shlumpf 06.10.03, 16:00 biorę antykoncepcję od 4 m-cy utyłam od tego czsu 10 kg czy może mi ktos powiedzieć co robic by zrzucić zbędny balast nie głodząc się i nie odstawiając tabletek...prosze... zaczynam zakładać ubrania ciążowe bo w inne już się nie dopinam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
the_kami Re: microgynon a tycie 06.10.03, 16:01 A czy byłaś w tym czasie u ginekologa na kontroli? Powiedziałaś mu, że tyjesz? Wydaje się, że masz fatalnie dobrane pigułki... Pogadaj z lekarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
neti87 Re: microgynon a tycie 06.10.03, 16:06 Wygląda na to, że masz źle dobraną pigułkę. Nie znam dziewczyny, która tyle by przytyła po 4 miesiącach brania tabletki. Leć do lekarza. A może masz jakiś inne skłonności do tycia? Odpowiedz Link Zgłoś
moboj Re: microgynon a tycie 06.10.03, 18:59 leć do lekarza i to szybko. źle dobrali Ci tabletki. ja biorę microgynon od 8 lat i nie przytyłam nawet grama. Odpowiedz Link Zgłoś
mika281 Re: microgynon a tycie 07.10.03, 14:43 ja tez biore microgenon od 3 lat i nie przytyłam nic Odpowiedz Link Zgłoś