Gość: alunia27 IP: *.cmbg.cable.ntl.com 07.11.08, 13:16 Wczoraj mialam plastyke krocza i jestem bardzo obolala, szwy bola mnie bardziej niz po porodzie z peknieciem 4 stopnia.Czy ktos wie kiedy sie rozpuszcza i kiedy wroce do normalnosci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: andzia Re: Po plastyce krocza IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.08, 13:54 napisz coś wiecej na ten temat- dlaczego się na to zdecydowałaś, jak to się odbywa, jak długo leży się w szpitalu. Mnie też to "grozi" , dlatego pytam i odkładam decyzję na póżniej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
maja_sara Re: Po plastyce krocza 07.11.08, 14:08 O takie tematy trzeba było lekarza spytac, a nie obcych ludzi na forum, którzy mogą nie miec zielonego pojęcia o plastyce krocza, rekonwalescencji i skutkach złych porad. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alunia27 Re: Po plastyce krocza IP: *.cmbg.cable.ntl.com 07.11.08, 14:51 Tak sie przypadkiem sklada ze obcy ludzie na forum tez moze mieli taki zabieg i moga sie podzielic doswiadczeniami. Juz odpowiadam: zabieg mialam na wlasne zyczenie za granica z powodu braku jakichkolwiek odczuc po porodzie.Znieczulenie ogolne.Tego samego dnia wieczorem wyszlam do domu. Odpowiedz Link Zgłoś