Gość: Magdalena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 09:48 od kilku miesięcy boli mnie serce, badania nic nie wykazały, teraz w takie upały boli mnie strasznie co robić?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: green Re: bóle serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 11:32 Sprawdź poziom potasu. Odpowiedz Link Zgłoś
osa102 Re: bóle serca? a nie kregosłupa? 18.07.07, 11:36 tak jak umnie ...może zmiany ostoporozowe w kosciach ? nie wiem ile masz wiosen ale po 50 to tak juz jest że cos boli i nie musi to byc jedna sprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: bóle serca? a nie kregosłupa? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 13:36 mam dopiero 21 lat, potas w normie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiejska baba to szukaj kardiologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 14:44 może to nerwica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magdalena Re: to szukaj kardiologa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 17:10 stwierdzono u mnie nerwicę, brałam tabletki Validol, ale niewiele pomogły, do kardiologa chodziłam miałam przyjść na następna wizytę, ale nie poszłam bo mnie już nie bolało no i teraz mam!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: green Re: to szukaj kardiologa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.07.07, 18:24 Validol niewiele raczej pomaga. Idź jak najszybciej do kardiologa, może potrzebne będą jakies leki na nerwice, ale mocniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
77misia1 Re: bóle serca 18.07.07, 19:30 moze to nie serce a miesnie klatki piersiowej, to moze byc neuralgia zebrowa spowodowana np.stresem, takie nerwobole. Ludzie czesto mysla to z bolami serca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: bóle serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:55 serce nie boli.boleć mogą "żyły" które do niego dochodzą. mniej stresu i wszystko wróci do normy.zrób ekg. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zaraz_zaraz Re: bóle serca IP: 62.121.129.* 19.07.07, 06:36 > serce nie boli Kto Ci takich bzdur naopowiadał? I czemu żyły w cudzysłowiu? To nie są prawdziwe żyły? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Remka Re: bóle serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 07:42 W jakim cudzysłowiu? Mianownik to cudzysłow a nie cudzysłowie, więc prawidłowo jest tylko "w cudzysłowie". Jak chcesz kogoś poprawiać to najpierw sie sama dowiedz, jak powinno być. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: bóle serca IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.07, 07:39 Mnie bolało na środku klatki, wyglądało na serce, dusiło itp., badania serca nic nie wykazały, ale gastroskopia wykazała przepuklinę przełyku. Dobry lekarz wie, ze ma ona objawy podobne do chorób serca. Odpowiedz Link Zgłoś