kika_kika 08.04.03, 11:20 Witam, Słyszłam, że sa sposoby na.... męskiego potomka. Czy znacie jakieś?/ i... czy można zaplanowac (bez ingerencji lekarzy) płeć dziecka?? Pozdrawiam, KIKA planująca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
boroweczka1 Re: płeć dziecka 08.04.03, 14:07 Witaj! Zajrzyj tam: www.thelaboroflove.com/chart/cal.html Ja osobiscie (tzn my) zastosowalismy prawidlowosc: plemniki z chromosomem Y (meski) sa szybsze i predzej docieraja do komorki jajowej, ale za to zyja krocej, te z X sa zywotniejsze, ale wolniejsze. Tak wiec wyczaic owulacje i ... Powodzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
editha1 Re: płeć dziecka 09.04.03, 15:02 czesc!mam dwoch chlopcow i z tego co zauwazylam to trzeba trafic w srodek cyklu tj.na14 dzien liczac od 1-go dnia miesiaczki,plus dzien po cyklu.chodzi o to aby sluz byl taki jak kurze bialko.powodzenia!!!!Edyta Odpowiedz Link Zgłoś
atena76 Re: płeć dziecka 17.04.03, 13:34 Hej Hej! Tez planujemy i we wrzesniu zabieramy sie do dziela. Ja bym chciala chlopca (czyli po ok.14 dniu cyklu - w trakcie owulacji), maz - dziewczynke (przed owulacja), wiec tak kazde rozwiazanie uszczesliwi nas bezgranicznie. Ale poeksperymentowac zawsze mozna A jaki macie stosunek do "diet na chlopcow" i "diet na dziewczynki"? Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
kika_kika Re: płeć dziecka 28.05.03, 12:21 dietyy?? co masz na myśli?? ja słyszałam tylko o zjadaniu dużej ilości ananasów przez przyszłych tatusiów..... - ma to pomóc w "zrobieniu" synnka... POzdrawiam, KIKA naaaaaaaaaapisz więcej!! Odpowiedz Link Zgłoś