Dodaj do ulubionych

ciągłe plamienia

IP: *.chello.pl 21.01.07, 23:05
Od lat biore tabletki. Od czasu do czasu robie kilkumiesieczną przerwę. Jednak konczy sie to wielkimi krwawieniami. Wczesniej miałam bardzo duze problemy z okresem. czasem zdarzał się co 2 tyg, czasem co 2 mies. Zdarzało sie, że krwawienia trwały nawet dwa - trzy tyg.
Odkąd biorę tabletki jest lepiej jednak w ciągu brania pojawiaja mi sie plamienia. Kiedys na pojawiały sie w okolicach okresu. O dwóch miesięcy trwaja niemal non stop. nie było dnia bez takiego plamienia. mam już tego dosyć.

Do ginekologa chodzę co jakieś 4 mies. Niestety publicznie bo na prywatnego mnie nie stac, a okres oczekiwania jest bardzo długi... dlatego chciałam zapytac na forum czy może którać miała podobne problemy i wie czym to moze byc spowodowane? Zresztą poprzednim razem kiedy pytalam ginekologa machnal reka i powiedzial ze w moim wieku to normalne (mam 23 lata i wydaje mi sie to raczej nienormalne, chociaz wygladam na 16 i moze stad taka reakcja...)
Obserwuj wątek
    • olduvaii Re: ciągłe plamienia 22.01.07, 00:52
      ja mam podobnie, lekarz zmienił mi tabletki, ale nic nie pomogło. jest jak było.
    • Gość: aska Re: ciągłe plamienia IP: *.chello.pl 22.01.07, 20:11
      nikt mi nie podpowie co to moze byc?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka