ice-tea 21.11.06, 18:39 Czesc! Czy ktos z Was(zwlaszcza pytanie do kiebiet)stosowal Xanax? Jak na WAs dzialal? Czy np. jak pracuje na kasie to bedzie dla mnie odpowiedni? Jak dziala na seks? Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Xanax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 18:52 Stosowałam dosyć długo Xanax 2xo,25 mg (południe i wieczór). Swoje robił. Nie miałam żadnych skutków ubocznych i upośledzenia koncentracji ale samochodem nie kierowałam. Wydaje mi się, że miałam większego powera - dla mnie był świetny. Z seksem żadnych problemów. Ale lekarz też powinien wypowiedzieć się w tej kwestii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sto-lat-samotnosci Re: Xanax IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.11.06, 20:04 nie przesadzaj z xanaxem. preparat silnie uzaleznia, mnie usypial w najmniejszej dawce, oslabial zdolnosc koncentracji. wiem, ze duzo osob tak sie do niego przyzwczaja, ze mimo prob nie moze sie z nim rozstac. co wiecej, im dluzej go przyjmujesz, tym wieksze dawki leku sa potrzebne.. mniejsze przestaja dzialac. mam nadzieje, ze masz go przyjmowac jedynie doraznie? Odpowiedz Link Zgłoś