cmok111 02.05.07, 21:58 dziewczyny mam grzybice pochwy lekarz przepisal mi clotrimazol w masci i globulkach ale zurzylam 4 i dzis dostalam okres i niewiem czy dalej zastosowac leczenie czy je przerwac i po miesiaczce dokonczyc te 2 globulki ??? dzieki za odpowiedzi Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
noovaa Re: Dziwne pytanie 02.05.07, 22:01 Szczerze mówiąc nie wiem jak jest dobrze.... Ale może pocieszy Cie fakt że ja przerwałam na czas kraienia i jestem juz zdrowa Odpowiedz Link Zgłoś
babka71 Re: Dziwne pytanie 02.05.07, 22:05 maści uzywać nadal globulek nie ..na temat Odpowiedz Link Zgłoś
aska0303 Re: Dziwne pytanie 02.05.07, 22:07 przerwac, przecież i tak wypłynie zanim zaskutkuje Odpowiedz Link Zgłoś
brejzaga1 Re: Dziwne pytanie 02.05.07, 22:09 moj lekarz zawsze mowil ,ze leczenie nalezy ropoczac tak zeby na okres nie trafic .chyba powinnas przerwac i dokonczyc tapsy po miesiaczce ,szkoda ze nie poczekalas do okresu na chyba ze przyszedl niespodziewanie((dla pewnosci zadzwon do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
dorcia.23 Re: Dziwne pytanie 02.05.07, 22:16 teraz przerwij a po mesiączce idż do lekarza pewnie trzeba będzie powtórzyc kuracje od nowa bo jak nic wróci taka nie do końca wyleczona grzybica a tego byś chyba nie chciała Odpowiedz Link Zgłoś