Dodaj do ulubionych

Albothyl help!

17.05.07, 21:41
Kupiłam dzisiaj sobie Albothyl i mam zamiar go od dzisiaj stosować, ale
dzisiaj powinnam dostać okres. co prawda bardzo często mi się spóżnia, a wiem,
że Albothylu nie można stosować podczas miesiączki....nie wiem czy czekać z
zastosowaniem? Jeżli dostanę okres podczas stosowania leku to czy to poznam?
(wiem, że podczas stosowania A. wystepuje krwawienie). Czy jeżeli bym
przerwała kurację na tydzień to będzie skuteczna?
Obserwuj wątek
    • Gość: leenish Re: Albothyl help! IP: *.net.autocom.pl 17.05.07, 22:01
      Zaczekaj, az skonczy Ci sie okres. Potem aplikuj Albothyl przez pelne - bodaj 6
      dni (nocy raczej). Chyba ze masz inne zalecenia oczywiscie - np. co 2 dni.
      • frygg Re: Albothyl help! 17.05.07, 22:05
        tylko okres to mi sie jeszcze nie zaczal uncertain powinnam dostac dzis, ale nie
        dostalam. Bardzo czesto mi sie spoznia, nawet tydzien lub dwa. Nie wiem czy mam
        zaczac stosowac od dzis ten albothyl czy nie... a grzybica jest na prawde nie do
        zniesienia... sad
        • Gość: monia.147 Re: Albothyl help! IP: 195.116.171.* 17.05.07, 22:14
          Zacznij stosować albothyl dopiero po miesiączce bo jeśli przerwiesz kuracje np.
          w połowie to z leczenia nici
      • Gość: mandarynka Re: Albothyl help! IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:24
        Rzecz w tym, że Frygg nie ma żadnych zaleceń, ponieważ postanowiła leczyć na
        własną rękę domniemaną przez inną forumowiczkę (o zgrozo, mnie) grzybicę pochwy
        pierwszym lepszym lekiem dostępnym bez recepty. Mam rację Frygg?

Gdybym wiedziała, że tak wykorzystasz moje p r z y p u s z e n i e, nigdy bym
        Ci nie odpisała w jednym z poprzednich wątków. To jest forum, tu się nie
        przychodzi po diagnozę, ani się jej nie stawia.

Pokaż nam wszystkim, że jesteś dojrzałą, rozsądną dziewczynką i zamiast bawić
        się w albothyl, czosnek i płukanki z octu, wybierz się do lekarza po diagnozę i
        leki z prawdziwego zdarzenia.

Jesteś bardzo płodna, jeśli chodzi o zakładanie wątków na tym forum. Niniejszym
        proszę wszystkie forumowiczki o bojkot Twoich wątków, dla Twojego własnego
        dobra.

Życzę Ci podjęcia mądrej decyzji i szybkiego powrotu do zdrowia.
        • Gość: mandarynka Re: Albothyl help! IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:32
          Przypuszczenie, rzecz jasna.
        • frygg Re: Albothyl help! 17.05.07, 22:32
          jestem rozsadna dziewczynka, dlatego umowilam sie do ginekologa juz kilka dni
          temu. Wizyta 23 czerwca uncertain
          • Gość: mandarynka Re: Albothyl help! IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.07, 22:47
            Ok. Znam ten ból - zarówno, jeśli chodzi o oczekiwanie na wizytę, jak i
            dokuczliwość grzybicy.
            Wybierz się do ginekologa prywatnie, zostaniesz szybko przyjęta. Wiem, że to
            kosztuje, ale wydasz niewiele więcej niż na Albothyl. A Albothyl sobie odpuść,
            nie pomoże Ci.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka