GoĹÄ: koliberek IP: *.zvid.net 13.11.07, 09:29 witam!!od jakiegos czasu ok 2 tygodnie czesto mi drga powieka, czy to jest moze brak magnezu czy jakis inny objaw czy zetknełyscie sie z takim czyms,dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
GoĹÄ: aen Re: drgajaca powieka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.11.07, 09:39 tak ,brak magnezu MgB6-polecam Odpowiedz Link Zgłoś
nglka Re: drgajaca powieka 13.11.07, 10:10 Niedobór magnezu lub... przemęczenie. Mnie osobiście Mg z B6 nie pomogło (drgam tak dolną prawą powieką od tygodnia) i stawiam na przemęczenie mimo, że snu mi ni brak. Ale czuję się nie bardzo. Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: koliberek Re: drgajaca powieka IP: *.zvid.net 13.11.07, 11:45 sprobuje magnez z B6, ale tak to tez moze byc przemeczenie ostatnio non stop niewyspana , nauka itd , bardzo wam dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
GoĹÄ: marrrtuszka Re: drgajaca powieka IP: 217.153.172.* 13.11.07, 14:49 Polecam ASPARGIN. Mi pomogło na drgającą powiekę, a także na skurcze mięśni. Polecił mi internista - jest to niedroga metoda na takie dolegliwości. Brałam to przez 1,5 tyg 2x2 tabletki i co jakiś czas powtarzam sobie taką kurację Odpowiedz Link Zgłoś