Dodaj do ulubionych

Co jest z tymi prezerwatywami!!!

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:06
ostatnio wszystkim pękająwink
Obserwuj wątek
    • Gość: agniecha Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: 81.15.223.* 08.05.07, 13:18
      jak sie nie umie zakladac - pekaja.
      Ja uzywalam prezerwatyw 4 lata - ZADNA nie pekla.
    • maialina1 Giertyh w tym maczal ręce :))) btxt 08.05.07, 13:48
    • lilith76 Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! 08.05.07, 14:11
      Nam nigdy nie pękały.
      Teraz też nie pękają, bo nie używamy wink
    • Gość: mała Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:12
      A jakich uzywacie? Jakiej firmy? Rozmiar gumek tez jest wazny.
      • Gość: iza Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.07, 17:25
        w ciągu 5 lat stosowania 3 razy sie zdażyło że nam pękła, raz pękł durex (przed
        maturą, myślałam że zejdę na zawał ale nic sie nie stało), raz unimil a raz
        jakieś badziewie za 2 zł, kupione "pod przymusem" bo innych nie było a zależało
        nam na czasie ;P
        ogólnie to wydaje mi się że dobre gumki rzadko pękają
        • 19amatata02 Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! 08.05.07, 19:25
          skad wiecie ze wam pekła gumka za kazdym razem mam sprawdzac ja nigdy nie
          sprawdzam czy jest peknieta zaraz idzie do kosza
          • Gość: iza Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.07, 12:12
            my sprawdzaliśmy zawsze, wiązaliśmy na supełek i robiliśmy balonik wink fajna
            zabawa była. a raz tak pękła, ze nie trzeba bylo sprawdzać, to się czuje, jak
            ciepła ciecz rozlewa ci się po udach albo wypływa z ciebie...
            teraz stosujemy NPR bo znudziły nam się gumki a 2 lata po ślubie to już dzidzi
            nam sie pragnie, więc jak będzie to będzie wink
    • cza_arna Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! 08.05.07, 20:09
      Może pani z kiosku działa big_grin Kiedyś przeglądając prasę fachową <lol> pt. "Fakt"
      <lol> natknęłam się na wzmiankę, w której pani kioskarka chwaliła się że
      przyczynia się do tego by wzrósł przyrost naturalny, bo ona wszystkie
      prezerwatywy nakłuwa szpilką big_grin Pomysłowa kobiecina big_grin ale podobno informowała o
      tym klientów i nikt nie narzekał <lol>
    • kate0012 Re: do lilith76 09.05.07, 12:24
      zdecydowałaś się stosować NPR bez wspomagaczy czy zaczynacie starania o dziecko?
      • lilith76 Re: do lilith76 09.05.07, 12:31
        To drugie
    • Gość: andi Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:32
      Nigdy uzywając gumki nie mozna tak mocno napierać jak bez. To tez moze byc
      przyczyna lub małe zwilzenie pochwy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka