Gość: inka_k IP: *.chello.pl 26.02.08, 16:39 witam , chciałabym sie dowiedzieć czy ktoś brał ten lek w czopkach , mam go na bole kręgosłupa , może opinie na jego temat będe wdzięczna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
devilyn Re: Dicloberl 26.02.08, 18:20 Ja brałam i są zdecydowanie jak dla mnie lepsze, gorzej znosiłam tzw. tabletki o przedłużonym działaniu do połknięcia. Moja mama również stosuje czopki na kręgosłup, a dodatkowo ma cukrzyce więc oszczędza sobie jelitka. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Dicloberl 26.02.08, 19:41 Mi przepisano jakiś czas temu Ducloberl w kapsułkach. Wzięłam jedną... Ból może i ustąpił, zresztą nie wiem, ale po jakiś dwóch godzinach miałam kilkugodzinną(3-4h) "jazdę". Efekt uboczny, każdy organizm reaguje inaczej, ale moje zachowanie odbiegało od normalnego Później nagłe uczucie zmęczenia i dłuuuugi sen. Koleżanka dostała w szpitalu czopki, po dwóch zaprzestano, właśnie z powodu podobnych do moich reakcji. Ten stan przypominał upojenie alkoholowe, bądź mógłby wskazywać krążenie w organizmie THC... Ciekawie... Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Dicloberl 26.02.08, 19:44 Oczywiście wkradła się literówka Dicloberl miało być a nie Ducloberl Odpowiedz Link Zgłoś