Dodaj do ulubionych

celulit po tabletkach?

IP: *.loonar.pl 19.04.07, 09:49
Witajcie.
Mam takie pytanie.
Mam 19 lat.
Biore leki o nazwie buflox retard nie wiem czy ktoś słyszał o nich. Mam
problemy z krążeniem w kończynach.
Biore je już prawie 3 miesiące, procz tego, że nie widze żadnej poprawy
zauwazyłam o siebie duzy celilut. Nigdy go nie było. Waga wskazuje wiecej o 4
kg. wiem, że to nie dużo. Ale jednak. Czy to możliwe, ze to przez te tabletki?
Odzywiam się zdrowo, tak samo jak wczesniej, uprawiam regularnie sport.
Dlatego dziwni mnie to.. Dodatkowo biore tez tram, magnez.
Obserwuj wątek
    • Gość: m Re: celulit po tabletkach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 10:39
      Tak, możliwe, częsty przypadek po hormonach.Bardziej niebezpieczne niż cellulit, jest problem z krążeniem w kończynach, przy tabsach może to grozić zakrzepicą (ULOTKA!!!!).
      • Gość: anna Re: celulit po tabletkach? IP: *.loonar.pl 19.04.07, 11:01
        ale ja wlasnie biore te tabletki na krązenie bo mam z nim problem.
        • justy1 Re: celulit po tabletkach? 19.04.07, 16:16
          buflox rozszerza naczynia krwionośne i poprawia ukrwienie tkanek, ale nie
          zapobiega zakrzepicy.
          • Gość: anna Re: celulit po tabletkach? IP: *.loonar.pl 19.04.07, 19:40
            no ok ale narazie musze je brac co prawda nic nie pomaga..
            • Gość: justy Re: celulit po tabletkach? IP: *.chello.pl 19.04.07, 20:02
              piszesz teraz o bufloxie czy o pigułkach? jeśli o bufloxie, to nikt tu nie
              sugerowal, żebyś z niego rezygnowała. zresztą to OT.

natomiast odpowiedź na pierwsze pytanie czy od pigulek można mieć większy
              cellulit brzmi- tak.
              • Gość: sundry Re: celulit po tabletkach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 20:08
                Dziewczyna pytała się o ten buflox.Nie było ani słowa o pigułkach.ktoś tu
                opacznie zrozumiał.
                • Gość: llll Re: celulit po tabletkach? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.07, 21:46
                  bo marzeka1 ma obsesję, wszystko jej się z zakrzepicą kojarzy i musi się
                  wypowiedzieć w każdym wątku
                • Gość: justy Re: celulit po tabletkach? IP: *.chello.pl 19.04.07, 22:59
                  rzeczywiście- to "m" napisala o pigułkach, a nie autorka wątku. buflox nie
                  powoduje tycia ani cellulitu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka