karlaj 23.10.03, 23:16 czy ktoś używał,ja stosuję już 4 lata zastanawiam czy odstawić,panicznie boję się ciąży,ale jeśli trzeba ze względu na zdrowie odstawie,ale czy to jest konieczne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorotka222 Re: microgynon21 24.10.03, 21:11 Cześć Wiesz tak na prawdę to nie wiem o co Tobie chodzi?Skoro panicznie boisz się ciąży to po co chcesz odstawić pigułki?Jeśli masz jakieś problemy zdrowotne to porozmawiaj ze swoim lekarzem.Ja biorę microgynon przez długi czas,są do mnie bardzo dopasowane.Jeśli kobieta zdecydowała się na taką formę antykoncepcji to musi się liczyć z ewentualnymi konsekwencjami nawet w dalekiej przyszłości. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
karlaj Re: microgynon21 25.10.03, 00:23 chodzi oto,że nie wiem czy powinnam je odstawić dlateo się pytam czy jest jakaś reguła która nakzuje,że po 4 latach należy je odstawić Odpowiedz Link Zgłoś
justy1 Re: microgynon21 25.10.03, 00:29 nie ma takiej reguły. jeśli dobrze tolerujesz pigułki, a wyniki badań są OK, to nie ma potrzeby ich odstawiać. Odpowiedz Link Zgłoś