Dodaj do ulubionych

LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW

• Gość: Julya Trzebinia IP: *.altcafe.pl 16.11.05, 16:35
      Barbara Szelc. Z jednej strony zbadała mnie delikatnie i była miła ale mimo
      mojej prośby o badanie (i zlecenie innej lekarki) nie chciała mi zrobić
      cytologii bo "nie trzeba, przecież wszystko jest dobrze", badania piersi też nie
      miałam no i tabletki anty przepisała również bez badań mimo, że była to moja
      pierwsza wizyta u ginekologa. A tyle się mówi o tym żeby kobiety się badały żeby
      można było wcześnie wykryć jakieś choroby skoro lekarze nie chcą im tych badań
      zlecać
    • dcloud Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 17.11.05, 08:52
      Czy ktoś leczył sie u Dr Zimny????Rzeszów
    • dcloud Dr Zimny 17.11.05, 08:56
      Czy ktoś leczył sie ??
    • Gość: Karola Re: LUXMED - dr Barbara Zalewska!!!! IP: *.bank.bgzsa.pl / 193.108.194.* 17.11.05, 13:23
      W zadnym wypadku nie umawiajcie się do tej starej baby na wizytę! jest straszna
      i niedelikatna! badanie wykonane przez nią było dla mnie bardzo bolesne nawet
      nie zbadała mi piersi! stwierdziła ze na razie nie jest w stanie stwierdzić czy
      jestem w ciąży (4 - 5 tydz) potem zaczeła wypisywać mi skierowanie na badania
      krwi itd ja się zapytałam ją czy skieruje mnie na badanie na toksoplazmozę ta
      się wydarła na mnie zebym jej nie pouczała na co ma mnie skierować itd wredna i
      niemiła więcej do niej nie pojdę!
      • Gość: Dana ginekolodzy Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:03
        Bardzo dobrym lekarzem jest DR Bator..polecam
      • Gość: dziewczyna ginekolodzy - barbarzyńcy IP: 195.245.213.* 16.01.06, 09:29
        A ja trafiłam na taka babę ginekologa, że wyraźnie pastwiła się nade mną.
        Niedowartosciowana jakaś. Poszłam do niej przypadkowo, bo moja lekarka miała
        urlop. Ale tym co tutaj przeczytałam, zwłaszcza pod postem "lista złych
        ginekologów" jestem przerażona.To konieczne, trzeba pisać, kogo unikać.
        • Gość: aspikkk Napiszcie wszystko o ginekologach z bielska IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.06, 10:51
          Mam prośbę bo robię bardzo ciekawy artykół na temat ginekologów z Bielska -
          Białej ...kobiety które przejechały sie na fachowości lekarzy Szymali i Walków
          proszę o podanie konktretnych rzeczy . jedno wam powiem moje kochane , że
          najgorszy oddział ginekologiczny jest w Bielku -Białeje w szpitalu
          Wojewódzkim!!!!!!
    • Gość: diana ginekolodzy Rzeszów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.05, 14:19
      Czy ktoś leczył sie u Dr Rychlec???
      • Gość: taka jedna Re: ginekolodzy Rzeszów IP: *.chello.pl 05.12.05, 22:39
        Tak, leczę się u niej od prawie 9 lat.
      • Gość: taka jedna Re: ginekolodzy Rzeszów IP: *.chello.pl 05.12.05, 22:41
        Tak, leczę się u dr Rychlec od prawie 9 lat. Jakies pytania?
    • niunka24 ELBLĄG 17.11.05, 18:22
      W Elblągu jest wielu dobrych specjalistów, ale niestety, są też tacy, których
      należy unikac. Po ostatnich doświadczeniach, łącznie z pobytem na pogotowiu,
      itp. Wiem, że należy unikać doktora Prusa. nie radzę też Wam jeździć na
      pogotowie do szpitala na Królewieckiej, mi powiedzieli,że mogliby mnie zostawić
      na odzdziale,ale nie mają miejsc, zresztą jest późno itp. Na drugi dzień
      zgłosiłam sie do poradni K. Najlpierw do dr Lubareckiej, która powiedziała,że
      czasu nie i kazała iść do Prusa. Prus mnie wyrzucił z gabinetu, kiedy
      przyjmował w przychodni szpitalnej (wczesniej przeczytałąm sobie prawa pacjenta
      i WIEM,że nie miał prawa tego zrobić). Z ogromnym bólem, złym samopoczuciem i
      ze skierowaniem od pogotowia zostałam wyrzucona, gdyż dr Prus po pierwsze miał
      za dużo pacjentek,po drugie stwierdził,że to nie są sprawy ginekologiczne i mam
      sobie iść do ogólnego! Był opryskliwy,nieprzyjemny,oczywiście nawet mnie nie
      zbadał, a powiedział,że to,co powiedziała mi na pogotowiu Lekarka to bzdury, bo
      nie było zatrzymania miesiaczki! Tymczasem podejrzewano torbiel jajnika, która
      mogła pęknąć w każdej chwili! ja, ze łzami w oczach prosiłam,żeby mnie przyjął.
      Ryczałam z pół godizny i w końcu poszłam prywatnie... Do innego lekarza. Prus
      ma bardzo złą opinię, więc kieruję swoje słowa przede wszystkim do młodych
      dziewczyn, które jeszcze o tym nie wiedzą, unikajcie go. Jest opryskliwy, wg
      mnie neidokładny (kiedyś mnie badał), wypisuje leki tendencyjnie. Nie wiem,
      jaki jest w gabinecie prywatnym i wcale nie mam zamiaru się o tym przekonywać.
      Pozdrawiam!
    • sophie18 Przemyśl 18.11.05, 12:24
      dr Maciużyńska - nie zauważyła u mnie nawet nadżerki i zapalenia
      dr Fudali - nastawiona tylko na inkasowanie pieniążków
    • sylwia76112 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW jelenia gora 18.11.05, 22:50
      czy sa zli ginekolodzy w jeleniej gorze ktorych by warto bylo umiescic na liscie
      • kamak23 JELENIA GÓRA T. PISKOZUB!!!!!!!!!!! 06.02.06, 19:22
        Są, to dr T. PISKOZUB, nikomu nie polecam, prawie wylądowałam na tamtym świecie
        dzieki niemu....
    • Gość: A Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.choroszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.05, 21:13
      bialystok synoracka raz narazila mnie na nipotrzebne koszty a 2 raz chciala
      wrobic w sume ok 500-600 zl! u znajomej przez kilka miesiecy nie wykryla
      miesniakow lub torbieli
      • Gość: JotKa Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓWLUBLIN IP: *.enterpol.pl 22.11.05, 14:03
        Czy ktoś zna dr.Biernacką z przychodni na ul.Weteranów?
        Według mnie to bardzo nieprzyjemna kobieta i sprawia wrażenie ,że pacjentki jej
        przeszkadzają.Opryskliwa i wiecznie niezadowolona.
        • Gość: maga Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓWLUBLIN IP: *.lublin.mm.pl 30.12.05, 15:16
          A doktor Gogacz z Jaczewskiego? Czy ktoś słysał cos o tym lekarzu? albo prof.
          Sikorski z Genixu na Romera?
          • amma81 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓWLUBLIN 04.01.06, 16:48
            A co słyszałaś o Gogaczu? Prowadzil moją ciążę. Chodziłam do Luxmedu. Szczerze
            mówiąc podchodził do sprawy trochę olewczo, a przed samym porodem tak mnie
            wykiwał, że bałam się, czy w ogóle urodzę w Lublinie, bo nigdzie nie było
            miejsc.
        • Gość: tylko.nie.to Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓWLUBLIN IP: *.orange.pl 18.01.06, 22:49
          Najgorszy ginekolog w Lublinie: lek. med. Skrzypczak (oddział ginekologii
          operacyjnej i izba przyjęć w PSK4) - niekompetentny, niedouczony, przestraszony
          i według mojego męża powinien być rzeźnikiem, a nie lekarzem.
          W 11tc, gdy zgłosiłam się na izbę przyjęć z plamieniem, po badaniu i USG,
          stwierdził, że wszystko w porządku, serduszko bije, dziecko rozwija się
          prawidłowo mam się nie martwić i leżeć. Niestety dziecko nie żyło od 3 tygodni!!!
        • Gość: gosc Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓWLUBLIN IP: *.pl / *.lublin.enterpol.pl 15.02.06, 11:06
          no niestety zgodze sie... i na dodatek nie chce zmieniac pigulek, bo wg niej to
          ktore przepisala pierwsze sa najlepsze
    • filipaldi Re: Warszawa Zabrotowicz 23.11.05, 12:05
      a ja nie polecam dr Zabrotowicza z Karowej (przyjmuje też w Pruszkowie i
      grodzisku) prowdził mi ciążę, nie badał mnie ani razu nie licząc cytologii, nie
      sprawdzał tętne dziecka, nie dał zwolnienia ani na trochę (dałby pewnie jakbym
      poszła prywatnie) ostatnią wizytę miałam pod koniec 8 miesiąca, powiedział, ze
      mogę sobie rodzić gdzie chce mimo iż u dziecka było podejrzenie choroby
      serduszka. Efekt był taki ze miałam bardzo cięzki poród Vaccum a dziecko było
      źle ułożone i niedotlenione
    • enia7 TARNÓW - Regina Bednarczyk 24.11.05, 16:18
      Tej pani nie polecam. owszem miła ale na rzeczy to ona się zupelnie nie zna.
      Dzięki temu że prowadziła moją ciążę - poronilam (1 miesiąc spedzilam w
      szpitalu) poza tym odchorowałam to 2 tyg pobytem w szpitalu na oddziale
      wewnetrznym itd. A mojej kolezance termin porodu obliczyła miesiąc wcześniej.
      itd mozna by pisać. W każdym razie uważajcie na nią.
    • Gość: Ewa Krosno IP: *.a / *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.05, 00:24
      Dr. Kiepuszewska. Lepiej omijać ja szerokim łukiem!
    • do25 LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-ŻORY 30.11.05, 19:58
      Witam!Dziewczyny z Żor, co Wy myślicie o naszych żorskich
      lekarzach????Podzielcie się doświadczeniami.Pozdrawiam!
      • Gość: e26 Re: Żory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.06, 11:02
        Rok temu trafiłam do spitala w 10 tygodniu ciąży z plamieniami. Ordynator
        (wiadomo kto) nie zrobił badania usg, przepisał leki i kazał czekać, położne,
        także dawały mi do zrozumienia, że pstryczek przy łóżku jest tylko w nagłych
        przypadkach i mam ich raczej w nocy nie budzić. Kiedy następnego dnia nie
        wykonano mi badania usg, wypisałam się na własną prośbę ze szpitala i
        pojechałam do Rybnika. Oczywiście ordynator stwierdził, że on lepiej wie co
        robi i wina poronienia spada na mnie. Lekarze z Rybnika byli uburzeni, że nie
        zrobiono mi usg, niestety okazało się że pęcherzyk ciążowy jes juz pusty. Tylko
        czemu musiałam czekać na tą wiadomość, bo dr.K nie chciało się zrobić uSG??
        • bibi234 Re: Żory 31.03.06, 15:41
          niestety okazało się że pęcherzyk ciążowy jes juz pusty.

A jak podejrzewasz? Kiedy opustoszał ?
    • bakalia1 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Warszawa 01.12.05, 16:05
      Ja dopiszę jeszcze Andrzeja Micułę z ANMEDU. Szkoda słów
      • medi1981 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Warszawa 02.12.05, 01:25
        Czy ma ktoś może jakieś doświadczenia z dr M. Koziarą?, bo właśnie się
        zapisałam ale tak "w ciemno" tzn.bez żadnej rekomendacji od innych osób.
        • foxa1981 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Warszawa 30.12.05, 15:46
          Bardzo profesjonalna, miła, Polecam!!!
      • Gość: asia do Bakalia 1 IP: 83.238.0.* 21.12.05, 15:48
        Bakalia -czemu uważasz, że dr Micuła jest złym lekarzem?
        Pytam, bo robił mi USG w ciąży. I może czegoś nie zauważył, bo moja Córeczka
        nie żyje (przyczyna nieznana)
        • Gość: bakalia1 Re: do Bakalia 1 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.05, 16:09
          Konkretnie to zignorował moje silne wymioty twierdząc ze to normalne. Caly czas
          podkreślal że nie może mi dawać zwolnienia za każdym razem -a ja przychodziłam
          do niego prawie na czworaka. Okazało się że wszystko co się działo u mnie
          wynikało ze stresu i kolejny lekarz po 5 minutach rozmowy zdiagnozował depresję
          ciązową i zalecił wizyte u psychologa.
      • Gość: jolka Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW Warszawa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 10:26
        Według mnie najgorszym ginekologiem w Warszawie jest dr Lakowski (rzeźnik).
        Jest chamski i naniczum się nie zna. Bolał mnie brzuch a on nato, że
        mamzapalenia przydatków i nie będę mieć dzieci.Innym razem stwierdził że mam
        chlamydię oczywiście naoko. Pragnę dodać że jestem zdrowa bo robiłam badania.
        To jes niedouczony buc.
        • aurora78 WAWA Dr.Roman Szczecina-może ktoś zna????????? 17.02.06, 15:09
          Proszę o opinię,z góry bardzo dziękuję!
      • Gość: neneka Re: Lista złych ginekologów Warszawa IP: *.aster.pl / *.aster.pl 04.03.06, 22:06
        Dr Krzywicka Zofia z Medycyny Rodzinnej- najbardziej niekompetentna i niemiła
        lekarka w Wawie. Dziewczyny nie liczcie na pomoc z jej strony, zamiast pomóc w
        problemie poczas ciąży, usłyszlam między innymi, że to nie jej specjalizacja i
        ją to nie za bardzo obchodzi. Nie polecam lekarza, który ma cie gdzieś i nie
        wykazuje zainteresowania problemami pacjentki.
    • Gość: Rybka Warszawa-Mirakowski Jacek!!!!!!! IP: *.aster.pl 04.12.05, 20:08
      Zdecydowanie odradzam, podczas wizyty w Medicover zachował się jak zwykły buc.
      Nie odpowiedział konkretnie na żadne moje pytanie, a problem z jakim do niego
      poszłam (pępowina dwunaczyniowa) potraktował w ten sposób, że nic nie powie, bo
      to nie jego dziedzina!!!!!!!Nie mówiąc już o zadanych mu podstawowych
      pytaniach...Masakra
    • mada7624 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 05.12.05, 12:08
      WROCŁAW- dr Iwona Dattner-Hapon
      W lipcu b.r.zrobiłam sobie test ciążowy-pozytywny(byłam b.szczęśliwa-długo
      starałam się o ciąże)i....... miałam nieszczęście trafić do p.Hapon(przychodnia
      przy Pl.Katedralnym). Miałam poważne krwawienie i potrzebowałam szybkiej pomocy,
      blisko miejsca zamieszkania. Pani Hapon stwierdziła, że: 1.nie będzie mnie badać
      bo od jutra idzie na urlop;2.skąd ta pewność, że jestem w ciąży-testy kłamią(Ona
      to wie z jej długoletniej pracy lekarza ginekologa);3.skoro sądzę, że test mówi
      prawdę, powinnam znaleźć sobie innego lekarza-bo jej teraz szkoda czasu i wg
      Niej to małe szanse na ciąże(krwawienia mogą się zdarzać-to jest normalne);4.A
      po co będzie mi "tam" wkładać rękę-bo przecież nie dwie(to Jej własne słowa).
      Oprócz chamskiego podejścia do pacjentek(czekając pod gabinetem, wysłuchuje się
      komentarzy kierowanych do badanej kobiety), p.Hapon ma strasznie długie
      paznokcie-dla mnie niedopuszczalne u ginekologa. Nie ukrywam, że zdołowała mnie
      takimi tekstami. Zaraz po tym zdarzeniu, pojechałam do Szpitala przy Pl.1-go
      Maja-tam lekarz z izby przyjęć wykonał usg,potwierdził ciążę(7 tydz.), przepisał
      leki na podtrzymanie ciąży i co b.ważne porozmawiał, wątpliwości wyjaśnił.
      Cóż, NIE POLECAM TEJ Pani-ZA CHAMSTWO, NIEKOMPETENCJE I BRAK ZROZUMIENIA.
      • Gość: dorcia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.man.czest.pl 05.12.05, 23:13
        Zdunska Wola.zdecydowanie odradzam lekarza Andrzeja Lisiewicza poprostu chamski
        niemiły gbór.Natrafiłam całkiem przypadkowo na niego ,wstrzymany okres,bóle w
        dole brzucha.Nie odpowiedział na ani jedno moje pytanie,sprawił tylko ból swoim
        badaniem,chodził w koło po gabinecie mruczac cos pod nosem
    • Gość: Natalia Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW POZNAN IP: *.icpnet.pl 13.12.05, 00:57
      Musze tu nadmienic Pania o lekarzach ze szpitala wojewódzkiego w Poznaniu i o 2
      lekarzach z owego szpitala.[ierwszy to doktor Blok,kolejny lekarz który od reki
      przepisuje recepty,nawet na moje zadanie przepisał mi takie tabletki jakie ja
      sobie zyczyłam nie robiac mi ZADNYCH badna, o nic nie pytajac,o zadne choroby o
      nicsad kiedy byłam u niego na badaniach poniewaz obawiałam sie ciazy gdyz troche
      nie reguralnie brałam tabletki to nawet na to nie zareagował,nie powiedział
      mi,ze mogłam sobie rozregulowac cykl,nie wysłal mnie na zadne kontrolne
      badania.Pomijam szczegół,ze pierwszy raz byłam tam 3 lata temu i od tej pory
      miałam tylko raz robioną cytoligoie i raz badane piersisad Kiedy wykluczyłam
      ciaze<sama poprzez badanie krwi> skarzyłam sie lekarzowi na mdłosci,i ogóle złe
      samopoczucie to zupełnie to zignorował!!Wypisał kolejen tabsy o papasad NIesety
      taki sam jest Tokarski! Maja przeciez na wziycie moja karototeke a ciagle
      pytaja sie mnie co mi było zamiast przezucic kilka karte wstecz!Po za tym
      siostry sa do niczego,sa niemiłe i aroganckiesad NAPRAWDE ODRADZAM TEN
      SZPITAL,Jak was stac na innych leakrzy to trzymajcie sie jak najdalej stad!
    • jjcale Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 18.12.05, 14:04
      chodze do dr Rutkowskiego od kilku lat ( od momentu jego wykladu w mojej
      szkole) i nie zgadzam sie z ta opinia faktycznie wejscie do gabinetu nie
      prezentuje sie najlepiej ale juz sam gabinet jest przytulny i czysty, na
      pierwsej wizycie doktor zebral wywiad ze mna i zapisal go na kartce ktora mi
      przekazal tlumaczac ze na pierwszej wizycie nie zaklada karty, a gdy przyjde
      nastepny raz to prosil abym te kartke przyniosla ze soba to na jej podstawie
      wypelni karte pacjenta, o wyniku cytologii mial mnie powiadomic w ciagu
      tygodnia jesli wynik bedzie nieprawidlowy ( cytol 2 ) to wynik prawidlowy a
      jesli Cie wynik interesowal to sama powinnas do niego zadzwonic ( i tak
      powinnas sie cieszyc ze przyslal ci go poczta )prowadzil moja ciaze i jestem
      bardzo zadowolona z jego uslug i polecam go wszystkim moim kolezankom z redakcji
      • Gość: ada Zamość IP: 192.168.2.* / 213.199.252.* 25.12.05, 20:19
        Nie polecam dr.Buciora.Nie robi usg,nie zauważył wielkiej torbieli...wszystko
        chce od razu wypalać /nadżerka/..straszy...
    • kat.s Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW-TARNÓW 27.12.05, 15:42
      a może ktoś z Tarnowa??? bardo chętnie pozbieram info na ten temat, może to
      będzie przestroga dla inncych - moje złe doświadczenie - dr z Polikliniki -
      rutyna, zero inwencji własnej, twierdzi ze nie potrzeba w ogole robic
      rutynowych badań prze tabletkach (!!!) bo "jestem młoda"!!! + mimo wyraznego
      zalecenia ponownego wykonania usg piersi (po roku od pierszego badania) od
      lekarza ktory wykonywal to badanie - twierdzila ze to jest niepotrzebne!! +
      twierdzi ze niepotrzebne sa badania na toxo, cytomegalie czy rozyczke przed
      planowana ciążą!!
      no i moj hit: niegdy w zyciu nie badale mnie przed usg (drogi rodne) - dopiero
      niedawno dowiedzialam sie od kolezanki ze to rutynowe badanie (ale chba tylko w
      gabinetach prywatnych)........
      czeka na inne hiciory z Tarnowa
      pozdr K
    • trawa111 POZNAŃ- dr J. Miedzianowski 28.12.05, 16:46
      Chcialam podzielić się moją opinią, a także poprosić o Wasze odnośnie dr J.
      Miedzianowskiego. Jestem w 6 msc. ciąży- mój ginekolog w/w jest
      bardzo "troskliwy" jesli chodzi o wzywanie mnie na wizyty. Chodze do niego co 2
      tyg, o 2 tyg. płacę 100 zł, co 2 tyg robi mi USG.... Zapomniało mu się tylko,
      zeby choć raz skierować mnie na badanie krwi, moczy, zważyćmnie, mierzyć
      ciśnienie.... Miałam skierowanie na badania, które a i owszem potwierdzil, zę
      nalezy wykonać na Polnej (tam też pracuje) co nie przeszkodziło mu, aby mnie za
      to podliczyć- np. test potrojny 400 zł (+ 100 zł wizyta, bo jak inaczej smile)
      Może to i dobry fachowiec, ale czy lekarze tacy jak On nie mają już zupełnie
      oglady w "wyciąganiu" pieniędzy???
      • Gość: nadia Kraków IP: *.devs.futuro.pl 28.12.05, 22:50
        Odradzam Dżewickiego. Mojej mamy nie badał a chodziła do niego regularnie
        (musiała się upominać)aż pewnego dnie sama wyczuła guz w brzuchu. Okazało się,
        że jest to rak jajnika i to bardzo duży ale lekarz go nie zauważył(śmieszne).
        Ja natomiast poszłam do niego (przed maminą historią) i powiedziałam, że
        planuję ciąże i chciałam się od niego dowiedzieć czy np. mam brać kwas foliowy
        a rewelacyjny pan doktor, że nie tylko zachodzić (już nie mówię o przepisaniu
        jakiś badań np.toxoplazmoza). Okazało się, że ciąża obumarła, wykrył to już
        inny lekarz, który stwierdził, że jak bym zarzywała kw. foliwy to mogło by do
        tego nie dojść. Odradzam z całego serca, wiem , że jest miły, ale chyba nie o
        to tutaj chodzi!
        • Gość: margo Re: Kraków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 00:52
          Bardzo proszę o opinię na temat doktora Gilowskiego,ordynatora z Wadowic.
          • morrodiel Kraków- dr Lech Kołodziejski 03.01.06, 20:42
            Czy ktoś zna?
      • agx Re: POZNAŃ- dr J. Miedzianowski 04.01.06, 02:55
        nie znam goscia, ale z tego co mowisz wynika, ze to skonczony banan. JAk mozesz
        byc w 6mcu i nie miec badan krwi. Po co wizyty co 2 tyg?????? Jak all przebiega
        dobrze wystarczy raz w mcu. A usg przy ciazy bez powiklan 2x w ciagu calych
        9mcy. Drogo sie gosc ceni, znam swietnych specjalistow, ktorzy kasuja 60 zl za
        wizyte,sa troskliwi, rozmowni i chetnie odpowadaja na wszystkie twoje pytania.
        pozdrawiam
    • Gość: karla Żory IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.12.05, 14:58
      Jest ginekolog w przychodni państwowej, który jest świetny, wtedy, gdy wszystko
      jest dobrze, ale jak zaczyna się chorować, to szkoda czasu na niego, bo
      przepisuje tylko pigle. nie daje skierowań na badania, bo jest bardzo skąpy.
      Ten lekarz pracuje w De - Medzie.
    • aspikkk Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW 29.12.05, 19:01
      Witajcie mam prosbę napiszcie mi wszystko o ginekologach z Bielska-Białej,
      którzy to pracuja w szpitalu Wojewódzkim
      Szymala
      Walków

Nie tylko te najlepsze rzeczy tylko proszę o opinie a ja postaram sie wam tez
      cos bardzo ciekawego napisać.Oraz p[odajcie mi stronke tylko listę złych
      ginekologów z bielska. czekam pozdrawiając wszystkich. Aspikkk
      • Gość: anwa6 Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.05, 14:21
        Dr Szymalę znam, ale po jednej wizycie zrezygnowałam ponioeważ cena zabiegów
        jakie zaproponował mi pan Szymala zwaliła mnie z nóg, około 600zł za laserowe
        usuwanie nadżerki i badanie kolposkopowe. Po konsultacjach z innymi lekarzami
        okazało się że to blizna po poprzenim wypalaniu nadżerki. W ostatniej chwili
        znalazłam w internecie właśnie opinę o tym lekarzu. Ja nie polecam! Dr Engelt
        (dokładnie nie wiem czy tak brzmi jego nazwisko)ponoć bardzo dobry fachowiec.
        Dr Stolecki tak jak dr Szymala bardzo lubi pieniążki (razem przyjmuja w
        przychodni). Innych lekarzy z Wojewódzkiego nie znam. Jeśli coś wiesz na temat
        bielskich lekarzy to napisz, pozwoli to innym dziewczynom unikać
        tych "profesjonalistów". Ja obecnie chodzę do lekarza który pracuje w szpitalu
        na Wyspiańskiego (dr Lasatowicz). Świetny lekarz, miły kompetentny, kuturalny,
        zawsze ma czas chociaż za drzwiami rzesza pacjentek. Jedyny minus to trzeba
        swoje w kolejce odstać. Ale wolę to niż trafić na takiego "profesjonalistę", o
        których tu piszą. Znam jeszcze paru bielskich lekarzy, ale wolę się nie
        denerwować.
    • Gość: BYDGOSZCZ Re: LISTA ZŁYCH GINEKOLOGÓW IP: 1.1.* / *.proxy.aol.com 03.01.06, 21:14
      MARCINKOWSKI ZENON jest co prawda delikatny , mily, mam zal nie wykryl wady
      serca mojej coreczki, mimo iz mial specjalistyczny sprzet ... nie zawsze super
      gabinet potrafi jednak lekarz wykorzystac.
    • agx POZNAŃ DR PIOTR JASIŃSKI POLNA 04.01.06, 02:48
      DZiewczyny!!!!!!!!!!!! Uważajcie na tego lekarza - pan ok. lat 50ciu, patolog
      ciazy na Polnej. PO tym jak zrobil mi prosty zabieg usuwania nadzerki, wracalam
      przez miesiac z krwotokami na stol na pOlnej... wmawiano mi, ze mam slaba
      krzepliwosc krwi... PO miesiacu zaczelam podejrzewac, ze cos tu jednak nie gra
      (wczesniej wmawailam sobie, ze wcale nic zlego sie nie dzieje...)Okazało sie, ze
      usunal mi prawie cala szyjke macicy!!!!! tak ze istnialo ryzko, ze w ogole nie
      bede mogla miec dzieci. KOSZMAR!!!!! Jak ktos raz popelni blad w sztuce, moze
      popelnic i drugi. Uciekajcie od goscia jak najdalej!!!!!!!!!!!!!!!!!
    • Gość: Gość Kraków dr Bogdanowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.06, 10:15
      ostrzegam przed dr Bogdanowiczem (przyjmuje na ul Grzegorzeckiej) nawet mne nie
      zbadal, zrobil niepotrzebne usg (robione przez studentek ktore uczyly sie
      obslugiwac usg) a ja za to wszystko musialam zaplacic. malo tego wypisal mi
      hormony bez badan!oczywiscie podkresla iz lekarstwa nalezy wykupic w aptece na
      rogu! Z tak zachlannym lekarzem sie jeszzce nie spotkalam!
      • Gość: mała Re: Kraków dr Bogdanowicz IP: *.zbymar.tarnow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:11
        Podpisuję się pod tym rękami i nogami. szczera prawda.ja do niego chodziłam,
        ale już nie chodzę.
      • Gość: gość Re: Kraków dr Bogdanowicz IP: *.zbymar.tarnow.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.06, 22:19
        szczera prawda.Oprócz tego wizyta trwa ekspresowo. ma się wrażenie że pan dr ma
        zasade. im więcej pacjentek tym więcej pieniędzy.ja już do niego nie chodzę.
        • Gość: loki Re: Kraków dr Bogdanowicz IP: *.chello.pl 20.02.06, 13:52
          Będąc w pirwszym mc ciąży byłam z pierwszą wizytą u dr Bogdanowicza. W sumie
          miałam ich trzy, czwarta to był już szpital.Poroniłam. Pozostał mi tylko żal do
          siebie , dlaczego po pierwszej wizycie nie zmieniłam lekarza.Prawdą jest, że
          wizyty przebiegają bardzo "błyskawicznie", za każdym razem wchodząc do gabinetu
          miałam wiele pytań do dr (to była moja pierwsza ciąża) ale zawsze jakoś sie tak
          kończyła, że nagle musiałam już wyjść bo dr stał już w drzwiach i prosił
          następną osobę. Nie chcę nikogo obwiniać ale jest mi przykro...
          Dopisuje sie do tych wcześniejszych wypwiedzi, wszystko jest prawdą, czytając
          je widzę przed oczami dr Bogdanowicza.......dr dla którego liczy sie tylko
          kasa,kasa i jeszcze raz kasa.....

• Gość: Joanna Kaleta Re: Kraków IP: *.autocom.pl 18.02.06, 20:01
        A ja przestrzegam przed dr Bałaszem, który przyjmuje na Jadwigi. Jeszcze tydzień
        temu miałam o nim w miarę dobre zdanie, ale ostatnia wizyta u niego była
        koszmarem. Zawsze czułam się tam jak petenht za komuny czekając w
        kilkugodzinnych kolejkach mimo że słono płaciłam. Ale ostatniio pan doktor przy
        okazji wizyty (podobno już rzadko przyjmuje na Jadwigi, nie wiem gdzie sie
        przemiosl) potraktowal mnie tak, ze wyszlam na ulice placzac. Mniejsza o
        szczegoly, byc moze mial racje bo zdrowie u mnie szwankuje, ale z takim
        grubianstwem nie spotkalam sie nigdzie. Oprocz tego ze raczej juz "nic z tego
        nie bedzie" to mohge sie pokusic o laparoskopie u niego... Nadal jestem w szoku.
        wczoraj rozmawialam na ten temat z tesciowa, ktora zna te klinike od troche
        innej, zawodowej strony i zabronila mi isc tam na zabieg - ponoc od lat sanepid
        cudem jakims tylko nie zamyka tej "kliniki" absolutnie niespelniajacej wymogow.
        PO tych doswiadfczeniach na pewno wiecej nie bede panu doktorowi nabijala kabzy,
        dziekuje, postoje. Jestem swiezo po lakturze bialej listy ginekologow i chyba
        wybralam lekarza dla siebie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka