ula401 27.11.06, 11:35 2 tygodnie temu miałam wypalankę, najpierw było nietrzymanie moczu, a teraz doszły upławy o kwrawym zabarwieniu, czy to normalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iwles Re: wypalanka 27.11.06, 11:37 upławy o zabarwieniu krwawym - tak, normalne. Lekarz nie uprzedził Cię, co sie może dziać ? Odpowiedz Link Zgłoś
aguskin Re: wypalanka 27.11.06, 11:48 wypalanka to przeszłość, teraz to laserowanka lub wymrazanka. opławy normalne ze 3 dni Odpowiedz Link Zgłoś
madziaaaa Re: wypalanka 27.11.06, 11:48 proponowałabym udać sie do lekarz, on odpowie na pewno najlepiej. Albo choć zadzwonić do niego. Mój gin zawsze mówi, ze NIE WOLNO wypalać nadżerek. Trzeba WYMRAŻAĆ. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaivcia Re: wypalnka czy wymrażanka wsio rawno byle dobrze 27.11.06, 12:30 zrobiona tak twierdzi bezstronny gin ))))))) a profesjonalny powinien Cię poinformować czego możesz się po takim zabiegu spodziewać i ile czasu seksu unikać, dzwoń i dopytaj o wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
fonula Re: wypalanka 27.11.06, 12:31 tak? a mój mówił, że wymrażanie jest bardzo powierzchowne i na głębsze nadżerki najlepsze jest wypalanie. miałam, zagoiło sie, po nadżerce nie ma śladu. Odpowiedz Link Zgłoś
marta76 Re: wypalanka 27.11.06, 12:39 miałam 11 lat temu usunietą laserem.Skutków ubocznych nei było oprócz braku stosunków przez 2 miesiące.Do tej pory nie pojawiła się. Odpowiedz Link Zgłoś