chorutka 16.03.08, 00:59 Podejrzewam u siebie jakąś grzybicę pochwy. Dawno bym poszła do lekarza, gdyby nie fakt, że... brzydko mi 'tam' pachnie. Jak to jest? Czy taki lekarz jest przyzwyczajony, że nie zawsze jest wonnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Ech, a ja mam taki problem :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 08:11 spadaj trolu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?????????????????? Re: Ech, a ja mam taki problem :( IP: 217.98.20.* 16.03.08, 09:41 nie, jasne, nie idz jeszcze miesiac. Jak juz wszyscy w promieniu 10 metrów bedą czuć smród - to bedzie super. Odpowiedz Link Zgłoś
chorutka Piszę poważnie! 16.03.08, 10:40 A jak nie potraficie się wypowiadać poważnie, to sobie darujcie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;-) Re: Piszę poważnie! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.03.08, 10:51 jakie pytanie - taka odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Piszę poważnie! IP: 217.98.20.* 16.03.08, 10:53 a ty myslisz dziewczynko, ze ginekolog przyjmuje zdrowe pacjentki??? No jasne, przeciez po to sie chodzi do ginekologa, zeby obcy facet poogladał nową fryzurke na cipce Zapomnialam... BIEGIEM DO LEKARZA !!!!!!!! Niejeden smród czuł i niejedną zagrzybioną pochwe.!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marzenia11 Re: Ech, a ja mam taki problem :( 16.03.08, 12:36 Rozumiem Twoje poczucie wstydu, ale 1. jak nie zaczniesz się leczyć to będzie tylko jeszcze gorzej 2. i tak w końcu trafisz do lekarza, bo pewnych schorzeń nie wyleczy się samemu. Wniosek? Skoro i tak trafisz do lekarza to im wcześnjiej pójdziesz, tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
chorutka Re: Ech, a ja mam taki problem :( 16.03.08, 12:54 marzenia11 napisała: > Rozumiem Twoje poczucie wstydu, ale > 1. jak nie zaczniesz się leczyć to będzie tylko jeszcze gorzej > 2. i tak w końcu trafisz do lekarza, bo pewnych schorzeń nie wyleczy się samemu > . > Wniosek? Skoro i tak trafisz do lekarza to im wcześnjiej pójdziesz, tym lepiej. Niestety, masz rację... Odpowiedz Link Zgłoś
anula.81 Re: Ech, a ja mam taki problem :( 16.03.08, 18:05 nie przejmuj się, nie czekaj i leć na wizyte,nie warto się tak męczyć a lekarz nie jedno już widział i czuł.miałam również grzybicę i też bardzo było mi wstyd iść z takim problemem,ale sama nie wyleczysz. Odpowiedz Link Zgłoś