amarraa 25.02.08, 19:10 Fertility Clinic, Polsko-Amerykańska Klinika czy któraś z Was chodziła do w/w kliniki i Profesora.Bardzo proszę o opninie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: dddddddddd Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.tpnet.pl 25.02.08, 20:36 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090 szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo= Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Natka Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 17:48 O klinice o ktora pytasz i o klimkach poczytaj sobie na www.nasz- bocian.pl i .... lepiej sie tam nie wybieraj !! Odpowiedz Link Zgłoś
amarraa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie 26.02.08, 19:54 Dziekuję za informację, na pewno przeglądnę to forum. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:40 a ja właśnie po wielu mękach zaszłam w ciążę dzięki niemu, co pacjentka to opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacjantka Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 15.04.08, 21:12 Korzystałam z pomocy Profesora Marka Klimka i uważam,że jest świetnym lekarzem. Wszystkim niezdecydowanym Paniom z "babskimi kłopotami go 'polecam pacjentka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m..a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 23.04.08, 22:31 do ammarry, Od dwóch lat jestem pacjentką Prof. Marka Klimka.Trzech ginekologów kierowało mnie na usunięcie mięśniaka, który był wielkości pomarańczy...Każdy proponował tradycyjny zabieg, który wiąże się z przecięciem powłok brzusznych i uszkodzeniem dużej ilości nerwów. Żaden nie poinformował mnie, że istnieje mniej inwazyjny sposób operacji, czyli laparoskopia. Bałam się jak każda kobieta, ponieważ nigdy nie miałam żadnej operacji ani poważnej choroby... W końcu po czterech latach " myślenia", zupełnie przypadkiem trafiłam na Profesora Marka Klimka.Po raz pierwszy od niego dowiedziałam się ,że można wykonać u mnie operację laparoskopową i nie trzeba " wycinać wszystkiego " a tylko trzon macicy z mięśniakiem. Już po pierwszej rozmowie nabrałam do niego takiego zaufania, że zdecydowałam się na laparoskopię. To była dobra decyzja - zero bólu , zero strachu , zero komplikacji. Uważam,że jest świetnym operatorem ginekologicznych operacji laparoskopowych i każdych innych. Ma wprawną rękę i jest " artystą " w swojej profesji. Poleciłam go kilku moim koleżankom. One też były przez niego operowane i wszystkie są zadowolone,bo trafiły do dobrego fachowca. Dlatego z czystym sumieniem polecam go wszystkim osobom,które potrzebują pomocy, ponieważ wiem,że nie będą rozczarowane. W końcu to moje przyjaciółki, znajome i nie zachwalałabym kogoś , gdybym na " własnej skórze" nie doświadczyła efektów jego pracy.Po dwóch dniach wyszłam ze szpitala, w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej. jedna z pielęgniarek dodawała mi odwagi ( chociaż wcale sie nie bałam ) , mówiąc; cyt" niech pani się nie boi po Doc. Klimku nie trzeba poprawiać" ( to był początek 2006 roku). Dlatego uważam,że dopóki ktoś nie przekona się sam ,dopóty wszelka krytyka powinna być poddana poważnej analizie i nie należy wyciągać pochopnych wniosków, bo 'ktoś" , "coś" powiedział, ale tak naprawdę nic nie wie... Zanim więc powiecie coś złego o lekarzu i jeszcze na dodatek podając jego nazwisko naruszacie jego dobro osobiste ( chronione prawem) , to dwa razy pomyślcie... Polecam zatem Profesora Marka Klimka, ponieważ uważam ,że jest o.k. M..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piramida Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.interblock.pl 09.06.08, 21:56 czy wiesz może dlaczego kazali Ci usąnąć tego mięśniaka?ja mam i lekarz też profesor ale inny powiedział że nie trzeba nic z nim robić ale ja mam wątpliwości planuje zajść w ciąże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M..a do " piramidki" IP: *.autocom.pl 10.06.08, 17:02 Piramidko,cierpliwości , jak znajdę chwilkę czasu, udzielę Ci wyczerpującej odpowiedzi... M..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M..a Do Piramidki... IP: *.autocom.pl 10.06.08, 18:08 Zmiana planów, mam teraz czas, więc spróbuję odpowiedzieć Ci na Twoje pytania. Nie jestem lekarzem ,więc mogę opisać Ci tylko mój przypadek.Nie znam szczegółów dotyczących Twojego mięśniaka,a wiadomo,że "mięśniak " - "mięśniakowi " nie jest równy...Tylko ginekolog może ocenić,czy trzeba go już usunąć czy też może sobie jeszcze rosnąć... Wszystko zależy od konkretnego ( indywidualnego ) przypadku. Miałam 30 lat , kiedy lekarz stwierdził u mnie mięśniaka. Po czterech latach urodziłam drugą córkę.. Mój mięśniak był wtedy bardzo mały , bo miał ok. 3 cm x 2,5 cm.Nie ukrywam,że miałam wówczas kłopoty z donoszeniem ciąży i w 5 miesiącu " wylądowałam" w szpitalu na podtrzymaniu,miałam otwarte ujście szyjki macicy i mieli mnie zaszyć. Na szczęście wystarczyło łykanie leków i zastrzyki - prawie do dnia porodu. Nie wiem, czy kłopoty z drugą ciążą były spowodowane mięśniakiem? Wiele kobiet rodzi dzieci i zachodzi w ciążę z " macicą mięśniakową", a więc w Twoim przypadku planowanie dzidziusia jest O.K.i chyba jest to możliwe, skoro mnie się udało. Z pewnością wielkość i ilość mięśniaków może mieć wpływ na zajście w ciążę,ale mięśniaki nie są przeciwwskazaniem do tego, żeby mieć dzieci... W moim przypadku mięśniak rósł bardzo długo ( 17 lat)zanim , jakiś ginekolog powiedział mi,że muszę usunąć macicę razem z nim. Miałam fatalną morfologię - 8 % hemoglobiny, bardzo niski poziom żelaza . Wiecznie łykałam tabletki z zawartością tego metalu a to mogło mi uszkodzić wątrobę,więc chowałam leki ...i byłam osłabiona. Niski poziom czerwonych ciałek krwi powodował anemię, wieczną anemię...i NIEDOTLENIENIE , bo przecież - jak wiesz - czerwone ciałka krwi rozprowadzają tlen po całym organiźmie , a u mnie było wszystkiego za mało do prawidłowego funkcjonowania serca i mózgu , bo te dwa organy najbardziej cierpią z powodu braku tlenu. Wiecznie byłam senna, gdzie mnie "nie postawiono' - tam spałam... poza tym miałam tyłozgięcie macicy a mięśniak wielkości pomarańczy dodatkowo " ciągnął" tą macicę do tyłu... Więc w moim przypadku lekarz ginekolog podjął słuszną decyzję , ja nie mogłam dłużej czekać.Teraz czuję się SUPER WSPANIALE". Hemoglobina bez leków wynosi 12 %, Widzisz Piramidko , każdy przypadek jest inny, zaufaj twojemu lekarzowi, pewnie wie co mówi, ale jeśli nadal masz wątpliwości to zawsze możesz iść na konsultacje do innego lekarza. Ja zebrałam opinie 3 ginekologów, zanim udałam się do kolejnego i on powiedział to samo - do wycięcia. Cieszę się,że trafiłam na Profesora Marka Klimka , ponieważ zaufanie pacjenta do lekarza to połowa sukcesu i bezstresowa operacja...Byłam po prostu " w dobrych rękach..." Jeśli chcesz wiedzieć coś jeszcze to napisz do mnie ; e- mail: mikan49@interia.pl pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci dużo zdrowia, uśmiech i maluszka ( jeśli tylko tego chcesz...). M..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M..a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 26.04.08, 14:55 znowu pojawiam się i zaraz znikam... Ponieważ jestem " myślącą kobitą' , więc po głębszej analizie pierwszego wpisu z dnia 25 lutego 2008 r. pod hasłem: " prof. Marek Klimek. Kraków ?? Proszę o opinię..."- dochodzę do dość daleko idących wniosków , które niestety potwierdzają regułę. A regułą jest to, że nasze chore społeczeństwo "kocha zadymę" i " dziką satysfakcję sprawia mu robienie sensacji. Wydedukowałam, że prawdopodobnie "amarraa" nie jest osobą za którą się podaje, a więc kobietą która prosi o opinię na temat Prof. M.K. Spójrzcie na wpis - BRAK ADRESU IP , w obydwu wpisach!!! Każdy użytkownik korzystający z łącz stałych MA NIEZMIENNY I STAŁY IP jeśli łączymy sie przez modem adres IP za każdym razem jest inny ... ale jakiś tam jest. BRAK IP - TO NIEMOŻLIWE chyba że użytkownik ' pochodzi z kosmosu' (kosmici zaprawdę powiadam Wam ,mogą wiele zdziałać...)lub pierwsza wypowiedź pochodzi od " stwórcy" ( celowo napisałam "stwórcy" a nie "twórcy"), który chciał zapoczątkować dyskusję i ' podszył " się pod " amarrę". Być może " amarra " nie jest kobietą , ale facetem z......wąsami. No cóż - różne chwyty są dla niektórych dozwolone, jeśli próbuje się pozbawić kogoś zaufania w opinii publicznej. KAŻdy podłączony do sieci komputer ma adres IP. Dlaczego pani " amarra " go nie ma? Nie rozumie tego ! To jest podejrzane! Pozdrawiam wszystkich czytających ...Szczególnie Panie. Panom też życzę zdrowia. "Choremu twórcy" poruszonego problemu po krótkim namyśle ... też życzę zdrowia , bo może wtedy wymyśli ciekawsze tematy do dyskusji np. - co zrobić ... by być szczęśliwym - jak przetrwać w toksycznym związku albo " poradnik mężczyzny" ,czyli co facet powinien wiedzieć o kobiecie... Jeśli coś pokręciłam i stworzyłam teorię , która oskarża niewinne osoby - to przepraszam ,ale moje ewentualne błędne rozumowanie może wynikać z NIEWIEDZY!!!!!! I wróciliśmy do punktu wyjścia . NIEWIEDZA SZKODZI!!! i to wszystkim, zarówno temu , który wypowiada swoje teorie pod wpływem błędu , bo jego wiedza na dany temat jest niepełna jak i temu kogo dotyczą nasze błędne oskarżenia. Czyli ,jeżeli nasze rozumowanie oparte jest na błędnych założeniach bo ktoś powiedział mi ,że adres IP musi się ujawnić, to pomawiając ' amarrę' ,że nią nie jest - jestem niesprawiedliwa i kłamię...?? a to przecież to samo , co z opiniami różnych osób na temat prof.M.K. trzeba wiedzieć wszystko i dużo więcej, bo tylko wtedy możemy stworzyć prawdziwy obraz rzeczywistości , która nas otacza. Jeśli znamy ' ciut" to niestety niewiele wiemy... A teraz zakładam " czapkę niewidkę " i znikam, zanim posypią się gromy na moją skołowaną głowę. M..a, czyli detektyw " tu i tam'.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.tpnet.pl 26.04.08, 15:33 dziewczynko, przy nicku amarra nie ma IP, bo TO OSOBA JEST ZALOGOWANA !!!! A jak ktos jest zalogowany - to nie jest podawany jest adres IP !!!!!!!!!!!!! wniosek? dupa z ciebie, nie detektyw Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M..A Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 26.04.08, 21:50 A nie mówiłam,że niewiedza szkodzi! Faktycznie jestem dupa...i to jaka... Dziękuję za zwrot " dziewczynko" , ale mnie odmłodziłeś... M..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: 217.98.20.* 26.04.08, 22:03 no, niezla z ciebie, mloda dupa, choc z komputerów kiepska Ale zaciecie detektywistyczne masz - trzeba to docenic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M..a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 26.04.08, 22:41 Chłopcze doceniam ludzi , którzy przyznają się do swoich błędów. To naprawdę optymistyczne zakończenie naszej publicznej rozmowy, którą wszyscy czytają. Teraz mogę spać spokojnie , czego wszystkim internautom życzę. dobranoc, życzę miłych snów. M..a, czyli detektyw, który mógł być w błędzie, ale pewności co, do tego nie mam. Już taką nieufną jestem kobitą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: 217.98.20.* 26.04.08, 22:44 ja tez jestem kobita w dodatku hetero Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m..a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 26.04.08, 22:51 przepraszam, te wypowiedzi bardziej mi pasowały do faceta. pozdrawiam i przepraszam... M..A Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: 217.98.20.* 26.04.08, 23:12 hehe, nic sie nie stalo, nie przepraszaj a swoja droga tez bywam dociekliwa i nie znosze jakis "zagrywek", podstepow na forum, nieprawdziwych wpisów, pseudoreklam i tym podobnych. I zaimponowala mi Twoja argumentacja. Coz, nie wiedzialas o braku IP u zalogowanych, ale generalnie - mialas dobre checi i logiczny tok myslenia WIec popieram Cie w 100% Odpowiedz Link Zgłoś
amarraa Do M..a czyli detektywa:D 05.05.08, 20:49 heheh powiem Ci ze naprawdę mnie rozbawilaś do łez,musze cie jednak zmartwic niestety nie pochodze z kosmosu.. a szkoda bo w tych czasach moglabym na tym sporo zarobic nie jestem tez "stwórcą" ani nie mam wasow ( choc z tego akurat sie ciesze,bo chyba nie dodaly by mi uroku ). Konczac moja wypowiedz dodam ze nie sadzilam ze delikatnym pytaniem o opinie na temat Prof. Klimka wywolam takie podejrzenie w kimkolwiek,pozdrawiam serdecznie i zycze milego wieczoru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M..a Re: Do M..a czyli detektywa:D IP: *.autocom.pl 07.05.08, 20:33 droga 'amarro, nie ma delikatnych pytań,ponieważ czasem takie niewinne pytanie jest podkręconą piłką, która kryje tajemnicę. Zareagowałam na wpis "Natki", ponieważ dobrze odczytałam jego przesłanie kierowane do Ciebie , które było zawarte w lakonicznej wypowiedzi... Widzisz, to takie "zboczenie zawodowe" - bronić ludzi - stąd moja replika. Swoimi wypowiedziami i argumentacją chciałam udowodnić , jak łatwo jest, mieć błędne wyobrażenie o osobach, jeśli bazuje się na NIEWIEDZY!!!!!!!... A nasza niewiedza - a czasem świadomy brak wiedzy ( jako brak świadomości, obojętność , brak światopoglądu lub wyobraźni), a także ignorancja - jest odpowiedzialna za to, że ludzie rzadko postrzegają innego człowieka w sposób pełny, całościowy. bardzo krucha jest granica między prawdą a fałszem... Tak więc jeśli nie jesteś facetem z wąsami , to jeszcze jeden dowód na to ,że miałam rację.... pozdrawiam serdecznie... M..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaa Re: w przestrzeń.... IP: *.autocom.pl 17.09.08, 17:52 Smutno,... pada deszcz...ale kiedyś zaświeci słońce....dla wszystkich... W Krakowie zimno, pochmurnie, ale serca Krakowian jak zwykle są gorące...bo to wyjątkowe miasto i mieszkają tu wyjątkowi ludzie... nawet chmury są ...piękne... Pozdrawiam cieplutko. Jaaaaaaaaaa... czyli M..a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasia Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:04 Mocno nie polecam. Leczyłam sie u niego około 1.5 roku, zostawiając ogromne kwoty - leczenie nie przynosiło rezultatów. A jak mowiłam, że nie odczuwam poprawy to na twarzy doktora widniał grymas - jakbym sobie conajmniej wymyslała moje dolegliwości,aż wstyd mi bylo mówić, że nie jest lepiej Jednak nie to jest najgorsze - chyba z 25 razy robił mi usg (conajmniej 2 razy na miesiac) i bylo wszystko ok - posżłam do innego lekarza i juz po pierwszym usg skierował mnie na markery nowotworowe- jak podczas tylu usg można było "przeoczyć" oooooogormną torbiel? teraz czeka mnie wiele badań i czekanie na wyrok A mozna bylo wykryc to duuuużo wczesniej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M..........a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 30.09.08, 23:03 Kilkakrotnie w ciągu ostatnich dwóch lat robiłam USG jajników u Profesora Marka K.i zawsze w czasie badania bardzo dokładnie lokalizował mi każdą torbiel , bez względu na jej wielkość! Bywały różne od 14 mm do 50 mm, czasem dwie na jednym jajniku. Zawsze przepisywane przez niego leki , powodowały zmniejszenie się torbieli lub całkowite ich wchłonięcie ( resorpcję)... Oczywiście co jakiś czas torbiele pojawiają się i znikają , taka ich uroda...powstają najczęściej w wyniku zaburzeń comiesięcznego cyklu jajeczkowania. Nie wierzę ,żeby Profesor coś przeoczył. Jest bardzo skrupulatny i dokładny. Przy kolejnych wizytach kontrolnych , robił mi USG i pomijał opłaty, nie brał ode mnie kasy za USG. Znane mi są także inne podobne przypadki ,zachowuje się fair play. Dlatego, przepraszam, ale trudno mi uwierzyć w to, żeby tak dokładna aparatura obsługiwana przez człowieka czegoś nie wykryła... Jak widać , co pacjentka to opinia. Pozdrawiam M.......................a Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta - Kraków Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.08, 14:24 Profesor Klimek. Konkretny facet odrazu skierował mnie na wszystkie badania. Po 8 miesiącach od pierwszej wizyty zaszłam w ciąże. Ma bardzo dobre podejście do pacjentek i ich mężów. Wszystko zawsze wytłumaczył i dbał o cały prawidłowy przebieg ciąży. Jestem bardzo zadowolona i osoby którym go poleciłam też(miały one różne zbiegi wykonywane u niego). Z czystym sumieniem polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 05.12.08, 20:03 Pani Katarzyno, przepraszam ale głośno myślę i proszę mi wierzyć, ale nic nie zrozumiałam z Pani wypowiedzi. Może jestem c.k.m , czyli ciężko kapująca mózgownica... Pani wypowiedź jest bowiem pozbawiona logiki i zdrowego rozsądku. Bo co TY Kobieto właściwie leczyłaś u ginekologa? Piszesz,że " leczenie nie przyniosło rezultatów" Leczenie czego ? Skoro torbieli nie wykryto.. I jeszcze jedno, jeżeli na pierwszym USG torbieli nie wykryto ,to przepraszam ale nie wierzę w to, żeby lekarz robił Ci 25 razy USG w nadziei ,że za którymś razem coś znajdzie . Twoja wypowiedź nie przekonała mnie i nie wierzę w to co napisałaś, gdyż jest ona pozbawiona sensu i logiki. A logika i sens jest podstawą działania człowieka, a Profesor to bardzo bystry i konkretny facet i nie robi niczego w myśl - sztuka dla sztuki... Więc zastanawiam się kim ty naprawdę jesteś? I co chcesz osiągnąć swoją wypowiedzią, pisząc coś, w co trudno uwierzyć komuś , kto ma odrobinę rozumu i posiada zdolność logicznego myślenia. Mogę Ci przeprowadzić dokładna analizę twojej wypowiedzi , krok po kroku, jeśli tylko tego chcesz? Załóżmy ,że mówisz prawdę.Lekarz robi Ci dziesiąte USg i stwierdza: - " torbieli..brak" I co wtedy? Idziesz spokojnie na jedenastą wizytę i godzisz się na jedenaste USG , bo może w końcu torbiel się pojawi? Przepraszam, ale jeszcze raz powtarzam - nie wierzę Twojej wypowiedzi. Mam takie prawo i mam prawo głośno myśleć , tak jak myślę... Ty piszesz , co chcesz a ja - NIE WIERZĘ.. Bo wbrew pozorom jestem bardzo logicznie myślącą kobitą , choć trochę zakręconą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 02:52 to naprawdę wzruszające, że chce ci się co parę miesięcy podciągać ten wątek i produkować kolejne posty w obronie i ku czci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:21 ojejjjjjjjjjjjjjjjjj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:26 W Polsce jak ktoś mówi o kimś dobrze - to jest " be" i pisze " ku czci"... A jak ktoś pisze źle - to jest " cacy" i może pisć dalej , bo ma ciche przyzwolenie całego społeczeństwa... Przecież jak ktoś pisze pozytywne rzeczy to nie łamie prawa ani regulaminu Forum i zasad savoir- vivre obowiazujacych w dyskusjach w Internecie. Więc po co te kąśliwe uwagi...? A tak wogóle to świeta za pasem więc BABY DO PLACKóW i Wesołych Świąt. student, przepraszam wlazłem tu przypadkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KASIA Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 12:36 witam, wbrew temu co Pani zarzuca mojej wypowiedzi nie jest ona pozbawiona sensu tylko moze troche mało wyczerpujaca. Zgłosiłam sie do Pana Doktora z zaburzeniami miesiączkowania i ciągłymi, uporczywymi bólami podbrzusza. Bóle te nie byly zwiazanie z miesiączkami tylko występowały w sposób ciągły. I te liczne USG które miałam wykonywane były związane z szukaniem przyczyn takiego stanu, a nie sprawdzaniu czy torbiel sie pojawiła czy nie - co Pani w troszkę obrażający mnie sposób opisuje. USg byly wykonywane tak często ponieważ lekarz chciał monitorować mnie w różnych fazach cyklu - co jest częste w przypadku znacznych zaburzeń miesiączkowania. Proszę sobie sprawdzic- wiele klinik wykonuje monitorowania cyklu w celu wykrycia nieprawidlowości. Zmęczona bólem, a wlasciwie tym ze mnie boli a lekarz nie ustala przyczyny zglosiłam sie do inego lekarza, który od razu podjął skuteczne kroki. Powiem Pani wiecej: na prosbe nowego lekarza "wypozyczyłam" moja kartoteke która tworzył Pan Klimek- jak zapewne pani wie znajduja sie tam zdjęcia z przeprowadzanych p przez niego usg- tak robi kazdy lekarz. I co? i zmiany na jajniku bylo widac duuzo wczesniej- oczywiscie duuzo mniejsze niz w moim obecnym stanie- jednak powinny zainteresować one lekarza juz wczesniej. Moja wypowiedz jest po prostu podzieleniem sie z innymi pmoimi doswiadceniami z tym lekarzem i to wszystko. nie zamierzam nikogo do niczego przekonywać. Pani napisala "Ty piszesz , co chcesz a ja - NIE WIERZĘ.." Więc wyjasniam - ja pisze co mnie spotkało, a to czy pani w to wierzy czy nie jest Pani indywidualna kwestią. Pozostaje mi tylko zyczyc pani zeby nie spotkała Pania podobna do mnie sytuacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 13.12.08, 19:30 Pani Kasiu, pozwoli Pani,że zacytuję (w trochę zmienionej postaci wiersz) cyt.; dotknęłam Pani , jak motyl egretą, przepraszam to było niechcący..." , bo nie miałam zamiaru Pani zranić ani obrazić. Nie wytoczyłam przeciwko Pani ogromnych dział ani artylerii ciężkiej , która mogłaby Pani wyrządzić krzywdę lub zranić do żywego... Poddałam tylko w wątpliwość wiarygodność Pani wypowiedzi a Pani "ego " zamanifestowało i uruchomiło mechanizmy bronne w postaci kolejnej wypowiedzi. Może więc Pani- na tym przykładzie - wyobrazić sobie , co czuje człowiek , który pozbawiony jest możliwości obrony i milcząco znosi ataki internautów działających anonimowo. Pani ma możliwość obrony, bo jest Pani anonimowym człowiekiem i może z innymi spokojnie polemizować na forum publicznym. Świadkami naszej rozmowy są inni anonimowi ludzie. Nikt nie weryfikuje wiarygodności wpisów , które " idą w przestrzeń" a na klawiaturze można wystukać każdą treść , zarówn prawdziwą jak i fałszywą ... Przecież Pani pisze o konkretnej osobie z podaniem danych personalnych, powszechnie znanej, nie anonimowej jak Pani , czy ja... W ten sposób świadomie lub nieświadomie podważa Pani autorytet człowieka w opinii publicznej... c.d.n. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 13.12.08, 19:50 Na szczęście jest w prawie polskim tzw. " zasada domniemania niewinności", która chroni każdego człowieka ... Dlatego Pani wypowiedź może być rozważana jedynie w kategorii pomówienia, które narusza godność osobistą drugiego człowieka, chronioną przepisami prawa. Zgodnie z jednym z artykułów kodeksu karnego cyt." kto pomawia inną osobę (...) o takie postępowanie lub właściwości , które mogą poniżyć ją w pinii publicznej lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska , zawodu (...) podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności do roku" kolejny paragraf ; cyt: Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego wyżej za pomocą środków masowego komunikowania się podlega karze pozbawienia wolności do lat 2." Każdemu człowiekowi można przyczepić łatkę , gdyż nikt nie jest doskonały , ani pani ani ja...w myśl zasady " dajcie mi człowieka a już paragraf mu znajdę..." Mam ogromny szacunek do każdego człowieka i uważam ,że to 'nieelegancko",niekulturalnie" i nietaktownie" wyrażać się publicznie o konkretnych ludziach w kategoriach pomówienia w przeświadczeniu , że robi się to " pro publico bono" , bo przecież jakiś cel Pani wypowiedzi musiał być . Nie jest Pani u cioci na imieninach , gdzie można do woli plotkować... może choć przez chwilę poczuła się pani jak osoba pomówiona , choć poddałam tylko w wątpliwość prawdomówność Pani wypowiedzi i mogła Pani na własnej skórze doświadczyć jak to jest jak ktoś inny mówi o Pani źle ... ( upraszczając ... nie taki był cel mojej wypowiedzi , przepraszam jeśli poczuła się pani zraniona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 13.12.08, 19:58 Zasady dobrego wychowania - o których wyżej pisał "student" niektórzy wyssali z mlekiem matki a niektórzy całe życie uczą się jak żyć , by nie ranić drugiego człowieka. Nie wiem jak ty ale ja " plułam cycem " i byłam wychowana na butelce... a mimo to mam dużo życzliwości dla innych . Więc może to mleko matki jest przereklamowane , jak wszystko... ha...ha...ha... Chyba nie pozostaje nam nic innego jak zacząć przygotowania do pieczenia placków , ja zrobię pyszny makowiec z bakaliami ...a Ty...? pozdrawiam i życzę Ci Kasiu dużo zdrowia i przesyłam Ci najlepsze życzenia, jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 13.12.08, 20:33 zapomniałam dodać,że Pani wypowiedź nie zmieniła mojej pozytywnej opinii na temat fachowości profesora i uważam ,że jest bardzo dobrym specjalistą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panie profesorze Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.eranet.pl 14.12.08, 11:00 proszę dać sobie spokój z tą autoreklamą, było śmiesznie do momentu straszenia kodeksem karnym, teraz jest tylko żenująco. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 14.12.08, 13:00 dziękuję za tytuł profesorski, niestety jestem tylko skromnym magistrem znającym przepisy obowiązujące w naszym kraju a żenujący to jest Pani - Pana WPIS. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.eranet.pl 14.12.08, 14:07 świetny punkt wyjścia do dyskusji o żenujących zachowaniach: www.malopolskie.iap.pl/?id=wiadomosci&nrwiad=103052 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: student Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 14:40 Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia... Nie wiem z jakiej perspektywy patrzy Pani na ten artykuŁ,ale z mojego " punktu widzenia" zauważyłem żenujące zachowanie prasy, która doskonale wiedziała : 1/ o kim tego dnia napisać, 2/ co w tym artykule napisać, 3/ kiedy ten artykuł wydrukować,aby osiągnąć zamierzony efekt Z tego prosty wniosek : MEDIA KSZTAŁTUJĄ RZECZYWISTOŚĆ LEPIEJ NIŻ NIE JEDEN POLITYK w tym negatywnym słowa znaczeniu... Nie podoba mi się takie zachowanie prasy, ale są to tzw. socjotechniczne praktyki stosowane przez prasę. student Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 01:30 proszę się nie pogrążać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:51 Chyba mnie z kimś pomyliłeś, już wyżej jakaś kobieta została posądzona o " bycie profesorem" . Teraz padło na mnie. A Ty zapewne jesteś MINISTREM ,który rozdaje nominacje profesorskie, bez zastanowienia... To dla mnie, prawdziwy zaszczyt. Obiecuję Ci ,że od jutra wezmę się solidnie do nauki i może po kilkunastu latach ciężkiej pracy dostąpię tego zaszczytu. Chciałoby się rzec: poszedłem spać studentem a obudziłem się profesorem. Chyba trafię do księgi Guinnessa, jako najmłodszy naukowiec na świecie. A swoją drogą , dzięki Tobie zaczęło być znowu śmiesznie... Wesołych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:49 Chciałoby się jeszcze rzec : " pusto w kieszeni , plecy gołe a jajko musi być wesołe..." Zaczyna mi się tu podobać, pewnie jeszcze kiedyś tu wpadnę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:04 A oto dowód na to,że nie jestem profesorem. Mój wpis z dnia 9.04.2009 został dokonany o 9.51 ,a wtedy Pan Profesor stał pewnie przy stole operacyjnym albo zajmował się w szpitalu chorymi pacjentkami, więc nie rozśmieszaj ludzi i daj sobie spokój z tymi złośliwymi komentarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :-) Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:29 komedia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ten sam Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 11:20 A propos "komedii". jednym z jej elementów ( pamietam z j. polskiego ) ) i chyba najważniejszym , oprócz pogodnego nastroju i żywej akcji jest " pomyślne zakończenie" . Czekam więc z utęsknieniem na ten ostatni element i będziemy kwita. student P.S.Nie nazywaj mnie profesorem ,bo nim nie jestem , choć mi to schlebia, no, no, nie wiedziałem,że jestem taki mądry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matbp Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:32 Dzieki fachowosci, intuicji oraz doswiadczeniu profesora wykryl u mnie nowotwora jeszcze we wczesnym stadium, ktory nie dawal zadnych objawow. Teraz jestem po operacji wykonanej osobiscie przez profesora i na etapie leczenia radioterapia, ktora wg obecnych wynikow badan powinna skutecznie zakonczyc moje leczenie. Dziekuje mu goraco za uratowanie mi zycia. Odpowiedz Link Zgłoś