Gość: m.s IP: *.sikornik2.osi.pl 28.03.08, 21:37 Od jakiś 2 tygodni potwornie swędzą mnie łydki, mam wrażenie, że pogryzło mnie stado komarów. Używam tego balsamu i mydła co zawsze. Co to może być??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emka Re: swędzące łydki!!! IP: 91.104.73.* 28.03.08, 22:22 To nic,że używasz tych samych kosmetyków-zawsze się można uczulić na coś co się używa. Możesz mieć przesuszoną skórę, na łydkach jest najmniej gruczołów łojowych i stąd ten problem. Kup sobie w aptece np. maść ochronną z wit A w tubce-kosztuje około 2 zł i wypróbuj albo farmaceutka nich ci poleci coś z produktów aptecznych-w zależności ile możesz wydać. Bardzo dobry jest krem Pilarix-kosztuje około 17 zł- dla mnie rewelacja, wydajny i nie trzeba używać co dzień. Wpisz sobie w googlach i poczytaj. Nie pamiętam, ale są też inne dobre produkty tej firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
murya Re: swędzące łydki!!! 28.03.08, 23:15 Mnie wlasnie swedza lydki,bo tylko na nich mam sucha skore. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m.s Re: swędzące łydki!!! IP: *.sikornik2.osi.pl 29.03.08, 11:43 dzięki, zaraz idę do apteki! Odpowiedz Link Zgłoś