Dodaj do ulubionych

białe plamy po dermovate

08.02.07, 00:25
wyskoczyly mi na policzku dziwne krostki. postanowilam ze posmaruje je mascia DERMOVATE. jest to masc na sterydach. wybielilo mi spory kawalek skory sad kilka razy bylam na solarium wiec moja cera ma lekko brazowy kolorek a tu taka biala plama sad co robic? sad((((
Obserwuj wątek
    • Gość: x Re: białe plamy po dermovate IP: *.tpnet.pl 08.02.07, 00:27
      przykryc pudrem?
      fluidem?
      samoopalaczem?
      • bullys Re: białe plamy po dermovate 08.02.07, 00:38
        a moge teraz isc na solarium? czy lepiej nie? mysle ze jak pojde kilka razy to sie zrowna... sama nie wiem sad jestem zalamana sad
    • bullys Re: białe plamy po dermovate 08.02.07, 00:49
      wlasnie czytalam wypowiedzi ludzi ktorzy po masciach ze sterydami maja pseudobielactwo posterydowe i ze te plamy sie nie opalaja sad chyba sie zalamie. po co ja sie tym smarowalam... sad
    • Gość: Majka Re: białe plamy po dermovate IP: *.cable.quicknet.nl 08.02.07, 09:14
      Masci sterydowe stosuje dosc czeso, wiec mowie z wlasnej praktyki. Taka jasna
      plamka na twarzy Ci zejdzie po paru dniach! To zadne trwale odbarwienie! smile
      Nie smaruj juz wiecej tego miejsca, zeby przyspieszyc efekt. Nie
      eksperymentowalabym chyba z opalaniem, ale tego to juz nie wiem, bo na solarium
      nie chodze.

Pozdrawiam.
      • Gość: bullys Re: białe plamy po dermovate IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.02.07, 11:28
        dzieki. juz lepiej smile prawie jej nie widac smile
    • Gość: kinga Re: białe plamy po dermovate IP: *.routit.net 11.12.14, 06:56
      Po jakim czasie zeszlo Ci to przebarwienie na twarzy? Mam taka sama sytuacje sad

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka