arienne07 27.01.07, 22:15 Czy któraś z was używa może plastrów albo zastrzyków anykoncepcyjnych? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: urszula Re: antykoncepcja-nowości IP: *.icm.edu.pl 27.01.07, 22:21 tak i nie sa to zadne nowosci, a ponadto wystarczy wpisac w wyszukiwarke "evra" oraz "depo-provera" zeby znalezc tysiace wpisów o tych srodkach. zreszta jest cale forum o antykonccepcji forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15080 Odpowiedz Link Zgłoś
goja_ma Re: antykoncepcja-nowości 27.01.07, 22:30 nie zgadzam sie bo to sa nowosci, przeciez nie kazdy bierze tabletki od kilku lat i jest na biezaco w temacie. A juz na pewno nie na tyle zeby biegle operowac nazwami tych srodkow. Wiec tez chetnie sama o nich poczytam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arienne Re: antykoncepcja-nowości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:39 No właśnie nie chodzi mi o tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: antykoncepcja-nowości IP: *.icm.edu.pl 27.01.07, 22:41 a kto tu pisze o tabletkach? czytac nie umiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: antykoncepcja-nowości IP: *.icm.edu.pl 27.01.07, 22:40 nie sa to zadne nowosci, bo na rynku polskim sa conajmniej od 2 lat, a moze i dluzej. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=31161250 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=15080&w=42329993 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arienne Re: antykoncepcja-nowości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 22:56 Dla mnie nowość, bo dotychczas używałam tylko tabletek Dzięki, trochę poczytałam, a czy orientujesz sie w cenie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: urszula Re: antykoncepcja-nowości IP: *.icm.edu.pl 27.01.07, 22:57 www.google.pl/search?hl=pl&q=evra+cena&lr= www.google.pl/search?hl=pl&q=depo-provera+cena&lr= kobieto, troche samodzielnosci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arienne Re: antykoncepcja-nowości IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.07, 23:10 Tam już zaglądałam, ale dzieki. Tylko nie wiem po co te komentarze- pytam bo nie mam czasu na skanowanie wszystkich forów o antykoncepcji itp. Chciałam to załatwić szybko i tyle. Dziękuję bo pomogłaś. Odpowiedz Link Zgłoś
lexus17 Re: antykoncepcja-nowości 02.02.07, 16:52 wiem, ze plasty to obecnie jedna z najnowoczesniejszych, ale także najlepszych sposobów antykoncepcyjnych. I nie dlatego, ze jest to chwyt reklamowy. Tak jest udowodnione, ale ważne jest też to, że chroni nas kobiety przed szkodliwym działaniem na nasze narzady wewntrzne bo jak wiemy np: tabletki nie sa takie zdrowe. więcej na ten temat znajdziesz na stronie: www.poradnikmedyczny.pl/mod/archiwum/6856_antykoncepcja_transdermalna_plasterki.html Odpowiedz Link Zgłoś
agatorka Re: antykoncepcja-nowości 02.02.07, 17:47 O działniu plastrow możesz znaleźc dużo obiektywnych wiadomości potwierdzających to, ze sa one bardzo skótecznym środkiem antykoncepcyjnym. Jedynym problemem jest to,ze niektórym się odklejają i na pytanie czy ty do takich kobiet należysz nie znajdziesz nigdzie odpowiedzi. Mi sie nie odklejały (chyba, ze akrat ubranie np majtki, cały czas zahaczały o plasterek).Same z siebie sie nie odklejały. Z doświadczenia mojego i koleżanek nie ma kobiet "po środku", czyli albo sie komuś nie odklejają, albo odklejają. Aktywność, ilośc i jakośc kąpieli nie maja tu znaczenia. Trzeba przetestowac na sobie. Odpowiedz Link Zgłoś