Gość: Monisia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 18.04.05, 21:18 Gliwice - dr Szczechla Odpowiedz Link Zgłoś
kangurka44 KRAKÓW - nie polecam Jankiewicza z Narutowicza 19.04.05, 14:03 jak sie do niego dlugo chodzi i placi, to zgadza sie na cesarke i dba, jak sie zna go od krotszego czasu , to ... malo nie zadusila sie moja malenka, porod nie postepowal nic a nic - byl wywolywany, nie chcieli dac znieczulenia !!a oni mnie olali, ledwo obie przezylysmy !!!!, Mala miala podawany tlen, lezala na ostrej terapii, mnie cucili, podawali tlen, potem dluga rehabilitacja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess KRAKÓW - nie polecam Jankiewicza z Narutowicz IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 29.05.05, 13:40 Jankiwicz niestety jest miły tylko za pieniądze.Głównym jego zajęciem jest namawianie pacjentek na cesarkę i branie za to kasy.Nawet gdy pacjentka przychodzi -prosto z ulicy z bólami do porodu to namawia ją na cięcie.I niestety wprowadził do pracy swojego synka Michałka i promuje go na wielkiego specjlistę.Jego syn jest kompletnym nieudacznikiem robi zabiegi ,operacje żeby się nauczyć,a plony zbierają pacjentki.Niestety dobrzy młodzi lekarze nie mają szans pracować w szpitalu.A tu jeden konował przyprowadza drugiego konowała synusia.Mojej koleżance uszkodził dziecko przy cięciu ,bo nie umiał go wydobyć z brzucha i dziecko urodziło się bez oddechu.Pozatym uważajcie :gdy ma operować tatuś Jankiewicz to po uśpieniu pacjentki wychodzi do dyżurki ,a przychodzi synuś i operuje-a robi to fatalnie.Przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stazysta Re: KRAKÓW - nie polecam Jankiewicza z Narutowic IP: *.kolornet.pl / *.kolornet.pl 29.06.05, 15:44 Hmm...ciekawy tekst.Odnoszę sie do tego bo kiedys tam stazowałem,nawet nie tak dawno.Faktycznie dr Jankiewicz jest tylko miły za kasę,ale poza tym jest to tez lekarz starej daty i wiele rzeczy nie umie.Poza tym jego stosunek do personelu jest karygodny,a Michał...cóż,nigdy nie mial swojego zdania i nigdy sam nie umiał nic sobie załatwić,więc ja sie mu dziwie,bo jak sie nie ma ikry...?,ale jest milszy niz stary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tess Re: KRAKÓW - nie polecam Jankiewicza z Narutowic IP: *.one.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 25.07.05, 16:22 Zgadzam się z Tobą.Największe horrory są w szpitalu jak Jankiewicz ma dyżur.Ściaga pacjentki z całego Krakowa i z oddziału i całą dobę wykonuje cięcia cesarskie - od kilkunastu lat.Wszystkie oddziały z tym związane są postawione na baczność bo pielęgniarki muszą zapierniczać przy jego pacjenkach. A on kasuje grube pieniądze !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rybka244 Pani dr Glinka szpital Galla-kraków prosze o opini 19.04.05, 17:34 A może wiecie coś na temat pani doktor GLINKI?? ze szpitala na Galla??(podobno jej maż też jest ginekologiem),prosze o wiadomośc Odpowiedz Link Zgłoś
casual Re: Pani dr Glinka szpital Galla-kraków prosze o 24.04.05, 11:03 Moja siostra u niej rodzila i bylo OK Odpowiedz Link Zgłoś
ajko Re: Pani dr Glinka szpital Galla-kraków prosze o 14.05.05, 10:45 Ja bardzo polecam,pacjentów tłumy i do niej i do męża,ma trochę humorki,ale na 100% ocaliła moją ciążę,a potem ciążę koleżanki.Chyba ma "dobrą rękę". Odpowiedz Link Zgłoś
koo2 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Białystok 21.04.05, 13:32 Dr Bielecki swą niekompetencją doprowadził mnie do dwóch poronień. Po pierwszym poronieniu chciał mnie leczyć hormonami na niepłodność,ja tego nie zrobiłam. Gdy poszłam potwierdzić druga ciążę na USG usłyszałam że to wielki torbiel na jajniku,po chwili zaś powiedział "a jest ciążą" a żadnego torbiela nie było. Po ostatniej stracie rozłozył ręce i powiedział że nie wie co w tej sytuacji ma zrobić.Odesłał mnie do swego ojca. Miał odwagę chociaz sie przyznać ze kompletnie nie zna się na fachu. Strzeżcie się go dziewczyny. Do tatusia też nie poszłam wolę ten klan omijać z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
lilka36 Re: Lista złych ginekologów-Bielecki Białystok 05.03.06, 09:39 Całkowicie potwierdzam- ma on salę na patologii w PSK. Straszny łapówkarz ale nieśmiały. Niby nic nie mówi ale proponuję żeby zostać jego pacjentem. Inaczej na na USG to nie ma co liczyć (W szpitalu!!!) . I na przyzwiite traktowanie. Robi ję dopiero po jego wyjścu do domu inny lekarz z porodówki (niestety nie pamętam jego nazwiska ale to młody lekarz nie prowadzący jeszcze własnej praktyki chyba-super człowiek i dobry fachowiec). BIELECKI-siepacz, gnojek i cham. Że też taki może pracować jako lekarz??? Odpowiedz Link Zgłoś
ann1907 Jasło-dr błach 22.04.05, 12:05 Wygląda jak rzeźnik wielki tłuścioch. Oznajmił że mam nie leczoną nadżerkę i widocznie musiałam nie słuchać i dlatego o niej nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Katowice Paula Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.05, 18:49 Ja powiem tylko jedno p. dr. Kelm z Katowickiego szpitala to nie ginekolog a rzeznik!!!! Załatwił mnie ładnie i niech go reka boza broni, zeby nie bylo to na cale zycie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ambc1 CZMP ŁÓDŹ dr L. Biesiada 23.04.05, 23:19 Największy szpital w mieście. Niestety, usg w czasie weekendu nieczynne. Zostałam przyjeta w piątek (poronienie zagrażające). Badanie zrobiono mi w poniedziałek, kiedy już wszystko było oczywiste Dodam, że byłam prywatną pacjentką dr L. Biesiady. Rano w piątek miałam u niej prywatną wizytę. Uznała, że wszystko jest ok. Tego samego dnia wieczorem leżałam już na oddziale CZMP, dwa dni później poroniłam. Tyle na temat kompetencji pani doktor Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maja Re: CZMP ŁÓDŹ dr L. Biesiada IP: *.toya.net.pl 31.12.05, 16:11 Jej mąż- Biesiady, praszał się aborcją i straszył, że dziecko może być niedorozwiniete. Uratował mi syna doktor Rybiński ( wspaniały!). Gdy opowiedziałam mu o doświdczeniach u poprzednika, powiedział, że to same głupoty. Dziś mam 8 letniego wspaniałego syna. Gdy na niego patrzę, to serce mi pęka, że mogłoby go nie być. Z dala od Biesiady! Odpowiedz Link Zgłoś
mbjs Re:BEŁCHATÓW JASKÓLSKI MAREK 24.04.05, 17:58 DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE ON NA DODATEK JEST W SZPITALU BEŁCHATOWSKIM ORDYNATOREM ODDZIAŁU GINEKOLOGICZNEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
mbjs Re:BEŁCHATÓW JASKÓLSKI MAREK 24.04.05, 18:01 CZŁOWIEK KTÓRY POMYLIŁ SIĘ Z POWOŁANIEM. OSOBIŚCIE O TYM PRZEKONAŁAM. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia33 Re:BEŁCHATÓW JASLÓLSKI MAREK 24.04.05, 18:27 UWAGA NA BEŁCHATOWSKI SZPITAL TEN CZŁOWIEK JEST TAM ORDYNATOREM. Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia33 Re:BEŁCHATÓW JASKÓLSKI MAREK 24.04.05, 18:38 PODAJĘ POPRAWNĄ NAZWĘ LEKARZA . DZIEWCZYNY UWAŻAJCIE NA TEGO .... Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 Re:BEŁCHATÓW JASKÓLSKI MAREK 26.04.05, 00:26 JELENIA GORA POMINKIEWICZ ;TUROWSKA ;DROZDOWSKA-ZAPOMNIJCIE O TYCH LEKARKACH: Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Redgard Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Bydgoszcz IP: 80.51.184.* 26.04.05, 00:51 Moja panna jezdzi do pani ginekolog do fordonu, niestety nie pamietam nazwiska. Chyba nie ma w fordonie ich duzo W kazdym razie w mila, miare profesjonalna oblsuga, na kase chorych, w razie powaznych wynikow badan kontaktuje sie telefonicznie. Mimo iz znam ja tylko z relacji mojej panny to polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dorix Gliwice dr Kluszczyński 26.04.05, 09:30 Zdecydowanie nie polacem żadnej pacjentce tego lekarza, chyba, że pacjetka nie ma problemów tylko potrzebuje receptę. Koszt wizyty to 50-100 zł. Jest to lekarz nastawiony tylko i wyłącznie na zysk. Pacjetka nie jest dla niego człowiekiem tylko przedmiotem. Kuzynka mojego męża straciła przez niego w 6 miesiącu dziecko tylko dlatego, że był przemęczony i nie zauważył, że rozwarcie szyjki macicy jest za duże. Kiedy straciła dziecko był na dyżurze w szpitalu i nawet nie pofatygował się, żeby zobaczyć jak się czuje i ją przeprosić. Mnie nie leczył tylko wypisywał mi recepty na leki jakie sobie zażyczyłam. To ja kombinowałam co mi jest i jak pozbyć się bólu tak silnego, że bez środków rozkurczających i przeciwbólowych nie byłam wstanie normalnie żyć. Doszło do tego, że musiałam być operowana. Na szczęście znalazłam dobrego lekarza. Przed dr Kluszczyńskim przyjmującym na Sikorniku w Gliwicach przy ul. Czajki przestrzegam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Gliwice dr Kluszczyński IP: 80.48.249.* 26.04.05, 18:30 Dorix. Napisz do kogo teraz chodzisz w Gliwicach. Ja też byłam pacjentką w/w doktora i niestety..... Szukam w Gliwicach gina, bo planuję dzidzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asik Re: Gliwice dr Kluszczyński IP: 80.48.249.* 26.04.05, 18:33 dodam: Dobrego ginekologa szukam Odpowiedz Link Zgłoś
elseve Re: Gliwice dr Kluszczyński 30.05.05, 11:08 Ja również słyszałam negatywne opinie na temat tego lekarza. Niektórzy złudnie uważają go za dobrego, gdyż w poczekalni są duże kolejki. No cóż, wystarczyłoby trochę lepszej organizacji i kolejki by sie zmniejszyły. Czy możesz podać jakiego dobrego lekarza w końcu znalazłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
joannag4 Re: Gliwice dr Kluszczyński 30.05.05, 17:47 Hej!Ja w zasadzie do admina tego forum będę się ładnie uśmiechać Czy można posegregować wszytskie wypowiedzi miastami- tak jak to jest na białej liście? Uważam, że byłoby to bardziej przejrzysteDzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
yola13 ALEŻ TU BAŁAGAN- MOŻE KTOS SIE TYM ZAJMIE? 09.06.05, 16:42 W sumie tyle tu postów, ale wiekszość pisana chaotycznie, nic znaleźć nie można, bardzo dobry wątek, ale trochę zaniedbany. Odpowiedz Link Zgłoś
nekostar Poznań Klinika Promienista dr.Zofia Fiszer 26.04.05, 13:21 telefonicznie zostalam poinformowana iz pierwsza wizyta wyniesie mnie 150 zl z kompletem badan.Pani doktor "obejrzala"mnie tylko,nie pobrala cytologi ani bakteriologi,cala sprawa rozchodzila sie o zalozenie spirali,wiec nie musze dodawac iz jest to sparawa priorytetowa.w celu konsultacji tej sprawy,przez tel.,z Pania doktor siarczyscie musialam sie uprzednio tlumaczyc prymitywnej recepcjonistce dlaczego chce zajac cenny czas P.Fiszer.(pyt,typu a o co chodzi? a ile pani placila?..itp)sama Pani doktor na pyt czy nie nalezaloby wykonac jeszcze jakis badan przed zalozeniem odpowiedziala,ze tak ... bedzie trzeba zmierzyc wielkosc macicy..to tyle w wielkim skrocie. Odpowiedz Link Zgłoś
nekostar Re: Poznań Klinika Promienista dr.Zofia Fiszer 26.04.05, 13:35 dodac chcialam ze moge byc akurat wyjatkiem,przepraszam rowniez za blednie napisane nazwisko..Fischer. Odpowiedz Link Zgłoś
rybcia.rybcia Warszawa-Medicover-dr. Mlynarczyk 26.04.05, 16:30 Cos okropnego, zarowno w robieniu usg ( nie kompetentna) jak i bagatelizowania prawdopodobnej ciazy i plamienia. Nigdy wiecej do niej Odpowiedz Link Zgłoś
ap77 Re: Warszawa-znowu Walczak!!!!!! 26.04.05, 18:24 Dziewczyny skrzywdzone przez Walczaka, odezwijcie sie. Istnieje mozliwsoc: przylozenia" temu psycholowi ap77@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
annam21 JELENIA GORA 27.04.05, 10:14 dr,Turowska -gdy przyszalm i powiedziala,ze planuje ciaze,nie dala mi zadnych badan-nic.powiedziala,ze milo. Dr.POMINKEWICZ ANNA,choc to moja imienniczka jest straszna,balam u niej a ona przy poronieniu potraktowala mnie jak szmate,bylam z mezem i zmama w szpitalu,darla sie na mnie ,kazala wyjsc mojej mamai i mezowi ze szpitala,byla 3 w nocy widac bylo ze wlasnie ja obzdzilam,nie powiedziala mi co z fasolka,po zajsciu mialam przez nia depresjei z reszta tez sie nie zna.DR.DROZDOKA czyscila mnie i zostawila gaze w srodku WIELKOSCI bandarza,zauwazylam ja pd dwoch dniach,bo nie lerzalam jak kazal lekarz po zabiegu tylko lazilami ta gaza byla plydko w pochwie,ale gdyby nie tabletki dopochwowe,dostalabym ladnego zapalenia.Dziewczyny,ja chodze do DR.KUNKIEWICZA- bardzo poleca.fachowiec,zreszta swiadcza kolejki. pa Odpowiedz Link Zgłoś
mama_marty Re: JELENIA GORA do annam21 05.05.05, 23:00 Gdzie i jak przyjmuje Kunkiewicz. Już nieraz słyszałam to nazwisko. Chodzę do Keppela, ale coś nie jestem jego pewna i planuję zmianę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Warszawa-dr.Wincewicz, NIE NIE NIE !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.04.05, 10:18 Byłam u tego konowała,nawet nie zbadał mnie, stwierdził: nie będziesz mieć dzieci, i tak nie musisz sie zabezpieczać.Od tamtej pory mam depresje, tym bardziej że bardzo pragnę mieć dziecko on sam się nazywa lekarzem słynnych kobiet, ale jest nietaktowny i niemiły, do zwykłych kobiet nie ma podejścia i traktuje z góry, odradzam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ej29 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.lot.pl 28.04.05, 11:59 DR HAWRYLUK !!!! KONOWAL,AZ ZASTANAWIA FAKT,IZ UKONCZYL STUDIA W TEJ DZIEDZINIE SKORO KOMPLETNIE SIE NIE ZNZ NA TYM CO ROBI.JEST MILY I WPROWADZA LUZNA ATMOSFERE - TO JEDYNE CO POTRAFI,ALE JESLI JEST PROBLEM ZE ZDROWIEM KOBIETY,ZUPELNIE NIE WIE CO ROBIC I NA DODATEK NIE POTRAFI SIE PRZYZNAC DO BLEDU I W ZYWE OCZY KLAMIE,ZE JEST OK , A PRZY TYM JEST WCIAZ TAKI MILY... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uta Wrocław- kilku lekarzy, długa historia IP: *.lukas.com.pl 29.04.05, 13:04 Opowiem swoja historię, w której wzięło udział kilku lekarzy. Zaczęła sie od dra BIELICKIEGO z Corfamedu- leczyłam sie u niego ze 2 lata, chwaliłam sobie, konkretny, szybki. Zaszłam w ciążę, przyszłam do niego, okazało się, ze ciąży nie ma w macicy, choć już powinna być widoczna. Konkretnym tonem powiedział, że albo poroniłam albo zaraz poronię, żebym jutro zrobiła betę hcg i zadzwoniła do niego następnego dnia po południu. Zadzwoniła- nawet nie przyszła. Nie wspomniał słowem, że może to byc ciąża pozamaciczna. Nic to, badania zrobiłam, beta urosła (a poziom generalnie był już wysoki), więc próbowałam się do Bielickiego dodzwonić. I nie udało mi sie to przez 3 dni z rzędu, gdzie wykonałam z 50 telefonów. Nikt chyba nie dzwoni bez powodu tyle razy, mógł oddzwonić, zwłaszcza, ze się umówił, zapewniał mnie, ze telefon odbierze, a kilka razy po prostu odrzucił połaczenie. Byłam przerażona, więc pojechałam na izbe przyjęć do szpitala w Trzebnicy. I tu wkroczył dr PIOTR HALAMA, ordynator ginekologii. Od razu podejrzewali ciążę pozamaciczną, problem w tym, ze nie mogli jej znaleźć przez 2 tygodnie, nawet podczas laparoskopii. Nie winię, może nie dało się zauważyc. Natomiast stwierdzili, ze sami nie moga mnie wypisac ze szpitala, bo nie jestem zdiagnozowana, ale mogę wyjść na własne żądanie. Wyszłam ze skierowaniem do onkologa. Czułam, ze nie wiedzieli co ze mną zrobić i pozbyli sie problemu. Poszłam prywatnie do dra FLORIAŃCZYKA z Dyrekcyjnej. pomijam 100 zł za wizyte i usg na szpitalnym sprzęcie. Dr Floriańczyk tez nie wiedział co mi jest. Następnego dnia poszłam do onkologa i czekając w kolejce zemdlałam, ciąża się znalazła, rozerwała jajowód, dostałam krwotoku wewnętrznego. I tym razem karetka na sygnale przewiozła mnie do Klinik na Chałubińskiego. Operowana natychmiast byłam przez dra Śliża, o którym złego słowa powiedzieć nie mogę. Musiał rozciąć mi cały brzuch, ale założył specjalny szef śródskórny, po którym będzie małą blizna. Nie musiał, ale chciał. Potem przenieśli mnie na salę, którą zawiadywał dr PAŁCZYŃSKI, niewiele moge na razie o nim powiedzieć, choć sprawiał wrażenie profesjonalisty z sercem. I to on mi powiedział, ze najwazniejszy jest całodobowy kontakt z lekarzem- jego komórka bez przerwy dzwoni- żeby pacjentka wiedziała, ze jak się coś dzieje to zawsze może zadzwonić. Morał z tego taki, ze Bielicki mnie po prostu olał, Halama nie uprzedził tak naprawde o zagrażającym mojemu życiu niebezpieczeństwie- które się stało tylko całe szczęście nie w czasie prowadzenia samochodu, a w miejscu, w którym zdążyłam komuś powiedzieć co mi jest. Odpowiedz Link Zgłoś
kakunia13 Re: Wrocław - Bielicki z Corfamedu 20.05.05, 00:01 Zgadzam się z utą, jak przyszłam z wynikami bhcg, potraktował mnie tak jakby nie miał czasu dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misia Re: Wrocław - Maślak z Corfamedu IP: *.ip.pop.e-wro.net.pl 13.08.05, 11:33 tez beznadziejny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Morphy Poznan - dr Sajda i dr hab Markwitz IP: *.icpnet.pl 01.05.05, 23:37 Przez tych "lekarzy" moja zona rodzila 35 godzin (!). Pierwsza traktowala moja zone jak szmate, zmuszajac nas do ucieczki ze szpitala o 1 w nocy, z regularnymi skurczami macicy co 6-7 minut i rozwarciem szyjki macicy 3,5 cm, a drugi zrobil wszystko, zeby zona nie urodzila przy pomocy cesarskiego ciecia. Przyszedl na wizyte i powiedzial, zeby nie robic zonie cesarskiego ciecia, bo rozwarcie jest 9 cm i za godzine urodzi. Urodzila po pieciu godzinach. I to nie drogami natury, a cesarskim cieciem z powodu braku postepu porodu. Takze uwaga na dr Sajde i dr hab Markwitza - omijac z daleka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kasia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-Łódź IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.05.05, 10:05 dr Nalewajko - nie raczy wykonać podstawowego badania, nie mówiąc o skieroaniu na cytologię czy usg. dr Barczyński - zaprasza pacjentki tylko do prywatnego gabinetu. Odpowiedz Link Zgłoś
ella76 Olsztyn 02.05.05, 17:33 Dorzucam do listy dwie panie, które radzę omijać z daleka. Gotowe do przepisywania "końskich dawek" hormonów bez zbadania ich poziomu we krwi, a ich delikatność pozostawia wiele do życzenia, kilka dni może boleć po przeprowadzonym przez nie badaniu. dr Teresa Woźniak dr Aleksandra Krusz-Koziczak Odpowiedz Link Zgłoś
nuluska Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Katowice 02.05.05, 19:24 Danuta Kocik- absolutnie nie polecam. Podpadła mi juz przy pierwszej wizycie- przyszłam po pigułki a ona nie robiąc prawie żadnego wywiadu zbadała ginekologicznie i wypisała receptę. Wtedy mi to pasowało bo byłam jeszcze zielona. Ale po czasie przekonałam się że nie jest dokładna, niechętnie odpowiada na pytania. gdy pojawiają sie jakieś problemy zdrowotne traktuje cię jak idiotkę że zadajesz jej głupie pytania, że nie znasz sama odpowiedzi na nie. Na moje problemy z powracającymi infekcjami mówiła że tzka moja uroda, że przy długotrwałym braniu pigułek tak bywa - nie zrobiła mi żadnego badania! jest tylko leczyła w ciemno!jest miła i nie robi problemów tylko gdy jest wszystko w porządku. Aha . Nie zawsze robi badanie. A jeśli nie robi to do karty wpisuje szczegółowy opis badania ( którego przecież nie zrobiła)!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: katowice - kocik Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW- Katowice IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.02.06, 14:15 de kocik zwraca sie do swoich pacjentek per "dziecko" chyba to troche nie na miejscu... kiedy opowiedzialam jej o moich problemach z powracającymi grzybicami powiedziala ze nie wiadomo czy to grzybica czy moze jakieś drożdżaki, chlymedie itp itd. po czym... nie zrobila zadnego badania tylko wypisala receptę na "nowy lek" i powiedziala: przetestuj go. natomiast dobrze wyleczyla mnie z nadżerki (za darmo). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: madzialee radom - kogo unikać? IP: 212.160.172.* 05.05.05, 12:47 czesc. przeprowadzilam sie do radomia i poszukuje dobrego lekarza (meczyzny). o dobrych juz przeczytalam, ale trudno sie do nich zapisac. poradzcie mi, kogo zdecydowanie unikac i z jakich powodow w radomiu? Odpowiedz Link Zgłoś
miska88 Warszawa dr Słodki 06.05.05, 18:46 Przestrzegam przed panem Słodkim, byłam u niego w Lux-Med. Okazał się chamem i prostakiem a co gorsza niestety, jak się później okazało brakuje mu wiedzy. Odpowiedz Link Zgłoś
annalalik CHORZÓW - Dr Czarnecki 13.05.05, 07:51 Też myślałam, że jest świetny dopóki nie musiałam sprawdzać czy mam PCO. On stwierdził, że MAM - na podstawie badania jajników w 22 dc!!! Jeśli ktoś nie wie to powiem, że PCO można zdiagnozować każdej kobiecie po owulacji! Przecież na jajnikach jest wtedy jeszcze dużo pęcherzyków! A Pan Czarnecki stwierdził, że top nie jest istotne który dc. Teraz juz wiem ze POC diagnozuje sie do 5 - 6 dc. Poza tym na wyniku wypisał takie bzdury, że można go oskarżyć o błąd w sztuce lekarskiej (to zdanie specjalisty gin - endo, do którego na szczęście trafiłam). Do tego dochodzi nieprofesjonalizm u Dr Czarneckiego. Była to moja pierwsza wizyta u niego ale on nawet nie zadał pytania kiedy była ostatnia miesiączka, kiedy pierwsza? Czy miesiączki są regularne? Kiedy była cytologia robiona? Badanie piersi? Czy brałam antykoncepcje? Żadne z tych pytań nie padło. Za to lekką ręką skasował 50 zł... za co? nie wiem no ale wtedy nie wiedziała tego co teraz. Ja wiem, że może Pan doktor świetnie prowadzi ciąże czy zajmuje się zwykłymi pacjentkami zdrowymi ale nie mozna tak dziwnie traktowac innych. Ja sie u niego czulam conajmniej dziwnie. On sam jest przemiły, odpowiada na każde pytanie - szkoda tylko ze tak nieprofesjonalnie czasem. AA!! Coś jeszcze mnie zdziwiło. W jego gabinecie było zupełnie ciemno - świeciła się tylko maleńka lampka na biurku (oszczędność??). Ktoś może powiedzieć, że to przez to, że USG tam stoi i by było lepiej widac. Nie wierze w to. Bylam juz w kilku gabinetach i tam nie mieli klopotu ze światłem przy aparacie USG. Poza tym Pan doktro wykonuje tez USG w poradni gdzie jest jasno wiec... chyba jednak oszczedza na pacjentkach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinga Re: CHORZÓW - Dr Czarnecki- kraków? IP: *.NET / *.telnet.krakow.pl 07.07.05, 20:09 Nie wiem czy to ten sam doktor który przyjmoje Krakowie czy to zbiezność nazwisk.Jeśli jednak ten sam to rownież go nie polecam. Pan Czarniecki przepisał mi tabletki anty bez wywiadu tylko po badaniu ginekologicznym.Żle je dopasował przez co rozlegulowaną mam cała gospodarke hormonalna do dzisiaj ,a lecze się juz prawie rok po wizycie w jego gabinecie.Chyba najpierw powinno sie zrobic wszystkie badania tak jak to uczynil moj teraźniejszy lekarz. Odpowiedz Link Zgłoś