Gość: hala IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.11.06, 23:48 szpital nr.2 ul.batorego15.czy ktos moze zna te klinike?czy jest dobra?moze ktoras tam byla operowana? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
joisana Re: bytom-klinika gin. 24.11.06, 10:00 To rzeźnia a nie klinika, sprawdź w historii forum tutaj i na forum Szpitale. Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edi Re: bytom-klinika gin. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.06, 13:54 Klinika jest na bloku nr 5, a odział na bloku nr 2. Słyszałam o kilku błędach lekarzy z kliniki, a na 2 póki ordynatorem był dr Skowron było też nieciekawie, teraz jest Urban to jest ok. A co masz mieć robione? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: bytom-klinika gin. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.11.06, 00:15 no to pieknie a mnie mowiono ze dobra klinika i sami specjalisci jezeli jeszcze ktos przeciw to prosze o wpis i jezeli mozna prosze o konkrety ,a moze cos na temat szpitala w piasnikach? Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: bytom-klinika gin. 25.11.06, 08:57 Skorzystaj z wyszukiwarki (szukaj również w latach ubiegłych) i idź na wskazane forum specjalizujące się w ocenie szpitali i odziałów (namiary w pomocnych linkach), mnóstwo jest na temat tego szpitala bedącego katerdrą ŚAM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hala Re: bytom-klinika gin. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.06, 19:23 jestem laikiem komputerowym wiec szukanie szlo mi slabo z tego co znalazlam wynika ze to byla rzeznia za czasow naszych mam ale sie zmienilo,byly narzekania na pielegniarki na porodowce,a o chirurgi gin nicwiec dalej prosze o opinie,dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
joisana Re: bytom-klinika gin. 27.11.06, 09:55 > wynika ze to byla rzeznia za czasow naszych mam ale sie zmienilo Mam 28 lat, na ginekologii byłam 6 lat temu, wtedy była to rzeźnia. > jestem laikiem komputerowym wiec szukanie szlo mi slabo To dlaczego nie poprosiłaś o pomoch w szukaniu, tylko podbijasz wątek? A poza tym powtarzam po raz trzeci jest specjalistyczNe forum do zadawania pytań na temat szpitali, prosze z niego skorzystać, łamiesz regulamin pisząc uparcie tutaj. Odpowiedz Link Zgłoś
ann_alice Re: bytom-klinika gin. 27.11.06, 11:16 Byłam tam operowana. Nigdy więcej nie wybrałabym tej kliniki. Została mi obrzydliwa, paskudna blizna po zwykłym wycinaniu torbieli, co w dobie zaawansowanych operacji plastycznych jest nie do pomyślenia. Zaszywają na "odwal się". Jest się zeszpeconym na całe życie Być może jak się da w łapę to jest inaczej, nie wiem... Nie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś