Gość: Ania IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 22:56 czy spożycie alkoholu ma jakiś wpływ na skuteczność tabletek? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaaaa Re: tabletki anty a alkohol. IP: 217.98.20.* 01.03.08, 23:01 Jesli po alkoholu rzygasz albo zapominasz wziac tabletki - to na pewno ma na nie wplyw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: tabletki anty a alkohol. IP: *.chello.pl 01.03.08, 23:01 według ulotki osłabia działanie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: tabletki anty a alkohol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 23:16 wg jakiej ulotki? Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 Re: tabletki anty a alkohol. 03.03.08, 08:39 Gość portalu: ? napisał(a): > wg jakiej ulotki? umarłam......:// Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: tabletki anty a alkohol. 01.03.08, 23:25 Odbieram leki z apteki i jesli trzeba uwazac przy ich braniu na alkohol - na opakowaniu pisze jak byk ostrzezenie.Tak jest przy antybiotykach,psychotropach.Przy niektorych antydepresyjnych nie wolno wogole pic,przy innych trzeba uwazac,bo mozna sie upic po spozyciu malej ilosci alkoholu.Na opakowaniu antykoncepcyjnych nigdy nie mialam takiego ostrzezenia(mieszkam za granica) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: tabletki anty a alkohol. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.08, 23:03 jeśli po nim wymiotujesz Odpowiedz Link Zgłoś
meg303 Re: tabletki anty a alkohol. 01.03.08, 23:34 Kiedy brałam tabletki to byłam pijana po jednym piwie. Odpowiedz Link Zgłoś
agiee1988 Re: tabletki anty a alkohol. 01.03.08, 23:42 mnie 1 dr powiedziala ze moge malo wypic(a szlam na wesele) i tak wypilam kieliszek szampana i chyba kieliszek wodki, odmawialam, mowiac ze nie moge, nie lubie itd... potem sie dowiedzialam z forum ze moge pic, byle by nie zwymiotowac po polknieciu, i mialam metlik w glowie. wiec potwierdzam, jak nie zapomnisz o tabletce i nie zwymiotujesz to mozesz pic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: en Re: tabletki anty a alkohol. IP: *.icpnet.pl 02.03.08, 00:45 co za bzdura? co ma śladowa ilość hormonów do alkoholu..? kompletnie nic. biorę tabletki 7 lat i robie wszystko, nic sie nie dzieje. oczywiście nie można wymiotować do ok 4 godz po wzięciu tabletki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: tabletki anty a alkohol. IP: 91.104.104.* 02.03.08, 01:01 A czy przeczytanie ulotki boli? Odpowiedz Link Zgłoś
zosiaczek25 Re: tabletki anty a alkohol. 02.03.08, 16:35 Jesli narabiesz sie tak, ze bedziesz wymiotowac, a pigulka jeszcze nie zostala wchlonieta, to oczywiscie ma wplyw. Przez lata bralam pigulki i okazyjnie pilam alkohol. Jakos dzieci sie nie dorobilam. Odpowiedz Link Zgłoś