Dodaj do ulubionych

niedrogi ginekolog w warszawie?

IP: 212.180.147.* 04.01.07, 22:09
witam, szukam dobrego i w miare niedrogiego prywatnego ginekologa w
warszawie, jak na razie trafiam wszedzie na ceny w okolicach 80 zl ale licze
ze moze jednak jest ktos u kogo wizyta kosztuje np 50 zl? bylabym wdzieczna
za informacje
Obserwuj wątek
    • Gość: iza Re: niedrogi ginekolog w warszawie? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.07, 22:52
      na Mazurach tyle biorą smile
    • shady27 Re: niedrogi ginekolog w warszawie? 04.01.07, 22:55
      to i tak dobrze trafiasz, bo jak ja szukalam, to spiewali mi 100-150 zl. Ja chodzilam na Szlekierow do przychidni Ibis, tam jest za 75 zl
      • Gość: ewqa Re: niedrogi ginekolog w warszawie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.07, 23:01
        Rondo Wiatraczna 60 zl,pod koniec tamtego roku
      • Gość: kasia Re: niedrogi ginekolog w warszawie? IP: 212.180.147.* 04.01.07, 23:02
        nie tylko na mazurach, w lubelskim tez wink znalazlam przychodnie w ktorej wizyta
        jest za 60 zl, to chyba juz rekord na wiecej nie licze wink najgorsze jest to ze
        chce tylko recepte a musze wydac tyle kasy
        • shady27 hmmm jak recepte to sporobuj w 04.01.07, 23:12
          LIM-e w mariotcie, wizyta kosztuje 100 zl, ale sama recepta 10 zl, zadzwon do nich i spytaj czy dadza Ci recepte bez wizyty
          • Gość: erta Re: hmmm jak recepte to sporobuj w IP: *.chello.pl 04.01.07, 23:33
            Proponuję zajrzeć do nowego cennika, który właśnie "wszedł w życie".
            • Gość: baska Re: hmmm jak recepte to sporobuj w IP: 81.219.48.* 05.01.07, 08:48
              mój gin bierze 70 zł za wizyte i to jest wydaje mi się bardzo mało
              obawiam się że w WAWIE nie znajdziesz lekarza za 50 zł za wizyte
              • Gość: ? Re:LIM IP: *.chello.pl 05.01.07, 12:15
                Ta sama firma lekarska a miejsce przyjmowania decyduje o wysokości opłaty za
                wizytę! Rozpiętość opłaty za wizytę u gina od 70zł w Krakowie do 120zł w
                Warszawie. Niech ktoś mądry mi wyjaśni dlaczego są tak duże różnice? Przecież to
                prawie 50% wyższe ceny. Bynajmniej nie chodzi o tytuł naukowy lekarza.
                • shady27 Re:LIM 05.01.07, 12:52
                  to, ze w roznych miastach rozne ceny to mozna zrozumiec, podobno w Warszawie wiecej sie zarabia niz w innych miastach, heheh ciekawe ale ja jakos nie widze tego "wiecej", ale to, ze w tej samej sieci przychodni ceny sa rozne tego juz nie rozumiem. To samo tyczy sie aptek, ja za lek place 160 zl a w aptece obok mnie to samo kosztuje prawie 400 (!!!!) chore prawda?
                  • Gość: ? Re:LIM IP: *.chello.pl 06.01.07, 15:32
                    Jest obiegowa opinia,że Kraków to stolica inteligencji polskiej więc może tam
                    ludzie mają więcej rozumu i nie zapłacą za wizytę u lekarza powyżej "rozsądnej
                    ceny"?
                    • shady27 Re:LIM 06.01.07, 18:17
                      serio tak mowia? pierwsze slysze. W sumie w Warszawie inteligencje mozna policzyc na palcach u rak, bo wszyscy wyniesli sie pod Warszawe a nazjezdzalo sie pseudo inteligentych tongue_out, ktorzy chocby mieli zaplacic za cos 100 zl to zaplaca, zeby niokt nie powiedzial, ze ich nie stac. brrr
                      • Gość: ? Re:LIM IP: *.chello.pl 06.01.07, 20:08
                        Tylko nie przejmuj się tak tym faktem bo szkoda zdrowiasmile.
                        • shady27 Re:LIM 06.01.07, 20:43
                          hhii nie przejmuje sie, bo jak piszesz szkoda zdrowia wink
    • Gość: erta Re: niedrogi ginekolog w warszawie? IP: *.chello.pl 12.01.07, 20:21
      up
    • Gość: ulka Re: niedrogi ginekolog w warszawie? IP: *.tpnet.pl 12.01.07, 21:24
      niedrogi?
      ja bym raczej stawiala na jakosc leczenia, a nie ne cene.
      bo co z tego, ze pojdziesz do konowala i wydasz malo forsy na wizyte, a duzo na
      zbedne leki albo zabiegi? gorzej jak zmarnujesz i zdrowie.
      polecam:
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka