eliszka29 14.07.03, 20:31 co myślicie o meridi, zastanawiam się własnie czy jej nie wziąć aby schudnąc.Pani doktor sugerował mi to. Mam PCO-czy beda spodziewane efekty? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anusienka1 Re: Meridia... 14.07.03, 22:42 ja bralam cale jedno opakowanie, owszem schudlam kilka kilogramow bo przy braniu nie che sie wcale jesc, ale potem przytyla, wiec ma ona efekt jojo poza tym jest bardzo droga i nie mozna jej brac w nieskonczonosc, pozdrawiam ania Odpowiedz Link Zgłoś
mona35 Re: Meridia... 15.07.03, 00:06 brałam to przez 2-3 miesiące - schudłam 10 kg, przede wszystkim wyzbyłam sie odruchu obzarstwa i zupełnie nie chciało mi sie jeść ; to było rok temu .. teraz wszystko wróciło do poprzedniego stanui znowu cos muszę z soba zrobic... Odpowiedz Link Zgłoś
eliszka29 Re: Meridia... 15.07.03, 15:41 ja miałam dokładnie taki sam efekt ale teraz musze schudnąc aby zajść w ciąże tak mi powiedział lekarz.Niestety czas leci więc aby jak najszybciej były efekty postanowiłam brać meridię.Zobaczymy co będzie dalej... Odpowiedz Link Zgłoś