Dodaj do ulubionych

przesunąc wredną małpę

17.04.07, 23:23
tabletkami? nigdy nie brałam antykoncepcyjnych zawsze szłam z moim na żywioł
i teraz w dniu ślubu dokładnie wypada mi 3 dzień okresu wiem ze będę sie
zwijała z bólu bo tak mam zawsze i będę wściekła.Jutro idę do gina więc co mi
pewnego przypisze tak bay od 1 czerwca zacząć brać
Wielki Finał ...30.06.2007
Obserwuj wątek
    • Gość: lineczka Re: przesunąc wredną małpę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.07, 23:32
      jeśli przepisze ci tabletki, to weżmiesz je w pierwszy dzień okresu, więc nuie
      musi to byc 1 czerwca, ale generalnie tabletki w kwesti uregulowania bądż
      przesunięcia miesiączki sa dobrą opcją.
      • Gość: ja Re: przesunąc wredną małpę IP: *.tpnet.pl 17.04.07, 23:46
        dobra opcja? tak.. o ile sie dobrze zareaguje na tabletki.. niektore dziewczyny
        maja gehenne po tabletkach, depresje, plamienia, zanik libido...
        nie wiem, co lepsze..
    • ae_iwona_83 Re: przesunąc wredną małpę 17.04.07, 23:41
      nie polecam tego ale wydaje mi sie ze branie luteiny bez odstawiania powinno
      przesunac @ - ale nie probowalam tego nigdy, moze ktos tak robil...ale nie wiem,
      nie sugeruj sie tym
      • lilith76 Re: przesunąc wredną małpę 18.04.07, 09:25
        branie luteiny bez odstawiania powinno
        > przesunac @

Ja dostałam biorąc Luteinę - jeśli endometrium jest gotowe do złuszczania, to nic go nie powstrzyma wink

Z pigułkami można spóbować, tylko że pierwsze opakowanie to często festiwal skutków ubocznych. Może się okazać, że na własnym ślubie będziesz w kawałkach.
        • Gość: zagubiona Re: przesunąc wredną małpę IP: *.citynet.pl 18.04.07, 11:43
          co moge zrobic w sytuacji kiedy jestem podczas okresu, 3 dzien dzisiaj, a
          nastepne krawawienie miesiaczkowe pojawi mi sie najprawdopodobniej, kiedy bede
          miala wazne wydarzenie i potrzebuje pelnej koncentracji do tego crying pomozcie,
          czy da sie cos zrobic! nie biore tabletek antykoncepcyjnych!
          • Gość: www Re: przesunąc wredną małpę IP: 81.15.223.* 18.04.07, 11:48
            nic sie nie da
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka