Dodaj do ulubionych

torbiele i tabletki cerazette

26.07.07, 15:50
mam torbiele na jajniku spoznia mi sie okres i chcialabym zaczac brac te
tabletki zeby mi torbiele wieksze nie urosly a ewentualnie sie zmiejszyly
(nie dla zabezpieczenia) czy moge je zaczac brac jak nie mam okresu lekarz
mowi ze moge a wy co sadzicie bo ja sie troche boje a moze nie
potrzebnie ?????
tabletki
Obserwuj wątek
    • Gość: ania Re: torbiele i tabletki cerazette IP: *.smgr.pl 26.07.07, 18:14
      ja tez zaczynalam z antykami biorac pierwsza tabletke bez okresu... jesli nie
      chodzi o zabezpieczenie a o same torbiele to mysle ze mozesz!! moj lekarz tak
      twierdzi smile)
    • Gość: olka Re: torbiele i tabletki cerazette IP: *.dyn.iinet.net.au 27.07.07, 03:10
      dzieki bo wylatuje na wakacje i jestem w stresie zeby nie urosly choc sa tylko
      1cm i 2 cm to i tak sie boje chodzi mi tylko o te torbiele
      to ty zaczelas brac w polowie i czy ci pomogly ?? dzieki za odpowiedz
      • Gość: ania Re: torbiele i tabletki cerazette IP: *.smgr.pl 27.07.07, 09:28
        mialam tak pokrecone okresy, ze nigdy nie wiedzialam kiedy dostane miesiaczke!!
        zaczelam brac w polowie cyklu nie czekalam na zadne krwawienie!!czy pomogly sie
        okaze... jeszcze nie wiem bo jestem przy 3 opakowaniu i w sieprniu bede robila
        kontrolne USG!! zdrowka zycze i udanego wypoczynku smile) trzymaj sie!!
        • olka981 Re: torbiele i tabletki cerazette 27.07.07, 10:41
          dziekuje co bardzo a jakie masz duze te torbiele i jakie bierzesz tabletki
          jesli moge wiedziec ja mam tez endometrioze wiec cerazette i zatrzymywaly
          miesiaczke wiec chce je brac znowu i mam cicha nadzieje ze one wlasnie mi na
          torbiele tez pomoga

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka