut Re: zawroty głowy IP: *.pl 19.11.06, 16:03
        oj!dzis cały dzień mi sie kreci w głowie co to jst????
    • Gość: sylwia Re: zawroty głowy IP: *.zgora.dialog.net.pl 22.11.06, 18:48
      możesz mieć grzyby ale takie które są we krwi miałam rówmież zawroty i popękany
      język i poszłam do irydologa i dopiero 10 zabiegó tj masaży kręgosłupa i
      akupunktura mi pomogły a także na grzyby dostałam leki od tego
      irydologa.wcześniej śmiałam sie ze znajomej która się tam leczyła ale jak żaden
      lekarz nic nie znalazł to sama tam poszłam.warto spróbować
      • Gość: kika Re: zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.11.06, 12:57
        Proponuję dietę Owocowo-warzywną przez 2 tygodnie i będzie po kłopotach. U mnie
        PRZED prolaktyna, cholesterol i in. do podejrzenia o hashi szalały jak w
        szklance burzy, PO tygodniu wszystko okazało się w normie. Ból piersi przed
        okresem minął, paznokcie są twarde jak stal, a włosy błyszczą. Oczyścisz krew i
        będziesz miała spokoj. Tak naprawdę wszystkie guzki, zrośla, skoki hormonów to
        zła dieta. Gdyby każdy o tym wiedział, rynek farmaceutyczny b. by niestety
        kulał...Człowiek jest tym, co je...
        • la_veuve_noire Re: zawroty głowy 23.11.06, 13:13
          a to ciekawe, bo ja jestem wege, a układ hormonalny mam do bani
          • Gość: kika Re: zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 09:16
            Dieta OW to nie to samo niestety, co proste niejedzenie mięsa. Okazuje się, że
            już po dwóch tygodniach rezygnacji z nabiału, zbóż, olejów, soli itd. i dziennej
            dawce 800 kcal podawanej w warzywach organizm jest w stanie się zregenerować i
            oczyścić w duuuuużym stopniu. wydawać się może, że 800 kcal to wyniszczająco
            mało, ale właśnie tyle trzeba, żeby organizm przestawił się na oczyszczanie...
    • wiki531 Re: zawroty głowy 23.11.06, 13:42
      ja jestem z Rzeszowa i gdzie irydolog przyjmuje, bo chętnie bym poszła
    • florencja29 Re: zawroty głowy 23.11.06, 15:36
      A jak u Ciebie z ciśnieniem. Ja miałam silne zawroty głowy. Po wizycie u lekarz
      okazało sie, że cisnienie jest za wyskokie do 160/95. Po seri róznych badań
      (przde wsz) kardilog - żę mam wypadanie płatka serca + arytmia, stad podwyższone
      ciśnienie i zawroty głowy. Obecnie biorę betabloker i jest ok.
      Pozdrowienia.
      • Gość: gosc Re: zawroty głowy IP: *.pl 23.11.06, 15:56
        Też biore beta blokier, betaserc od neurologa, a zawroty jak były tak sa, jestem
        po jodzie trzech ampułkach ( 3 lata temu) w stycznu mam wizyte u endokrynologa
        na która czekam 1 rok. nie wiem czy od tarczycy moga być zawroty?????
    • Gość: Italia Re: zawroty głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 02:20
      To może być też nerwica. Co Ty nato? Jak Twoje nerwy?
      Spróbuj połykać magnez, żelazo, wapń. I proponuję Ci zrobić kontrolną
      morfologię.
      Pozdrawiam
      • Gość: gosc Re: zawroty głowy IP: *.pl 24.11.06, 08:08
        Powody do nerwicy sa. Ale sama juz nie wiem?????
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka