Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• amb25 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 07.03.05, 13:42
      ja typuję dr Jedzrzejewskiego. Przyjmuje prywatnie a pracuje w NArutowiczu.
      Nie można mu odmówić wiedzy, doświadczenia, czy kultury, ale...
      Kiedy chciałam przed porodem ustalić z nim sposób znieczulenia do porodu,
      stwierdził, że on nie poleca. Dlaczego? "Bo kobieta może dużo wytrzymać".
      Uciekłam natychmiast i więcej się u niego nie pokazałam.
    • asiulka1976 łódz GAMETA 08.03.05, 17:57
      cytat
      -----

Gameta
      Autor: mamafilipa26
      Data: 08.03.2005 17:40 + dodaj do ulubionych wątków

+ odpowiedz cytując + odpowiedz

--------------------------------------------------------------------------------
      Chciałabym przestrzec wszystkie przyszłe mamy które sa pod opieką prof
      Radwana z łodzkiej Gamety (klinika leczenia niepłodności).Mają świetne wyniki
      w doprowadzaniu do ciąży, ale niestety kiedy dziewczyna jest już w ciąży to
      prowadzi ja na odwal się. Nie robi żadnych badań, a jeśli juz to rzadko. w
      moim przypadku kazał mi zarobić 2 razay morfologie, ciśnienie mierzył mi raz
      i raz ważył.I było to dopiero w 4 miesiącu a w karte ciąży wpisał jako
      badanie dwa miesiące wstecz!Byłam w ciąży bliźniaczej i juz w 5 miesiącu
      leciało mi coś z piersi a on kazał mi poczekać jeszcze kilka tygodni i wtedy
      z tym wrócić. nie wróciłam bo urodziłam w 26 tygodniu. Mam tylko jedno
      dziecko. Dlatego przestrzegam dziewczyny które się tam leczą. niech zrobią
      tego dzidziusia, a lekarza do prowadzenia ciąży szukajcie sprawdzonego. Ja
      patrzyłam na tytuł i drogo za to zapłaciłam!

• Gość: ana Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 19:55
      ze szczecina beznadziejni:
      Kosmider,
      Gizewski,
      Rózewiecki,
      Skowronska
      Stankiewicz,czyli cala ekipa z Unii.
      i jeszcze wybrancy z endokrynologii na Arkonskiej przede wszystkim Robaczyk
      Jak sobie przypomne nazwiska pozostalych "geniuszy" to podam uzupelniona wersje.
      Ps to nie sa wyssane z palca stwierdzenia. Wszyscy wmawiali mi ze musze
      faszerowac sie hormonami bo inaczej przestane normalnie funkcjonowac. I zeby do
      nich przychodzic. Proponowali mi leki z firm które potem sie okazalo ich
      sponsorowaly. Obrzydliwe.
      Dziewczyny nie wierzcie im tylko postarajcie sie uspokoic. To jest podstawowa
      rada dla tych które maja zaburzenia miesiaczkowania. Zaden lekarz tu nie
      pomoze. Niech zrobi cytologie zbada itp a nie pozwólcie aby cos majstrowal z
      lekami. Ja "leczylam" sie od 17 roku zycia przez 12 lat. W koncu przestalam
      brac jakiekolwiek hormony i ... stalo sie zaczelam miesiaczkowac i wszystko
      jest o'key.
    • Gość: Ola Re: Olkusz LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.05, 20:36
      Powiedzcie mi czy w Olkuszu sa sami uczciwi i dobrzy ginekolodzy???? jakos mi
      sie nie chce wierzyc ale sama nie mam w tej kwestii zbyt duzego doswiadczenia,
      jestem raczej zadowolona ale chcialabym poznac wasze opinie, moze sie przydadza
      w przyszlosci?
      • Gość: Karolina Wiesława Młynarczyk z Medicoveru w Wawie IP: 81.219.8.* 08.03.05, 20:48
        nieuprzejmy,wredny babsztyl,ignorantka,kompletny brak taktu ,odradzam wszystkim
      • sikorkab Re: Olkusz LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 30.03.05, 21:14
        A kto Ci powiedział, że tutaj są sami uxczciwi i dobrzy ginekolodzy?
        Polecam dr Barana
    • Gość: Ola Warszawa, MEDICA 2000 IP: 217.153.68.* 10.03.05, 14:42
      Sami kretyńscy ginekolodzy, wszyscy przez 8 miesięcy przepisywali mi drogie
      leki przeciwgrzybiczne, w czasie gdy wystarczyło zrobić badanie na stopien
      czystosci pochwy, zeby sie dowiedziec, ze to zapalenie bakteryjne. Jeden z
      lekarzy, nie pamietam nazwiska kazal mi w swoim gabinecie powtorzyc ugs
      dopochwowe, bo stwierdzil, ze poprzedni lejkarz na pewno zle to zrobil, a on to
      sie zna!
    • Gość: kropka Poznań-Polna IP: *.echostar.pl 11.03.05, 10:20
      Dr Z. z Polnej- Pierwsze w życiu tabletki antykoncepcyjne-przepisane bez
      jakiegokolwiek wywiadu.
      Zapalenie pęcherza skwitowane-"niech pani pobierze sobie urosept".Mimo
      zapalenia (podleczonego domowymi sposobami), upławów, pieczenia itd -
      stwierdzenie-że wszystko ok. Mimo prośby o pobranie posiewu i cytologii-
      stwierdzenie że brak jest materiału komórkowego by go pobrać. Leki na zapalenie
      wypisane tylko na moją wyraźną prośbę- i to leki wskazane przeze mnie (dzięki
      nim się wyleczyłam- nich żyje forum zdrowie kobiety i dziewczyny, ktore chca
      sobie pomagać).
      • bukowina82 Re: Poznań-Polna 07.04.05, 04:00
        Gość portalu: kropka napisał(a):

> Dr Z. z Polnej- Pierwsze w życiu tabletki antykoncepcyjne-przepisane bez
        > jakiegokolwiek wywiadu.
        > Zapalenie pęcherza skwitowane-"niech pani pobierze sobie urosept".Mimo
        > zapalenia (podleczonego domowymi sposobami), upławów, pieczenia itd -
        > stwierdzenie-że wszystko ok. Mimo prośby o pobranie posiewu i cytologii-
        > stwierdzenie że brak jest materiału komórkowego by go pobrać. Leki na
        zapalenie
        >
        > wypisane tylko na moją wyraźną prośbę- i to leki wskazane przeze mnie (dzięki
        > nim się wyleczyłam- nich żyje forum zdrowie kobiety i dziewczyny, ktore chca
        > sobie pomagać).

czy masz na myśli dr Żmicha?
      • bukowina82 do kropka 07.04.05, 04:01
        czy masz na myśli dr Żmicha z polnej?
        • Gość: kropka Re: do kropka IP: *.echostar.pl 05.06.05, 20:26
          Nie, dr Zemera
    • annalalik Chorzów 12.03.05, 09:07
      Do tej pory leczyłam się w przychodni u dr Walendowskie-Pucek. Kiedy
      powiedziałam jej że staramy się o dziecko nie zleciła żadnych badań mimo, że
      starania trwały już pół roku. Na kolejną konsultację poszłam do tej samej
      przychodni do dr Primera w 7 miesięcu starań. On również nie bardzo się przejął
      i nic mi nie zlecił - nie mówiąc już o poradzie. Teraz zapisałam się prywatnie
      do dr Czarneckiego. Może jeśli zapłacę za wizytę to ktoś potraktuje mnie
      poważnie. Jestem trochę podłamana tym wszystkim. Bardzo pragniemy dziecka.
      Kupiłam teraz nawet testy owu od Ewy i może to coś da. Napiszę jak będę po
      wizycie prywatnej. Trzymajcie za mnie kciuki. Ania
      • Gość: Grzech... Re: Chorzów IP: 83.136.224.* 15.03.05, 12:18
        Żona akurat jest w ciąży i szukam lekarki ginekolog. Powiedz czy dr Walendowska
        jest godna polecenia??
        Poza Tym życzę powodzenia.
        Sami staraliśmy sie rok czasu i teraz jest wink
        Dużo dał wykres temperatury...

Powodzienia i pozdrawiam Grzech z Chorzowa.
    • Gość: jagna JELENIA GÓRA J.KEPPEL !!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:08
      Dziewczyny trzymajcie się od niego z daleka !!!
    • Gość: aga JELENIA GÓRA dr Keppel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.05, 11:10
      Potwierdzam facet na niczym się nie zna
      • jelvet Re: JELENIA GÓRA dr Keppel 30.03.05, 14:32
        no widzicie a ja wpisałam go na biała liste bo dzieki niemu zyje moja córeczka
        • Gość: Monika Re: JELENIA GÓRA dr Keppel IP: *.myslakowice.sdi.tpnet.pl 11.04.05, 10:15
          i ja też potwierdzam, że tylko dzięki niemu żyje moja córeczka (zatrzymany
          poród przedwczesny w 26. tyg.). owszem, nie obeszło się bez zgrzytów, ale nigdy
          nie powiedziałabym, że się na niczym nie zna. ciekawe, że laicy z forum
          potrafią to tak dokładnie stwierdzić... naprawdę ciekawe...
    • laurex Re: Lublin Framczak,Żelazowski 13.03.05, 20:20
      Szukam kogoś kto wie coś na temat Jerzego Framczaka i Krzysztofa Żelazowskiego
      z Lubartowskiej w Lublinie. Pilne! Czekam!
      • Gość: Monia Re: Lublin Framczak,Żelazowski IP: *.it-net.pl 16.03.05, 15:04
        Witam j arodzilam na Lubartowskiej i takich nazwisk tam wogole nei widzialam,na
        trakcie porodowym ich napewno nie ma, a radzilaby m wybrac kogos kto pracuje na
        trakcie-to pomaga!
        • Gość: laurex Re: Lublin Framczak,Żelazowski do Moni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.03.05, 20:02
          Dzięki Monia! Już myślałam, że nikt się nie odezwie. Do kogo Ty chodzisz? Nie
          wiem na jakiego lekarza i jaki szpital się zdecydować. Pozdrawiam!
    • Gość: agates dr.Murawski z Gdyni IP: *.vnet.pl / *.vnet.pl 14.03.05, 10:07
      szczerze go odradzam.byłam u niego na swojej pierwszej wizycie.nie spodziewalam
      ssie,ze bedzie mnie traktowal jak z porcelany,ale oczekiwalam chociaz troche
      delikatnosci.sytuacja byla nie ciekawa i podbramkowa bo podejrzewalam,ze moge
      byc w ciazy.poszlam wiec do lekarza.porozmawial ze mna chwile i kazal sie
      polozyc na fotel.nic nie mowil co robi.poprostu nagle poczulam ze wsadzil mi
      wziernik ktory byl zimny i nieprzyjemny,a na dodatek skrzyczal mnie ze nie
      jestem rozluzniona.caly czas powtarzal ze jestem strasznie glupia skoro
      uprawialam seks bez zabezpieczenia-a tak naprawde to nawet nie doszlo do
      stosunku bo jestem dziewica ,a to byly tylko baardzo zaawansowane
      pieszczoty,tyle ze lekarz nie pozwolil mi tego wyjasnic.pozniej wypisal mi
      recepte na postinor i na jekies pigulki antykoncepcyjne i to bez ZADNYCH badan!
      takze naprawde go odradzam
    • gosia3plus Łódź - nie OPINC, nie GAWLIK 15.03.05, 13:37
      Zdecydowanie odradzam dra Opinca - już tu się przewinęło jego nazwisko.
      Gburowaty, chamski, zero szacunku ani delikatności.
      Jeszcze bardziej przestrzegam przed panią dr Gawlik - teraz przylmuje m.in. w
      przychodni na Gorkiego.
      Najpierw wmawiała mi, że nie jestem w ciąży, tylko tak mi się może wydawać. Źle
      się czułam, zaczęłam plamić, więc dała mi progesteron, ale twierdziła, że ciąży
      nie ma. Plamienie przeszło w krwawienie - kazała odstawić progesteron i czekać.
      W końcu, gdy krwawienie się przedłużało, dała mi skierowanie do szpitala, z
      uzasadnieniem "to może być jakieś poronienie zagrażające, ale ciąży to ona nie
      widzi". Kiedy zapytałam, do którego szpitala mam pójść (naprawdę nie
      wiedziałam, co mam z sobą zrobić)- wydarła się na mnie, że mogę iść gdzie chcę,
      albo nie iść wcale, bo przecież ona nie bedzie za mnie decydować. Tego samego
      dnia poszłam do innego lekarza, który bez żadnych wątpliwości stwierdził ciążę
      i był przerażony niekompetencją pani dr. Niestety, dziecka nie dało się
      uratować, na drugi dzień poroniłam. A mogło żyć, gdybym nie trafiła na tę
      ignorantkę.
    • theme Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW GDANSK 17.03.05, 00:05
      co sadzicie o doktor Annie Skrabulskiej-Malec?
      prosze o posty i opinie
    • ebetkier Warszawa dr Szewczyk Inflancka 17.03.05, 10:51
      Odbieral moj porod. Na podstawie opinii lekarzy, ktorzy mnie widzieli po moge
      powiedziec ze porod byl zle prowadzony, szycie zle i leczenie po porodzie przez
      tego lekarza tez zle. Mlody, w okularach.
    • eleq Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- SOSNOWIEC 17.03.05, 13:29
      Nie polecam dr Zasępy!!!
      bylam u niego z dosc groznymi objawami a pan doktor powiedzial ze mam sie
      obserwowac i zglosic za 2 tygodnie bo ... moze to ciaza!!!! a badaniem nie mogl
      jeszcze tego stwierdzic. nie skierowal mnie na zadne badania ani na usg chociaz
      prosilam !!!
      ciaza byla wedlug mnie najmniej prawdopodobna i zeby ja wykluczyc zrobilam test
      za 10 zl!!! dodam tylko ze pan doktor nie zapomnial skasowac ode mnie 50 zl za
      wizyte- za dwa tygodnie pewnie byloby nastepne 50!!!
      moze jako seksuolog jest dobry, ale ja bylam strasznie rozczarowana i ubozsza
      od 5 dyszek ... dzieki Bogu mam juz innego lekarza.
    • nullka78 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 17.03.05, 14:37
      Czy ktos ma jakąś opinię o dr.Barbarze Borakowskiej (przyjmuje ona w Dantexie w
      Warszawie)? Bardzo proszę bo nie wiem czy warto do niej iść. Nie moge trafić na
      dobrego ginekologa, zmieniałam już 4 razy sad
    • Gość: LXZ Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.dami.pl / *.dami.pl 17.03.05, 15:10
      WPISUJĘ NA NIĄ PROF.WARENIK Z POZNANIA,NIE MOGĘ PODAĆ POWODÓW
    • Gość: Kati Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.kuzniki.net 18.03.05, 09:56
      Wrocław. Uważajcie na Zapolską ze szpitala 40 lecia.Jest szorstka,chamska i
      bezczelna.Nie polecam.
    • Gość: gosc Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW SZCZECINEK IP: *.CNet2.Gawex.PL 21.03.05, 07:32
      STASIAK I BARBARA JANDA!!!
    • Gość: MARA Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.tivnet.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.03.05, 09:40
      BIELSKO-BIAŁA DR.TADEUSZ SŁOWIK,PRZEZ 7 MIESIECY PROWADZILAM U NIEGO CIAZE,OMAL
      NIE URODZILAM WCZESNIAKA BO NIE POWIEDZIAL MI ZE MAM JUZ SKURCZE KTORE MOGA
      SPOWODOWAC POROD WCZESNIEJSZY,NIE ZGODZIL SIE ZEBY MI DAC L4 W 7 MIESIACU CIAZY!
      NA USG TEZ SIE NIE ZGODZIL,ZMIENILAM LEKARZA I DZIEKI BOGU URATOWALAM MOJE
      DZIECKO,LEZALAM NA PATOLOGI CIAZY I URODZILAM W 9 MIESIACU,NIGDY NIE CHODZCIE
      DO TEGO LEKARZA,PRZEPISUJE LEKI KTORE NIE MAJA SENSU,NIE UMIE LECZYC I
      PROWADZIC CIAZY.
    • anna508 TO JEST STRASZNE 21.03.05, 10:39
      wystarczy porownac liste biala i czarna. smiechu warte- albo bardzo lubimy
      narzekac i krytykowac innych albo otaczja nas same konowaly a nie lekarze. nie
      kwestionuje tutaj zadnego z wyborow, ale mysle ze dosc ryzykowne jest
      umieszczanie takiej listy- zdecydowanie bardziej podoba mi sie biala- niech
      dobrzy lekrze sa wychwalani i niech jest o nich glosno. mam nadzieje ze
      internautki nie beda tej czarnej listy traktowac jak przewodnik pt- od tych
      trzymaj sie z daleka. nie podobaja mi sie wypowiedzi w stylu- zrobil tak a mogl
      zrobic inaczej. wiem ze kazda z nas najlepiej wie co jej dolega i, co wiecej,
      wie doskonale jak sie z tego wyleczyc- dlaczego wiec nie proponujecie lekarzowi
      rozwiazan ktore wydaja sie wam sluszne- jasne ze on powinien to wiedziec ale sa
      przypadki, ktore wskazuja na dany problem i niestety ale lata praktyki powoduja
      ze cos wydaje sie byc oczywiste i gdy objawy sa takie czy siakie- od razu
      pojawia sie pewne roziwazanie. nie wiem czy to jest zrozumiale o co mi chodzi.
      ale chodzi mi o to ze czasem nie obciazony tysiacami podobnych przypadkow umysl
      moze wpasc na rozwiazanie, albo chociaz na pewien trop. czasem intuicja
      pacjentki moze cos podsunac. nie bojcie sie podpowiadac lekarzowi co myslicie.
      i nie wpisujcie lekarza na czarna liste za to ze sprawdzal leki w jakims
      indeksie lekow. akurat wydaje mi sie to calkiem dobre i ja docenilabym takiego
      czlowieka. swiadczy to ze nie przepisuje wciaz swego zelaznego, "niezawodnego"
      zestawu tylko szuka do danego problemu odpowiednich lekow. a lekow pojawia sie
      teraz mnostwo i naprawde nie kazdy musi wszystkie pamietac- nie o to w tym
      pzreciez chodzi
      co mnie niepokoi to fakt ilu zlych lekarzy pracuje w stolicy. choc mysle ze
      moze tu byc inny powod az tak duzej liczby wypowiedzi z tego miasta.
      cieszy mnie natomiast bardzo mala lista nazwisk z katowic, tychow. ja od lat
      jestem wierna pani dr Kośmider ze szpitala na Raciborskiej ( dziwi mnie
      wypowiedz,ze jednej z internautek nie zrobila badan hormonalnych przy
      podejrzeniu o bezplodnosc- o ile dobrze kojarze gdzies padla taka wypowiedz. ja
      takie badanie mialam zrobione jakis czas temu.wiem juz ze zanim postanowie
      zostac mama bede musiala miec wyrownany poziom jednego z hormonow, ktorego
      niestety mam troszke za malo)mysle ze ta krytyka lekarzy wynika z tego ze nie
      pytamy, nie rozmawiamy z nimi.domyslam sie ze zaraz padna rozne glosy w moim
      kierunku, ale nie zrozumcie mnie zle. wiem ze ta lista nie zostanie umieszczona
      przed kazdym gabinetem ale oskarzacie czlowieka o to ze zle wykonuje swoja
      prace. i to na pewno bedzie mialo jakies kosekwencje mniejsze lub wieksze. wiem
      ze sa zli lekarze i najlepszym dowodem na to jest fakt ze glownie przewijaja
      sie te same nazwiska- co mnie osobiscie skloniloby do ich unikania. i dobrze. i
      bardzo dobrze. ale nie wpisujcie tu lekarza bo mial zly humor, albo wy
      mialyscie zly humor i zle wam utkwil w pamieci. o to tylko prosze. pisanie tez
      ze lekarz zabil jakies dziecko jest dla mnie zastanawiajace. ale ufam ze zadna
      z was nie wierzy slepo wszystkim postom.
      nieszczescia sie zdarzaja i czasem jest to wina, niedopatrzenie lekarza ale
      czasem tak po prostu jest. poronienia zawsze bola ale pomyslcie ze czesto w ten
      sposob organizm broni sie przed plodem ktory ma liczne zaburzenia, ktory nie
      przezylby. i nie szukajmy tutaj winy bo czesto winnych nie ma. nie podoba mi
      sie tak popularne podejscie wsrod lekarzy jakim jest traktowanie kobiety po
      poronieniu jak jakiejs histeryczki. a juz slowa typu- TEGO juz nie ma,beda
      nastepne, o co tyle placzu itp. sa niedopuszczalne. niestety padaja ale
      milczenie w takich wypadkach jest cichym przyzwoleniem na takie traktowanie.
      nie mowie tutaj wylacznie o sytuacji poronienia , utraty ciazy. ale o
      wszystkich sytuacjach ktore nam sie nie podobaja. lekarz nie zbadal ci piersi-
      zazadaj tego, popros zeby ci pokazal. jak odmowi powiedz jasno ze rezygnujesz z
      jego uslug, zajrzyj na biala liste i wybierz lekarza poleconego. wydaje mi sie
      ze musimy miec wiecej pewnosci siebie gdy wchodzimy do gabinetu. nie traktujmy
      lekarzy jak nauczycieli ktorych sie boimy. on jest po to zeby pomoc a nie
      wyglaszac sady na temat ze branie tabletek to grzech- wiem ze sa i tacy. ale
      trzeba sie sprzeciwic zlemu traktowaniu, bo moze ten czlowiek nie wie ze zle
      sie zachowuje. milczenie w gabinecie i potem wyzywanie sie na forum jest zla
      metoda moim zdaniem. nie krytykuje was- tez spotkalam sie z
      roznymi "fachowcami" ale tak jest niestety w kazdym zawodzie.
      wszystkie forumowiczki pozdrawiam i zycze szczescia w szukaniu lekarza waszych
      marzen
      -
      • julicica Re: TO JEST STRASZNE 22.08.05, 04:41
        zgadzam sie z Toba to straszne że biała lista jest taka maleńka w porównaniu z
        tą listą i tym bałaganem tu, ale ja też przez 18 lat nie mogłam znaleść
        odpowiedniego dobrego, kompetentnego a przedewszystkim nie dla i za kase
        lekarza ,więc nie dziw sie sfrustrowanym kobietą które, nie wiedza co maja
        robić ,jak są traktowane w przychodni, jak intruzy i trzeba iść prywatnie a
        przecież nie wszystkich stać na prywatne gabinety i tak to jest z naszymi
        lekarzami ża mają się za niewiem co nic nie umiejąc, oczywiście nie wszyscy,
        zresztą popatrzcie na liste.
      • agx Re: TO JEST STRASZNE 04.01.06, 03:25
        madrze gadasz, kobietosmile
    • Gość: ena Re: Gliwice LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.gliwice.sdi.tpnet.pl 21.03.05, 12:20
      Najgorszym lekarzem ginekologiem na jakiego mozna trafić, jest dr Małgorzata
      Rudniewska-Szuber,przyjmuje w przychodni na Bojkowskiej,prywatnie również ale
      nie pamietam gdzie.Nadaje się tylko do wypisywania recept sad pod warunkiem że
      wiecie co chcecie.Sprzęt w gabinecie ma zabytkowy ale w sumie i tak go nie
      uzywa,moze i lepiej.Nie potrafi leczyć,jedynie moze zaszkodzić,więc nie
      przychodzcie z żadnym schorzeniem!Stawia diagnoze patrząc w oczy big_grin Jak ją
      kiedys zapytałam o leczenie nadżerki,próbowała wcisnąc mi galaretkę
      aloesową,jakiejś tajemniczej firmy zajmującej się medycyną niekonwencjonalną
      (jak się później okazało pani doktor miała prowizję od sprzedaży produktu).Lubi
      wyciagać kase.Nigdy nie ma do niej żadnych kolejek,chociaz to mnie akurat nie
      dziwi,nie mam zbyt duzo czasu więc chodze do niej po recepty na srodki
      antykoncepcyjne,trwa to kilka minut.Dziwie się, ze się jeszcze nie pojawiła na
      tej liscie,widocznie mało kto do niej trafia. NA SZCZESCIE!
    • dorcia112 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW, Gdynia 21.03.05, 12:54
      Hej, wiecie co dziewczyny? Odnoszę wrażenie, że na tej liście panuje okropny
      bałagan. Stąd te same nazwiska na białej i czarnej liście ginekologów. Myślę, że
      powinnyśmy najpierw przyjąć jakieś kryteria oceny np. ile czasu lekarz poświęca
      pacjentce, czy tłumaczy jej w przystępny sposób jakie zdiagnozował
      nieprawidłowości, czy jest delikatny i drogi i oczywiście czy postawił trafną
      diagnozę. Ale o tym najczęściej możemy się przekonać po konsultacji z innym
      specjalistą. Poza tym jeśli niedoświadczona dziewczyna pisze, że jej
      "superlekarz" wyleczył jej stan zapalny, to nie można tego porównać do
      prawidłowego prowadzenia np. zagrożonej ciąży.
      Ja chodzę w tej chwili do dr. Bierżyńskiego w Gdyni i jestem w miarę
      zadowolona. Tzn. dużo tłumaczy, zleca tylko konieczne badania i jest dość tani-
      w sumie zależy od dnia raz 40zł a raz 70zł. Mam jednak wątpliwości co do
      fachowości i kompetencji w sprawie USG i dlatego w środę idę na konsultacje do
      dr Raszczyka. Zobaczymy. Powodzenia.
      • pszczolaasia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW, Gdynia 21.03.05, 15:25
        czekam z niecierpliwościa na relację. ja ze swej strony polecam dr. Szczypka.
        przyjmuje na Witominie.
      • Gość: ella_bierzynski Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW, Gdynia IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 10.04.05, 20:43
        czesc, ja tez do niedawna chodzilam do bierzynskiego, ale zrezygnowalam z jego
        uslug.... zawsze zabiegany.... nigdy nie ma czasu... chodzi co drugi m-c na 4
        tyg urlopy... wysyla mnie po raz 7!!! na badania cytomegali i toxoplazmozy i
        panie w laboratorium sie dziwia?? po co tyle razy to samo badanie? skoro to i
        tak nic nie zmienia.... (jestem w 6 m-cu ciazy) wiecznie jest
        poirytowany...wszystkim a najbardziej chyba tym ze musi przyjmowac pacjentki...
        moze przepracowany jest? na pewno w tej chwili przereklamowany... za kazdym
        razem po wizycie u niego wychodzilam bardzo zdenerwowana... i teraz juz chodze
        do innego lekarza.... a i jeszcze jedno raz juz poronilam, mialam zrobione
        wszystkie badania miedzy innymi ta cytomegali i przy drugiej ciazy jak zobaczyl
        wyniki to nakrzyczal na mnie ze gdyby wiedzial ze sa takie wyniki to
        niepozwolil by mi zajsc w ciaze!!(a widzial je w maju i potem w listopadzie
        powtorzone i nic nie wspominal ze to problem, a w sumie okazuje sie ze nie jest
        to problemem teraz bo jednak wyniki sa ok.)i po co tyle stresu? i lez
        wyplakanych? zreszta jak tak mozna powiedziec pacjentce? mam wiele watpliwosci
        co do kompetencji tego lekarza, jedno jest pewne ma fajnie urzadzony gabinet,
        wszystko na miejscu... ale to jak sie okazuje tylko dobra otoczka a nie o to
        chodzi.....pozdrawiam... a moze to ja mialam pecha i zawsze trafialam na "zle
        dni" tego doktora?....
        • dada27 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW, Gdynia 26.04.05, 22:24
          Rzeczywiście Bierżyński jest chyba trochę przereklamowany. Jest miły jak ma
          dobry humor. Kiedy robił mi USG, w którym miał określic płeć dziecka nagle
          zaczął się denerwować i z wielkim żalem stwierdził, że to niestety jest
          dziewczynka... Było to conajmniej nie na miejscu. Miał też problem z odbiorem
          mojego porodu...
    • kika39 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 21.03.05, 13:03
      Gdańsk - A. Szczurowicz

Lekarka nastawiona wylacznie na zarabianie pieniedzy, pacjent sie w ogole nie
      liczy, szkoda czasu, pieniedzy a przede wszystkim zdrowia!!!
      • invicta1 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 29.12.05, 11:16
        ciesze sie, że od niej zwiałam
    • Gość: śka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Zagórze i Będzin IP: 81.219.117.* 21.03.05, 22:26
      Osobiście nie polecam oddziału ginekologicznego w Zagórzu ( same konowały i
      koniecznie trzeba dawać , aby się ktoś normalnie zajął pacjentką) oraz dr
      Kumora z Będzina ( pan dr również minął się z powołaniem).
      Pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka