Dodaj do ulubionych

Po grypie .. bóle serca

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.02.08, 13:31
Od połowy stycznia przeszłam ciąg przeziębień, trzy antybiotyki,
diagnozy dziwne typu krztusiec ... kaszlę dalej. Jestem nerwowa,
rozdrażniona - od tego czasu pobolewa mnei serce, takie kłucia ...

czy to ma związek
Obserwuj wątek
    • mama_motyla Re: Po grypie .. bóle serca 25.02.08, 14:52
      wg mnie może, ja jako nastolatka jeszcze przechodziłam częste anginy, po których
      miałam powikłania stawowe,które leczyłam dość długo, a także właśnie problemy z
      sercem, kołatanie, rozdrażnienie, magnes w dużych ilościach pomagał, a po ekg
      okazało sie, ze mam poanginowe blizny na sercu.. zabrzmiało to groźnie, ale
      lekarz powiedział, ze nie ma co leczyć, tylko uważać na siebie by znów nie chorować

życzę Ci zdrowia smile
    • kic-ius Re: Po grypie .. bóle serca 25.02.08, 15:02
      No to właśnie mogą być powikłąnia po grypie.
    • Gość: mary Re: Po grypie .. bóle serca IP: *.smgr.pl 25.02.08, 21:52
      Konieczna konsultacja psychologiczna lub psychiatryczna
      • evee1 Re: Po grypie .. bóle serca 26.02.08, 03:59
        > Konieczna konsultacja psychologiczna lub psychiatryczna
        Tak, ale chyba dopiero wtedy jak wykluczy sie wszystkie inne
        przyczyny.
      • Gość: kachna222 Re: Po grypie .. bóle serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 08:09
        bo? dlaczego ......
    • Gość: bardu Re: Po grypie .. bóle serca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 16:56
      Po grypie mogą być różne paskudne powikłania. Ja niestety miałam zapalenie
      mięśnia sercowego - 3 tygodnie w szpitalu, 3 miesiące zwolnienia i problemy z
      sercem do dzisiaj (a minęło wiele lat). Musisz uważać na siebie i jeśli nie
      będzie poprawy warto jednak przebadać się u dobrego lekarza, bo z grypą nie ma
      żartów.
      I do mądarlińskiej "mary" - jak się nie ma o czymś pojęcia lepiej siedzieć cicho.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka