Dodaj do ulubionych

Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie

25.02.08, 19:10
Fertility Clinic, Polsko-Amerykańska Klinika czy któraś z Was chodziła do w/w
kliniki i Profesora.Bardzo proszę o opninie.
Obserwuj wątek
    • Gość: dddddddddd Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.tpnet.pl 25.02.08, 20:36
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=18090
      szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?slowo=
    • Gość: Natka Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.08, 17:48
      O klinice o ktora pytasz i o klimkach poczytaj sobie na www.nasz-
      bocian.pl i .... lepiej sie tam nie wybieraj !!
      • amarraa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie 26.02.08, 19:54
        Dziekuję za informację, na pewno przeglądnę to forum.
        Pozdrawiamsmile
    • Gość: mama Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.08, 10:40
      a ja właśnie po wielu mękach zaszłam w ciążę dzięki niemu, co
      pacjentka to opinia smile
      • Gość: pacjantka Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 15.04.08, 21:12
        Korzystałam z pomocy Profesora Marka Klimka i uważam,że jest świetnym lekarzem.
        Wszystkim niezdecydowanym Paniom z "babskimi kłopotami go 'polecam
        pacjentka
    • Gość: m..a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 23.04.08, 22:31
      do ammarry,
      Od dwóch lat jestem pacjentką Prof. Marka Klimka.Trzech ginekologów kierowało
      mnie na usunięcie mięśniaka, który był wielkości pomarańczy...Każdy proponował
      tradycyjny zabieg, który wiąże się z przecięciem powłok brzusznych i
      uszkodzeniem dużej ilości nerwów. Żaden nie poinformował mnie, że istnieje mniej
      inwazyjny sposób operacji, czyli laparoskopia. Bałam się jak każda kobieta,
      ponieważ nigdy nie miałam żadnej operacji ani poważnej choroby...
      W końcu po czterech latach " myślenia", zupełnie przypadkiem trafiłam na
      Profesora Marka Klimka.Po raz pierwszy od niego dowiedziałam się ,że można
      wykonać u mnie operację laparoskopową i nie trzeba " wycinać wszystkiego " a
      tylko trzon macicy z mięśniakiem. Już po pierwszej rozmowie nabrałam do niego
      takiego zaufania, że zdecydowałam się na laparoskopię. To była dobra decyzja -
      zero bólu , zero strachu , zero komplikacji. Uważam,że jest świetnym operatorem
      ginekologicznych operacji laparoskopowych i każdych innych.
      Ma wprawną rękę i jest " artystą " w swojej profesji. Poleciłam go kilku moim
      koleżankom. One też były przez niego operowane i wszystkie są zadowolone,bo
      trafiły do dobrego fachowca. Dlatego z czystym sumieniem polecam go wszystkim
      osobom,które potrzebują pomocy, ponieważ wiem,że nie będą rozczarowane. W końcu
      to moje przyjaciółki, znajome i nie zachwalałabym kogoś , gdybym na " własnej
      skórze" nie doświadczyła efektów jego pracy.Po dwóch dniach wyszłam ze szpitala,
      w dobrej kondycji fizycznej i psychicznej. jedna z pielęgniarek dodawała mi
      odwagi ( chociaż wcale sie nie bałam ) , mówiąc; cyt" niech pani się nie boi po
      Doc. Klimku nie trzeba poprawiać" ( to był początek 2006 roku).
      Dlatego uważam,że dopóki ktoś nie przekona się sam ,dopóty wszelka krytyka
      powinna być poddana poważnej analizie i nie należy wyciągać pochopnych wniosków,
      bo 'ktoś" , "coś" powiedział, ale tak naprawdę nic nie wie...
      Zanim więc powiecie coś złego o lekarzu i jeszcze na dodatek podając jego
      nazwisko naruszacie jego dobro osobiste ( chronione prawem) , to dwa razy
      pomyślcie...

Polecam zatem Profesora Marka Klimka, ponieważ uważam ,że jest o.k.

M..a

• Gość: piramida Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.interblock.pl 09.06.08, 21:56
        czy wiesz może dlaczego kazali Ci usąnąć tego mięśniaka?ja mam i
        lekarz też profesor ale inny powiedział że nie trzeba nic z nim
        robić ale ja mam wątpliwości planuje zajść w ciąże
        • Gość: M..a do " piramidki" IP: *.autocom.pl 10.06.08, 17:02
          Piramidko,cierpliwości , jak znajdę chwilkę czasu, udzielę Ci wyczerpującej
          odpowiedzi...
          M..a
        • Gość: M..a Do Piramidki... IP: *.autocom.pl 10.06.08, 18:08
          Zmiana planów, mam teraz czas, więc spróbuję odpowiedzieć Ci na Twoje pytania.

Nie jestem lekarzem ,więc mogę opisać Ci tylko mój przypadek.Nie znam szczegółów
          dotyczących Twojego mięśniaka,a wiadomo,że "mięśniak " - "mięśniakowi " nie jest
          równy...Tylko ginekolog może ocenić,czy trzeba go już usunąć czy też może sobie
          jeszcze rosnąć... Wszystko zależy od konkretnego ( indywidualnego ) przypadku.

Miałam 30 lat , kiedy lekarz stwierdził u mnie mięśniaka. Po czterech latach
          urodziłam drugą córkę.. Mój mięśniak był wtedy bardzo mały , bo miał ok. 3 cm x
          2,5 cm.Nie ukrywam,że miałam wówczas kłopoty z donoszeniem ciąży i w 5 miesiącu
          " wylądowałam" w szpitalu na podtrzymaniu,miałam otwarte ujście szyjki macicy i
          mieli mnie zaszyć. Na szczęście wystarczyło łykanie leków i zastrzyki - prawie
          do dnia porodu.

Nie wiem, czy kłopoty z drugą ciążą były spowodowane mięśniakiem?
          Wiele kobiet rodzi dzieci i zachodzi w ciążę z " macicą mięśniakową", a więc w
          Twoim przypadku planowanie dzidziusia jest O.K.i chyba jest to możliwe, skoro
          mnie się udało.

Z pewnością wielkość i ilość mięśniaków może mieć wpływ na zajście w ciążę,ale
          mięśniaki nie są przeciwwskazaniem do tego, żeby mieć dzieci...
          W moim przypadku mięśniak rósł bardzo długo ( 17 lat)zanim , jakiś ginekolog
          powiedział mi,że muszę usunąć macicę razem z nim.
          Miałam fatalną morfologię - 8 % hemoglobiny, bardzo niski poziom żelaza .
          Wiecznie łykałam tabletki z zawartością tego metalu a to mogło mi uszkodzić
          wątrobę,więc chowałam leki ...i byłam osłabiona.

Niski poziom czerwonych ciałek krwi powodował anemię, wieczną anemię...i
          NIEDOTLENIENIE , bo przecież - jak wiesz - czerwone ciałka krwi rozprowadzają
          tlen po całym organiźmie , a u mnie było wszystkiego za mało do prawidłowego
          funkcjonowania serca i mózgu , bo te dwa organy najbardziej cierpią z powodu
          braku tlenu.

Wiecznie byłam senna, gdzie mnie "nie postawiono' - tam spałam...
          poza tym miałam tyłozgięcie macicy a mięśniak wielkości pomarańczy dodatkowo "
          ciągnął" tą macicę do tyłu...

Więc w moim przypadku lekarz ginekolog podjął słuszną decyzję , ja nie mogłam
          dłużej czekać.Teraz czuję się SUPER WSPANIALE".
          Hemoglobina bez leków wynosi 12 %,

Widzisz Piramidko , każdy przypadek jest inny, zaufaj twojemu lekarzowi, pewnie
          wie co mówi, ale jeśli nadal masz wątpliwości to zawsze możesz iść na
          konsultacje do innego lekarza. Ja zebrałam opinie 3 ginekologów, zanim udałam
          się do kolejnego i on powiedział to samo - do wycięcia. Cieszę się,że trafiłam
          na Profesora Marka Klimka , ponieważ zaufanie pacjenta do lekarza to połowa
          sukcesu i bezstresowa operacja...Byłam po prostu " w dobrych rękach..."

Jeśli chcesz wiedzieć coś jeszcze to napisz do mnie ;
          e- mail: mikan49@interia.pl

pozdrawiam Cię serdecznie i życzę Ci dużo zdrowia, uśmiech i maluszka ( jeśli
          tylko tego chcesz...).

M..a

• Gość: M..a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 26.04.08, 14:55
      znowu pojawiam się i zaraz znikam...
      Ponieważ jestem " myślącą kobitą' , więc po głębszej analizie pierwszego wpisu z
      dnia 25 lutego 2008 r. pod hasłem: " prof. Marek Klimek. Kraków ?? Proszę o
      opinię..."- dochodzę do dość daleko idących wniosków , które niestety
      potwierdzają regułę.
      A regułą jest to, że nasze chore społeczeństwo "kocha zadymę" i " dziką
      satysfakcję sprawia mu robienie sensacji.
      Wydedukowałam, że prawdopodobnie "amarraa" nie jest osobą za którą się podaje,
      a więc kobietą która prosi o opinię na temat Prof. M.K.

Spójrzcie na wpis - BRAK ADRESU IP , w obydwu wpisach!!!

Każdy użytkownik korzystający z łącz stałych MA NIEZMIENNY I STAŁY IP
      jeśli łączymy sie przez modem adres IP za każdym razem jest inny ... ale jakiś
      tam jest.
      BRAK IP - TO NIEMOŻLIWE chyba że użytkownik ' pochodzi z kosmosu' (kosmici
      zaprawdę powiadam Wam ,mogą wiele zdziałać...)lub pierwsza wypowiedź pochodzi od
      " stwórcy" ( celowo napisałam "stwórcy" a nie "twórcy"), który chciał
      zapoczątkować dyskusję i ' podszył " się pod " amarrę".
      Być może " amarra " nie jest kobietą , ale facetem z......wąsami.
      No cóż - różne chwyty są dla niektórych dozwolone, jeśli próbuje się pozbawić
      kogoś zaufania w opinii publicznej.

KAŻdy podłączony do sieci komputer ma adres IP. Dlaczego pani " amarra " go nie
      ma? Nie rozumie tego ! To jest podejrzane!
      Pozdrawiam wszystkich czytających ...Szczególnie Panie.
      Panom też życzę zdrowia.
      "Choremu twórcy" poruszonego problemu po krótkim namyśle ... też życzę zdrowia
      , bo może wtedy wymyśli ciekawsze tematy do dyskusji
      np.
      - co zrobić ... by być szczęśliwym
      - jak przetrwać w toksycznym związku
      albo " poradnik mężczyzny" ,czyli co facet powinien wiedzieć o kobiecie...

Jeśli coś pokręciłam i stworzyłam teorię , która oskarża niewinne osoby - to
      przepraszam ,ale moje ewentualne błędne rozumowanie może wynikać z NIEWIEDZY!!!!!!
      I wróciliśmy do punktu wyjścia . NIEWIEDZA SZKODZI!!! i to wszystkim, zarówno
      temu , który wypowiada swoje teorie pod wpływem błędu , bo jego wiedza na dany
      temat jest niepełna jak i temu kogo dotyczą nasze błędne oskarżenia.
      Czyli ,jeżeli nasze rozumowanie oparte jest na błędnych założeniach
      bo ktoś powiedział mi ,że adres IP musi się ujawnić, to pomawiając ' amarrę' ,że
      nią nie jest - jestem niesprawiedliwa i kłamię...??

a to przecież to samo , co z opiniami różnych osób na temat prof.M.K.
      trzeba wiedzieć wszystko i dużo więcej, bo tylko wtedy możemy stworzyć prawdziwy
      obraz rzeczywistości , która nas otacza.
      Jeśli znamy ' ciut" to niestety niewiele wiemy...
      A teraz zakładam " czapkę niewidkę " i znikam, zanim posypią się gromy na moją
      skołowaną głowę.

M..a, czyli detektyw " tu i tam'....

• Gość: aaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.tpnet.pl 26.04.08, 15:33
        dziewczynko, przy nicku amarra nie ma IP, bo TO OSOBA JEST
        ZALOGOWANA !!!! A jak ktos jest zalogowany - to nie jest podawany
        jest adres IP !!!!!!!!!!!!!

wniosek? dupa z ciebie, nie detektyw smile
        • Gość: M..A Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 26.04.08, 21:50
          A nie mówiłam,że niewiedza szkodzi!
          Faktycznie jestem dupa...i to jaka...
          Dziękuję za zwrot " dziewczynko" , ale mnie odmłodziłeś...

M..a
          • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: 217.98.20.* 26.04.08, 22:03
            no, niezla z ciebie, mloda dupa, choc z komputerów kiepska smile
            Ale zaciecie detektywistyczne masz - trzeba to docenic smile
    • Gość: M..a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 26.04.08, 22:41
      Chłopcze doceniam ludzi , którzy przyznają się do swoich błędów.

To naprawdę optymistyczne zakończenie naszej publicznej rozmowy, którą wszyscy
      czytają.
      Teraz mogę spać spokojnie , czego wszystkim internautom życzę.

dobranoc, życzę miłych snów.

M..a, czyli detektyw, który mógł być w błędzie, ale pewności co, do tego nie mam.
      Już taką nieufną jestem kobitą...
      • Gość: aaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: 217.98.20.* 26.04.08, 22:44
        ja tez jestem kobita smile w dodatku hetero smile
        • Gość: m..a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 26.04.08, 22:51
          przepraszam, te wypowiedzi bardziej mi pasowały do faceta.
          pozdrawiam i przepraszam...

M..A
          • Gość: aaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: 217.98.20.* 26.04.08, 23:12
            hehe, nic sie nie stalo, nie przepraszaj smile
            a swoja droga tez bywam dociekliwa i nie znosze jakis "zagrywek",
            podstepow na forum, nieprawdziwych wpisów, pseudoreklam i tym
            podobnych. I zaimponowala mi Twoja argumentacja. Coz, nie wiedzialas
            o braku IP u zalogowanych, ale generalnie - mialas dobre checi i
            logiczny tok myslenia smile WIec popieram Cie w 100% smile
    • amarraa Do M..a czyli detektywa:D 05.05.08, 20:49
      heheh powiem Ci ze naprawdę mnie rozbawilaś do łez,musze cie jednak zmartwic
      niestety nie pochodze z kosmosu..sad a szkoda bo w tych czasach moglabym na tym
      sporo zarobicbig_grin nie jestem tez "stwórcą" ani nie mam wasow ( choc z tego akurat
      sie ciesze,bo chyba nie dodaly by mi urokutongue_out ). Konczac moja wypowiedz dodam ze
      nie sadzilam ze delikatnym pytaniem o opinie na temat Prof. Klimka wywolam takie
      podejrzenie w kimkolwiek,pozdrawiam serdecznie i zycze milego wieczoru smile

• Gość: M..a Re: Do M..a czyli detektywa:D IP: *.autocom.pl 07.05.08, 20:33
        droga 'amarro,
        nie ma delikatnych pytań,ponieważ czasem takie niewinne pytanie jest podkręconą
        piłką, która kryje tajemnicę.

Zareagowałam na wpis "Natki", ponieważ dobrze odczytałam jego przesłanie
        kierowane do Ciebie , które było zawarte w lakonicznej wypowiedzi...
        Widzisz, to takie "zboczenie zawodowe" - bronić ludzi - stąd moja replika.
        Swoimi wypowiedziami i argumentacją chciałam udowodnić , jak łatwo jest, mieć
        błędne wyobrażenie o osobach, jeśli bazuje się na NIEWIEDZY!!!!!!!...
        A nasza niewiedza - a czasem świadomy brak wiedzy ( jako brak świadomości,
        obojętność , brak światopoglądu lub wyobraźni), a także ignorancja - jest
        odpowiedzialna za to, że ludzie rzadko postrzegają innego człowieka w sposób
        pełny, całościowy.

bardzo krucha jest granica między prawdą a fałszem...

Tak więc jeśli nie jesteś facetem z wąsami , to jeszcze jeden dowód na to ,że
        miałam rację....

pozdrawiam serdecznie...

M..a

• Gość: jaaaaaaaaaaa Re: w przestrzeń.... IP: *.autocom.pl 17.09.08, 17:52
          Smutno,... pada deszcz...ale kiedyś zaświeci słońce....dla wszystkich...
          W Krakowie zimno, pochmurnie, ale serca Krakowian jak zwykle są gorące...bo to
          wyjątkowe miasto i mieszkają tu wyjątkowi ludzie...
          nawet chmury są ...piękne...

Pozdrawiam cieplutko.

Jaaaaaaaaaa... czyli M..a
    • Gość: kasia Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.09.08, 13:04
      Mocno nie polecam. Leczyłam sie u niego około 1.5 roku, zostawiając
      ogromne kwoty - leczenie nie przynosiło rezultatów. A jak mowiłam,
      że nie odczuwam poprawy to na twarzy doktora widniał grymas - jakbym
      sobie conajmniej wymyslała moje dolegliwości,aż wstyd mi bylo mówić,
      że nie jest lepiejsad
      Jednak nie to jest najgorsze - chyba z 25 razy robił mi usg
      (conajmniej 2 razy na miesiac) i bylo wszystko ok - posżłam do
      innego lekarza i juz po pierwszym usg skierował mnie na markery
      nowotworowe- jak podczas tylu usg można było "przeoczyć"
      oooooogormną torbiel? teraz czeka mnie wiele badań i czekanie na
      wyrok sad A mozna bylo wykryc to duuuużo wczesniej!
      • Gość: M..........a Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 30.09.08, 23:03
        Kilkakrotnie w ciągu ostatnich dwóch lat robiłam USG jajników u Profesora Marka
        K.i zawsze w czasie badania bardzo dokładnie lokalizował mi każdą torbiel , bez
        względu na jej wielkość! Bywały różne od 14 mm do 50 mm, czasem dwie na jednym
        jajniku.
        Zawsze przepisywane przez niego leki , powodowały zmniejszenie się torbieli lub
        całkowite ich wchłonięcie ( resorpcję)...
        Oczywiście co jakiś czas torbiele pojawiają się i znikają , taka ich
        uroda...powstają najczęściej w wyniku zaburzeń comiesięcznego cyklu jajeczkowania.
        Nie wierzę ,żeby Profesor coś przeoczył. Jest bardzo skrupulatny i dokładny.
        Przy kolejnych wizytach kontrolnych , robił mi USG i pomijał opłaty, nie brał
        ode mnie kasy za USG.
        Znane mi są także inne podobne przypadki ,zachowuje się fair play.
        Dlatego, przepraszam, ale trudno mi uwierzyć w to, żeby tak dokładna aparatura
        obsługiwana przez człowieka czegoś nie wykryła...
        Jak widać , co pacjentka to opinia.
        Pozdrawiam
        M.......................a
        • Gość: Marta - Kraków Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.adsl.inetia.pl 17.11.08, 14:24
          Profesor Klimek.
          Konkretny facet odrazu skierował mnie na wszystkie badania.
          Po 8 miesiącach od pierwszej wizyty zaszłam w ciąże.
          Ma bardzo dobre podejście do pacjentek i ich mężów.
          Wszystko zawsze wytłumaczył i dbał o cały prawidłowy przebieg ciąży.
          Jestem bardzo zadowolona i osoby którym go poleciłam też(miały one
          różne zbiegi wykonywane u niego).
          Z czystym sumieniem polecam.
      • Gość: Jaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 05.12.08, 20:03
        Pani Katarzyno,
        przepraszam ale głośno myślę i proszę mi wierzyć, ale nic nie zrozumiałam z Pani
        wypowiedzi. Może jestem c.k.m , czyli ciężko kapująca mózgownica...
        Pani wypowiedź jest bowiem pozbawiona logiki i zdrowego rozsądku.
        Bo co TY Kobieto właściwie leczyłaś u ginekologa?

Piszesz,że " leczenie nie przyniosło rezultatów"

Leczenie czego ?
        Skoro torbieli nie wykryto..
        I jeszcze jedno, jeżeli na pierwszym USG torbieli nie wykryto ,to przepraszam
        ale nie wierzę w to, żeby lekarz robił Ci 25 razy USG w nadziei ,że za którymś
        razem coś znajdzie .
        Twoja wypowiedź nie przekonała mnie i nie wierzę w to co napisałaś, gdyż jest
        ona pozbawiona sensu i logiki. A logika i sens jest podstawą działania
        człowieka, a Profesor to bardzo bystry i konkretny facet i nie robi niczego w
        myśl - sztuka dla sztuki...
        Więc zastanawiam się kim ty naprawdę jesteś?
        I co chcesz osiągnąć swoją wypowiedzią, pisząc coś, w co trudno uwierzyć komuś ,
        kto ma odrobinę rozumu i posiada zdolność logicznego myślenia.
        Mogę Ci przeprowadzić dokładna analizę twojej wypowiedzi , krok po kroku, jeśli
        tylko tego chcesz?

Załóżmy ,że mówisz prawdę.Lekarz robi Ci dziesiąte USg i stwierdza: - "
        torbieli..brak"
        I co wtedy? Idziesz spokojnie na jedenastą wizytę i godzisz się na jedenaste USG
        , bo może w końcu torbiel się pojawi?
        Przepraszam, ale jeszcze raz powtarzam - nie wierzę Twojej wypowiedzi.
        Mam takie prawo i mam prawo głośno myśleć , tak jak myślę...
        Ty piszesz , co chcesz a ja - NIE WIERZĘ..
        Bo wbrew pozorom jestem bardzo logicznie myślącą kobitą , choć trochę zakręconą...

• Gość: jaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.08, 02:52
          to naprawdę wzruszające, że chce ci się co parę miesięcy podciągać ten wątek i
          produkować kolejne posty w obronie i ku czci
          • Gość: student Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:21
            ojejjjjjjjjjjjjjjjjj...
          • Gość: student Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.12.08, 10:26
            W Polsce jak ktoś mówi o kimś dobrze - to jest " be" i pisze " ku
            czci"...
            A jak ktoś pisze źle - to jest " cacy" i może pisć dalej , bo ma
            ciche przyzwolenie całego społeczeństwa...
            Przecież jak ktoś pisze pozytywne rzeczy to nie łamie prawa ani
            regulaminu Forum i zasad savoir- vivre obowiazujacych w dyskusjach w
            Internecie.
            Więc po co te kąśliwe uwagi...?
            A tak wogóle to świeta za pasem więc BABY DO PLACKóW i Wesołych
            Świąt.

student, przepraszam wlazłem tu przypadkiem
        • Gość: KASIA Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.12.08, 12:36
          witam, wbrew temu co Pani zarzuca mojej wypowiedzi nie jest ona
          pozbawiona sensu tylko moze troche mało wyczerpujaca.
          Zgłosiłam sie do Pana Doktora z zaburzeniami miesiączkowania i
          ciągłymi, uporczywymi bólami podbrzusza. Bóle te nie byly zwiazanie
          z miesiączkami tylko występowały w sposób ciągły. I te liczne USG
          które miałam wykonywane były związane z szukaniem przyczyn takiego
          stanu, a nie sprawdzaniu czy torbiel sie pojawiła czy nie - co Pani
          w troszkę obrażający mnie sposób opisuje. USg byly wykonywane tak
          często ponieważ lekarz chciał monitorować mnie w różnych fazach
          cyklu - co jest częste w przypadku znacznych zaburzeń
          miesiączkowania. Proszę sobie sprawdzic- wiele klinik wykonuje
          monitorowania cyklu w celu wykrycia nieprawidlowości.
          Zmęczona bólem, a wlasciwie tym ze mnie boli a lekarz nie ustala
          przyczyny zglosiłam sie do inego lekarza, który od razu podjął
          skuteczne kroki.
          Powiem Pani wiecej: na prosbe nowego lekarza "wypozyczyłam" moja
          kartoteke która tworzył Pan Klimek- jak zapewne pani wie znajduja
          sie tam zdjęcia z przeprowadzanych p przez niego usg- tak robi kazdy
          lekarz.
          I co? i zmiany na jajniku bylo widac duuzo wczesniej- oczywiscie
          duuzo mniejsze niz w moim obecnym stanie- jednak powinny
          zainteresować one lekarza juz wczesniej.
          Moja wypowiedz jest po prostu podzieleniem sie z innymi pmoimi
          doswiadceniami z tym lekarzem i to wszystko.
          nie zamierzam nikogo do niczego przekonywać.

Pani napisala "Ty piszesz , co chcesz a ja - NIE WIERZĘ.."
          Więc wyjasniam - ja pisze co mnie spotkało, a to czy pani w to
          wierzy czy nie jest Pani indywidualna kwestią. Pozostaje mi tylko
          zyczyc pani zeby nie spotkała Pania podobna do mnie sytuacja.
          • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 13.12.08, 19:30
            Pani Kasiu,
            pozwoli Pani,że zacytuję (w trochę zmienionej postaci wiersz) cyt.; dotknęłam
            Pani , jak motyl egretą, przepraszam to było niechcący..." , bo nie miałam
            zamiaru Pani zranić ani obrazić.
            Nie wytoczyłam przeciwko Pani ogromnych dział ani artylerii ciężkiej , która
            mogłaby Pani wyrządzić krzywdę lub zranić do żywego...
            Poddałam tylko w wątpliwość wiarygodność Pani wypowiedzi a Pani "ego "
            zamanifestowało i uruchomiło mechanizmy bronne w postaci kolejnej wypowiedzi.

Może więc Pani- na tym przykładzie - wyobrazić sobie , co czuje człowiek , który
            pozbawiony jest możliwości obrony i milcząco znosi ataki internautów
            działających anonimowo.
            Pani ma możliwość obrony, bo jest Pani anonimowym człowiekiem i może z innymi
            spokojnie polemizować na forum publicznym. Świadkami naszej rozmowy są inni
            anonimowi ludzie.

Nikt nie weryfikuje wiarygodności wpisów , które " idą w przestrzeń" a na
            klawiaturze można wystukać każdą treść , zarówn prawdziwą jak i fałszywą ...
            Przecież Pani pisze o konkretnej osobie z podaniem danych personalnych,
            powszechnie znanej, nie anonimowej jak Pani , czy ja...
            W ten sposób świadomie lub nieświadomie podważa Pani autorytet człowieka w
            opinii publicznej...

c.d.n.
            • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 13.12.08, 19:50
              Na szczęście jest w prawie polskim tzw. " zasada domniemania niewinności", która
              chroni każdego człowieka ...
              Dlatego Pani wypowiedź może być rozważana jedynie w kategorii pomówienia, które
              narusza godność osobistą drugiego człowieka, chronioną przepisami prawa.

Zgodnie z jednym z artykułów kodeksu karnego cyt." kto pomawia inną osobę (...)
              o takie postępowanie lub właściwości , które mogą poniżyć ją w pinii publicznej
              lub narazić na utratę zaufania potrzebnego dla danego stanowiska , zawodu (...)
              podlega grzywnie, karze ograniczenia wolności albo karze pozbawienia wolności
              do roku"

kolejny paragraf ; cyt: Jeżeli sprawca dopuszcza się czynu określonego wyżej za
              pomocą środków masowego komunikowania się podlega karze pozbawienia wolności do
              lat 2."

Każdemu człowiekowi można przyczepić łatkę , gdyż nikt nie jest doskonały , ani
              pani ani ja...w myśl zasady " dajcie mi człowieka a już paragraf mu znajdę..."
              Mam ogromny szacunek do każdego człowieka i uważam ,że to
              'nieelegancko",niekulturalnie" i nietaktownie" wyrażać się publicznie o
              konkretnych ludziach w kategoriach pomówienia w przeświadczeniu , że robi się to
              " pro publico bono" , bo przecież jakiś cel Pani wypowiedzi musiał być . Nie
              jest Pani u cioci na imieninach , gdzie można do woli plotkować...

może choć przez chwilę poczuła się pani jak osoba pomówiona , choć poddałam
              tylko w wątpliwość prawdomówność Pani wypowiedzi i mogła Pani na własnej skórze
              doświadczyć jak to jest jak ktoś inny mówi o Pani źle ... ( upraszczając ...

nie taki był cel mojej wypowiedzi , przepraszam jeśli poczuła się
              pani zraniona...
              • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 13.12.08, 19:58
                Zasady dobrego wychowania - o których wyżej pisał "student" niektórzy wyssali z
                mlekiem matki a niektórzy całe życie uczą się jak żyć , by nie ranić drugiego
                człowieka.

Nie wiem jak ty ale ja " plułam cycem " i byłam wychowana na butelce...
                a mimo to mam dużo życzliwości dla innych .
                Więc może to mleko matki jest przereklamowane , jak wszystko... ha...ha...ha...

Chyba nie pozostaje nam nic innego jak zacząć przygotowania do pieczenia placków
                , ja zrobię pyszny makowiec z bakaliami ...a Ty...?

pozdrawiam i życzę Ci Kasiu dużo zdrowia i przesyłam Ci najlepsze życzenia,

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
                • Gość: jaaaaaaaaaaaaaaaaa Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 13.12.08, 20:33
                  zapomniałam dodać,że Pani wypowiedź nie zmieniła mojej pozytywnej opinii na
                  temat fachowości profesora i uważam ,że jest bardzo dobrym specjalistą
                  • Gość: panie profesorze Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.eranet.pl 14.12.08, 11:00
                    proszę dać sobie spokój z tą autoreklamą, było śmiesznie do momentu straszenia
                    kodeksem karnym, teraz jest tylko żenująco.
                    • Gość: ja Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.autocom.pl 14.12.08, 13:00
                      dziękuję za tytuł profesorski, niestety jestem tylko skromnym magistrem znającym
                      przepisy obowiązujące w naszym kraju a żenujący to jest Pani - Pana WPIS.
                      • Gość: :-) Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.eranet.pl 14.12.08, 14:07
                        świetny punkt wyjścia do dyskusji o żenujących zachowaniach:
                        www.malopolskie.iap.pl/?id=wiadomosci&nrwiad=103052
                        • Gość: student Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.04.09, 14:40
                          Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia...
                          Nie wiem z jakiej perspektywy patrzy Pani na ten artykuŁ,ale z
                          mojego " punktu widzenia" zauważyłem żenujące zachowanie prasy,
                          która doskonale wiedziała :
                          1/ o kim tego dnia napisać,
                          2/ co w tym artykule napisać,
                          3/ kiedy ten artykuł wydrukować,aby osiągnąć zamierzony efekt

Z tego prosty wniosek : MEDIA KSZTAŁTUJĄ RZECZYWISTOŚĆ LEPIEJ NIŻ
                          NIE JEDEN POLITYK w tym negatywnym słowa znaczeniu...

Nie podoba mi się takie zachowanie prasy, ale są to tzw.
                          socjotechniczne praktyki stosowane przez prasę.
                          student
                          • Gość: gość Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.04.09, 01:30
                            proszę się nie pogrążać
                            • Gość: ten sam Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 09:51
                              Chyba mnie z kimś pomyliłeś, już wyżej jakaś kobieta została
                              posądzona o " bycie profesorem" . Teraz padło na mnie. A Ty zapewne
                              jesteś MINISTREM ,który rozdaje nominacje profesorskie, bez
                              zastanowienia...
                              To dla mnie, prawdziwy zaszczyt. Obiecuję Ci ,że od jutra wezmę się
                              solidnie do nauki i może po kilkunastu latach ciężkiej pracy
                              dostąpię tego zaszczytu.
                              Chciałoby się rzec: poszedłem spać studentem a obudziłem się
                              profesorem.
                              Chyba trafię do księgi Guinnessa, jako najmłodszy naukowiec na
                              świecie.
                              A swoją drogą , dzięki Tobie zaczęło być znowu śmiesznie...

Wesołych Świąt
                              • Gość: ten sam Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 11:49
                                Chciałoby się jeszcze rzec : " pusto w kieszeni , plecy gołe a jajko
                                musi być wesołe..." Zaczyna mi się tu podobać, pewnie jeszcze kiedyś
                                tu wpadnę.
                                • Gość: ten sam Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:04
                                  A oto dowód na to,że nie jestem profesorem. Mój wpis z dnia
                                  9.04.2009 został dokonany o 9.51 ,a wtedy Pan Profesor stał pewnie
                                  przy stole operacyjnym albo zajmował się w szpitalu chorymi
                                  pacjentkami, więc nie rozśmieszaj ludzi i daj sobie spokój z tymi
                                  złośliwymi komentarzami.
                                  • Gość: :-) Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.04.09, 12:29
                                    komedia smile
                                    • Gość: ten sam Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.09, 11:20
                                      A propos "komedii". jednym z jej elementów ( pamietam z j.
                                      polskiego ) ) i chyba najważniejszym , oprócz pogodnego nastroju i
                                      żywej akcji jest " pomyślne zakończenie" . Czekam więc z
                                      utęsknieniem na ten ostatni element i będziemy kwita.

student
                                      P.S.Nie nazywaj mnie profesorem ,bo nim nie jestem , choć mi to
                                      schlebia, no, no, nie wiedziałem,że jestem taki mądry...
    • Gość: matbp Re: Prof. Marek Klimek,Kraków ?? Proszę o opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.07.09, 14:32
      Dzieki fachowosci, intuicji oraz doswiadczeniu profesora wykryl u
      mnie nowotwora jeszcze we wczesnym stadium, ktory nie dawal zadnych
      objawow. Teraz jestem po operacji wykonanej osobiscie przez
      profesora i na etapie leczenia radioterapia, ktora wg obecnych
      wynikow badan powinna skutecznie zakonczyc moje leczenie. Dziekuje
      mu goraco za uratowanie mi zycia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka