u-kochana 04.06.07, 15:56 mam chyba jakąs infekcję pochwy, strasznie mnie swędzi nie moge juz wytrzymać, skóra jest sucha i mam upławy bardzo gęstę koloru białego, do lekarza musze czekac i chyba zwiariuję.... miałyście tak kiedyś, co robiłyście ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka.z.kontem Re: co robić ???? 04.06.07, 15:58 żeby uniknąć zwariowania szłyśmy do spółdzielni lekarskiej, prywatnie albo okopywałyśmy się z flagą w poczekalni u swojego lekarza w przychodni Odpowiedz Link Zgłoś
anka.z.kontem Re: co robić ???? 04.06.07, 16:12 ale to nie miało być śmieszne ciebie naprawdę śmieszą takie rzeczy jak propozycje pójścia do lekarza??? w takim razie mamy inne poczucie humoru Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: co robić ???? 04.06.07, 16:13 pójde do lekarza, ale jak juz napisałam- muszę czekac !!! Odpowiedz Link Zgłoś
anka.z.kontem Re: co robić ???? 04.06.07, 16:15 napisałam ci, co można zrobić żeby nie czekać... Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: co robić ???? 04.06.07, 16:19 Grzybica albo stan zapalny. Miałam nie raz. Domowe sposoby można o kant dupy... Bez lekarza nie da rady Odpowiedz Link Zgłoś
u-kochana Re: co robić ???? 04.06.07, 16:35 dzwoniłam do przychodni gonekologicznej, powiedziała mi żebym między czasie przemywała Tantum Rosa i brała globulki Vagical są to produkty bezpieczne,bez recepty.... pędzę do apteki !! Odpowiedz Link Zgłoś
smolkowicz_a Re: co robić ???? 04.06.07, 16:50 Po pierwsze poszukaj w szukajce. Po drugie okłady z jogurtu naturalnego złagodzą swędzenie, po drugie kup krem Clotrimazolum w aptece, bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś