8n 23.08.08, 08:45 codziennie o 22 łykam tabletke. codziennie tez przed snem pije szklake sensu. czy przeczyszczacze mogą zrobic ze tabeltki antykoncepcyjne nie beda dzialaly tak bardzo antykoncepcyjnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
claratrueba Re: antykoncepcja + senes. 23.08.08, 10:23 Mogą. Skoro senes na noc to tabletki rano i po problemie. Odpowiedz Link Zgłoś
g_l_o_r_i_a Re: antykoncepcja + senes. 23.08.08, 11:27 ale z tego co wiem, przeczyszczacze rano dopiero działają. czemu mącisz dziewczynie w głowie? senes to nie jest dziurawiec, jeżeli nie dostanie biegunki przed snem, to wszystko jest w porządku. najgorsi są domorośli lekarze, daję słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
8n Re: antykoncepcja + senes. 23.08.08, 12:01 właśnie tak, pije senes przed snem, zeby rano zadzialal.. to wtedy jest ok? przez noc tabletki nie rusza i tak można? Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: antykoncepcja + senes. 23.08.08, 16:11 już na antykoncepcji odpowiedzialam na posta ,ale..... Wg mojego ginekologa :kazda herbatka, tabletka ktora działa przeczyszczająco, działająca drażniąco na jelita moze spowodować złe wchłanianie sie tabletki ,o ile mi wiadomo potrzebuje ona 2h na wchłonienie się. Takze Chrom dziala źle na wchłanianie sie tabletki- tu trzeba wiedzieć ile potrzebuje na wchłonienie się. Jam ialam taki przypadek ,ze Metizol na nadczynnosc tarczycy nie wchłaniał sie ,gdy bralam Chrom po 0.5h przerwie- wiem bo robilam wyniki. Endokrynolog wspominala mi jeszcze o takich tabletkach jak nospa ,czy ranigast itp leki, ktore źle wplywają na wchłanianie się. Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: antykoncepcja + senes. 23.08.08, 16:11 ale zamiatają jelita już wcześniej-prawda Odpowiedz Link Zgłoś