Gość: Katja IP: 81.219.210.* 03.06.07, 18:33 Mam dosc krepujacy problem..W czasie stosunku odczuwam uporczywe parcie na pecherz moczowy,a zdarza sie ze i na odbyt. Po stosunku zas mam nieprzyjemne uczucie szczypania. Czekam na wasze komentarze tudziez porady Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Sex IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 03.06.07, 21:26 Zmien pozycje Moze masz uczulenie na latex lub sperme? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Sex IP: *.adsl.inetia.pl 04.06.07, 14:09 a moze masz jakas infekcje? ja tez tak czasem mialam ( i po pewnym czasie przechodzilo) tu byl kiedys taki watek ze to moize sie dziac w pewnej fazie cyklu. ale nie pamietam bo to juz dosc dawno bylo. a tobie sie tak dzieje juz dlugo czy ostatnio? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: Sex IP: 81.219.210.* 04.06.07, 15:22 Infekci na pewno nie mam,bo dopiero co mialam przeprowadzone badanie u gin.. Odpowiedz Link Zgłoś
anka.z.kontem Re: Sex 04.06.07, 15:27 przed stosunkiem staraj się opróżnić pęcherz i spróbuj żelu nawilżającego -może szczypanie jest wynikiem otarć i słabego poślizgu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katja Re: Sex IP: 81.219.210.* 05.06.07, 22:07 Zawsze mam oprozniony pecherz a co do slabego poslizgu to nawet nie ma mowy,bo zawsze jestem bardzo podniecona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izka Re: Sex IP: *.lodz.mm.pl 06.06.07, 11:22 wydaje mi się, że zalezy to od budowy.Kobieta jest zbudowana następująco:pęcherz,macica,odbytnica. Idz do ginekologa, bo może masz duże przodozgięcie, a może tyłozgięcie nawet. Nie znam się na sprawach ginekologicznych, ale może to tez byc spowodowane infekcją. Udaj się do ginekologa. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś