mucha2007 05.10.07, 13:03 Mamy karmiące cycusiem jaką antykoncepcje stosujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sabciass Re: Pytanie o Antykoncepcje! 05.10.07, 13:13 zastrzyk hormonalny, raz na trzy miesiące, nazwy nie pamiętam, ale i tak trzeba iść po niego do gina. U mnie się sprawdza, o tabletkach chyba nie miałabym głowy pamiętać. Odpowiedz Link Zgłoś
martha666 Re: Pytanie o Antykoncepcje! 05.10.07, 13:44 też dostałam zastrzyk depo provera i jestem zadowolona.przez kilka dni miałam bardzo niewielkie plamienia teraz się uspokoiło. innych skutków ubocznych u mnie nie ma. a o tabletce przy takim maleństwie mi byłoby łatwo zapomnieć. Odpowiedz Link Zgłoś
saskiaplus1 Re: Pytanie o Antykoncepcje! 05.10.07, 13:19 Choć to nie antykoncepcja, ale stosuję npr i jak zawsze się sprawdza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Pytanie o Antykoncepcje! IP: *.tpnet.pl 05.10.07, 15:54 nie ma wielkiego wyboru: cerazette depo provera spirala prezerwatywa npr szklanka wody zamiast ja uzywam prezerwatywy Odpowiedz Link Zgłoś