Gość: pumba IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 13:06 ostatnio wszystkim pękają Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agniecha Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: 81.15.223.* 08.05.07, 13:18 jak sie nie umie zakladac - pekaja. Ja uzywalam prezerwatyw 4 lata - ZADNA nie pekla. Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! 08.05.07, 14:11 Nam nigdy nie pękały. Teraz też nie pękają, bo nie używamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.07, 17:12 A jakich uzywacie? Jakiej firmy? Rozmiar gumek tez jest wazny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 08.05.07, 17:25 w ciągu 5 lat stosowania 3 razy sie zdażyło że nam pękła, raz pękł durex (przed maturą, myślałam że zejdę na zawał ale nic sie nie stało), raz unimil a raz jakieś badziewie za 2 zł, kupione "pod przymusem" bo innych nie było a zależało nam na czasie ;P ogólnie to wydaje mi się że dobre gumki rzadko pękają Odpowiedz Link Zgłoś
19amatata02 Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! 08.05.07, 19:25 skad wiecie ze wam pekła gumka za kazdym razem mam sprawdzac ja nigdy nie sprawdzam czy jest peknieta zaraz idzie do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: *.zgora.dialog.net.pl 09.05.07, 12:12 my sprawdzaliśmy zawsze, wiązaliśmy na supełek i robiliśmy balonik fajna zabawa była. a raz tak pękła, ze nie trzeba bylo sprawdzać, to się czuje, jak ciepła ciecz rozlewa ci się po udach albo wypływa z ciebie... teraz stosujemy NPR bo znudziły nam się gumki a 2 lata po ślubie to już dzidzi nam sie pragnie, więc jak będzie to będzie Odpowiedz Link Zgłoś
cza_arna Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! 08.05.07, 20:09 Może pani z kiosku działa Kiedyś przeglądając prasę fachową <lol> pt. "Fakt" <lol> natknęłam się na wzmiankę, w której pani kioskarka chwaliła się że przyczynia się do tego by wzrósł przyrost naturalny, bo ona wszystkie prezerwatywy nakłuwa szpilką Pomysłowa kobiecina ale podobno informowała o tym klientów i nikt nie narzekał <lol> Odpowiedz Link Zgłoś
kate0012 Re: do lilith76 09.05.07, 12:24 zdecydowałaś się stosować NPR bez wspomagaczy czy zaczynacie starania o dziecko? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andi Re: Co jest z tymi prezerwatywami!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 21:32 Nigdy uzywając gumki nie mozna tak mocno napierać jak bez. To tez moze byc przyczyna lub małe zwilzenie pochwy. Odpowiedz Link Zgłoś