Dodaj do ulubionych

ostry ból żołądka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 15:25
Nie wiem już, o co w tym wszystkim chodzi, ale od soboty, gdy tylko coś zjem- boli mnie żołądek. Mam wrażenie, że coś mnie zjadauncertain Dziś jest już lepiej, ale to nadal boli. Nie chcę iść ze wszystkim do lekarza, więc piszę tutaj, bo może Wy coś poradzicie. Z góry dziękuję.
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: ostry ból żołądka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 18:12
      Czy ktoś mógłby mi odpowiedzieć? Jeszcze dodam, że od pięciu lat przyjmuję antybiotyki.
      • to_jaaa Re: ostry ból żołądka 05.11.07, 18:30
        Nie chcę iść ze wszystkim do lekarza, więc piszę tutaj, bo może Wy
        coś poradzicie.

owszem, poradzimy - szybka wizytę u lekarza (nie chcesz iść ze
        wszystkim, to z czym chcesz iść?)
        a poza tym - jak można od pięciu lat przyjmować antybiotyki? non
        stop?
    • Gość: malange Re: ostry ból żołądka IP: *.domainunused.net 05.11.07, 18:34
      > Nie chcę iść ze wszystkim do lekarza

Bo?
    • Gość: ola Re: ostry ból żołądka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 20:32
      kup sobie gealcid,takie slodkie tabletki bez recepty i po jedzeniu je
      zazywaj,one dzialaja oslonowo na zoladek.Mnie od lat pomagaja przy problemach z
      dolegliwosciami wrzodowymi i nadkwasota,
      • Gość: ???? Re: ostry ból żołądka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.07, 20:37
        proponujesz na ostre bóle żołądka slodkie tabletki bez recepty?
        • ela_anna Re: ostry ból żołądka 07.11.07, 15:01
          to sa tabletki stosowane na wrzody zoladka ,a smak nie ma tu nic do rzeczy
      • ela_anna Re: ostry ból żołądka 07.11.07, 15:03
        nie bagatelizuj problemu,bo to sprawa powazna,idz koniecznie do lekarza ,wlaczy
        odpowiednie leki i diete
        • Gość: ??? Re: ostry ból żołądka IP: *.centertel.pl 07.11.07, 15:12
          zdecyduj sie kobieto, albo jej polecasz radosne słodkie pastylki, albo
          wysylasz do lekarza, bo sprawa jest poważna
    • Gość: Aga Re: ostry ból żołądka IP: *.toya.net.pl 05.11.07, 21:06
      a nie denerwowałaś sie czymś ostatnio??czasem brzuch może boleć z nerwów.A na
      bóle polecam no-spe.jak Ci nie przejdzie to idź do lekarza.
    • malutka_kropka82 Re: ostry ból żołądka 06.11.07, 14:54
      Radzę wyprawę do gastrologa, ale zanim dostaniesz się do niego to troszkę
      poczekasz. Do tego czasu polecam Rennie, złagodzi ból i zgagę. Myślę, że to mogą
      być wrzody żołądka, refluks bądź nadkwasota. Żadnego z nich nie wolno
      lekceważyć. Jeśli brałaś/eś antybiotyki to tym bardziej idź do lekarza, gdyż one
      niszczą florę bakteryjną i uszkadzają śluzówkę żołądka. Pozdrawiam
      • Gość: ... Re: ostry ból żołądka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 08:17
        nie chcę chodzić ze wszystkim do lekarza, bo jak zacznę chodzić, to już będę musiała cały czas... A głupio tak iść z byle bólem żołądka, choć powiem szczerze, że to jest nie do wytrzymania. Jeśli mi nie przejdzie, to się tam wybiorę, bo nawet krople mi nie pomagają, a o nospie, to nawet nie ma mowy, kiedyś ją wzięłam, to dziwnie się czułam. Dziękuję za wszystkie rady. Pozdrawiamkiss
        • Gość: gosc Re: ostry ból żołądka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 10:00
          taaa, glupio iść z bólem źołądka, choć ból jest nie do wytrzymania
          porażająca logika

moja droga - wrzodów, perforacji, wyrostka oraz raka żołądka nie leczy sie no spą
          • konwalijka.a Re: ostry ból żołądka 07.11.07, 15:39
            Na mnie to nospa wcale nie działa, poza spóźnionym refleksem. Musisz
            iść do lekarza, bo tylko on może zdiagnozować co ci jest i wysłać na
            dalsze leczenie.Szybkiego powrotu do zdrówka smile)
            • Gość: ... Re: ostry ból żołądka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.07, 16:00
              Dzięki dziewczynysmile
              Właśnie ja się po nospie bardzo dziwnie czuję, także więcej nie chcę tego czegoś.
              Skoro tak mówicie, to pójdęsmile
              Jeszcze raz dziękujękiss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka