Gość: kasiu-83 IP: 88.220.57.* 23.05.07, 06:41 nie wiem co mam robić 2lata temu miałam usuwanego guza wątroby(badania kontrolne wyszły bardzo) dobrze teraz mam córkę 3miesiące i chce zacząć stosować plastry ale nie wiem czy mogę? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ???? Re: problemy z wątrobą a antykoncepcja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.05.07, 08:19 a nie wpadlaś na pomysł konsultacji z ginekologiem, który te plastry zapisuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasiu-83 Re: problemy z wątrobą a antykoncepcja IP: 88.220.57.* 23.05.07, 08:38 Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu-83 Re: problemy z wątrobą a antykoncepcja 23.05.07, 08:49 oczywiście że konsultowałam przecież to w końcu lekarz więc powinien wiedzieć przepisuje prowadził moją ciąże i wiedział o tej operacji więc może powinnam mu zaufać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erta Re: problemy z wątrobą a antykoncepcja IP: *.chello.pl 23.05.07, 10:47 Czy możesz napisać coś więcej na temat tego guza? Gdzie go usuwałaś i jaką metodą? Jakie dawał tobie dolegliwości, że go wykryto? Odpowiedz Link Zgłoś
kasiu-83 Re: problemy z wątrobą a antykoncepcja 23.05.07, 13:28 operowano mnie w W-wie w szpitalu na Banacha usunięto mi guza wraz z 10gramami wątroby która już się zregenerowała a wykryłam go sama po prostu wyczuwałam go przez skórę a miał10cm objawiał się tak że miałam częste mdłości wielu potraw nie mogłam jeść o alkoholu nawet nie wspominam leczyłam się w Radomiu a operację wykonano w Warszawie Odpowiedz Link Zgłoś