anetaa68 11.05.08, 19:14 Witam. Od pewnego czasu biorę tabletki 'novofem'. Mam pytanie, czy któraś z was brała ten lek, i czy wystąpiły jakieś skutki uboczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rachela Re: Novofem. IP: *.portnet.pl 11.07.08, 14:22 witam, tak brałam ten lek i przynajmniej ja nie miałam skutków ubocznych, wrecz przeciwnie bardzo dobrze wpłynął na móej nastrój- ale tak zareagował mój organizm twój moze inaczej go przyjąc. Z tego co wiem lekarze chetnie go przepisują nawet młdym dziewczynom z problemami miesiączkowymi, ale pierw trzeba zrobić badania krwi czy ten właśnie lek pani odpowiada w/g lekarza edokrynologa. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaklimas Re: Novofem. 28.07.08, 15:10 Biore ten lek i nie mam skutków ubocznych.Miesiączki regularne i nie mam zadnych zaburzen typu okołomenopauzalnych.Polecam i o dziwo jest wcale niedrogi.Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jaklimas Re: Novofem. 25.10.08, 16:19 Acha, cos mi sie przytrafiło, plamienia ,plamienia i plamienia po miesiaczce mimo brania regularnie leku.Juz sama nie wiem czy isc po silniejszy lek.Mam juz dola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sybil10 Re: Novofem. IP: 62.29.138.* 12.12.08, 19:38 Biorę good 2 lt i żadne skutki uboczne nie wystąpiły, wręcz przeciwnie czuję się na nim bardzo dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jola Re: Novofem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.01.09, 17:57 Tak biorę od 4 lat Novofem.Czuję się swietnie.Jestem pod kontrolą endykrynologa-ginekologa.Jola Odpowiedz Link Zgłoś