Gość: liliana19 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.07, 09:29 cz mozna brac gyno-femidazol 2 razy dziennie?rano i wieczorem\?na ulotce co prawda jest napisane ze najlepiej na wieczor ale cz cos sie stanie jaj wezme i razno i wieczorem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aga Re: gyno-femidazol IP: 81.15.223.* 28.03.07, 10:47 a jakie jest dawkowanie? 1 dziennie? to czemu chcesz brac 2????????????? ULOTKI NIE POTRAFISZ PRZECZYTAC?????????????????? ani lekarza sluchac? Glubulki lepiej brac na noc, bo lepiej sie wchlaniaja, bo nie wyplywaja, kiedy chodzisz. Odpowiedz Link Zgłoś
anulka80 Re: gyno-femidazol 28.03.07, 11:31 hej!!! Ja brałam 2x1 1 globulke tak mi kazal lekarz brac bylo ok tylko jak wyplywalo to troche pieklo ale da sie przezyc pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
fiska1 Re: gyno-femidazol 28.03.07, 15:57 Mnie też piecze jak wypływa. A pomogło to komuś, bo ja to biorę 1 raz, a już brałam prawie wszystko. Także biorę raz na dzień - w nocy. Odpowiedz Link Zgłoś
sonja12 Re: gyno-femidazol 28.03.07, 19:04 1 raz dziennie wystarczy, ale sam gyno-fem. nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mala Re: gyno-femidazol IP: *.chello.pl 28.03.07, 22:05 Dlaczego tak sądzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liliana19 Re: gyno-femidazol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.07, 08:25 a jezeli mam opakowanie 15globulkowe i wezme z tego opakowania 11tylko to cale leczenie pojdzie na marne??cz to niema znaczenia cz opuszcze te 4tabletki.poprostu chce skonczyc wczesnierj branie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: gyno-femidazol do sonii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 15:31 Dlaczego sądzisz, ze sam gino-feminazol nie pomoże? Tzn. co jeszcze brać? Chodzi Ci o probiotyk? Odpowiedz Link Zgłoś
eduro Re: gyno-femidazol 25.04.07, 23:02 Bierz tak jak zalecił lekarz - w końcu od czegoś oni są A co do gyno-femidazolu...dzisiaj moja gin powiedziała, że to jeden ze skuteczniejszych preparatów tylko często powoduje uczulenia. Ja niestety je mam - jeśli po użyciu (kiedy wypływa) bardzo piecze/swędzi/pojawi się krwawienie/podrażnienie to lepiej to odstawić. Odpowiedz Link Zgłoś