Gość: brzoskwinka IP: *.ksknet.pl 15.02.07, 10:21 jutro wybieram sie po raz 1 do ginekologa, na wizyte zapisalam sie do pani dr masior , czy ktos moze mi powiedziec cos na jej temat i jak wyglada u niej wizyta?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: dr.jadwiga masior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:30 a pani masior to gdzie stacjonuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brzoskwinka Re: dr.jadwiga masior IP: *.ksknet.pl 15.02.07, 10:41 ja ide do podgorza gabinet ''orzeł'' ale wiem ze na starowislnej tez przyjmuje, wizyta kosztuje 60 zl Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: dr.jadwiga masior 15.02.07, 10:44 uffffffffffff, i w ten sposób, drogi Watsonie, udało się wydedukowac, ze to Kraków ))) Odpowiedz Link Zgłoś
to_jaaa Re: dr.jadwiga masior 15.02.07, 10:45 a kolezanka, poszła oczywiście na skróty, i z wyszukiwarki nie skorzystała szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52000.html?slowo=masior Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: dr.jadwiga masior IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.07, 10:50 hej jeśli chodzi o panią dr z Krakowa z ul. Pleszowskiej to od roku jestem jej pacjentką również była to moja pierwsza wizyta u gina wspominam bardzo miło pani dr robi dokładny wywiad na temat miesiączki (przypomnij sobie ile miałaś lat jak ją dostałaś i kiedy ostatnie krwawienie) pyta również o przebyte choroby nowotworowe w rodzinie i inne takie, jaki jest cel wizyty czy coś cię niepokoi, potem zaprasza na fotel oczywiście pyta czy współżyjesz potem robi usg i bada piersi ja bardzo przeżywałam tą wizytę i się stresowałam a pani dr mówiła że nie ma się czego bać i ma rację ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: dr.jadwiga masior IP: *.chello.pl 23.03.07, 12:42 Mam pytanie,czy doktor Masior przyjmuje jeszcze w ramach umowy z NFZ na Płaszowskiej czy już tylko płatnie?Z góry dziękuję za odpowiedź Odpowiedz Link Zgłoś