misiu56 31.10.03, 17:25 od bodajże 5 dni czuję bóle w piersiach,nie cały czas, tylko np. przy przytuleniu, lub gdy leżę na brzuchu. Ból w jednej i drugiej piersi jest w tym samym miejscu - pod nimi. Co to może być?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiu56 Re: bolące piersi 02.11.03, 14:26 Wczoraj dostałąm okres, myslałam że ten ból ustąpi. A jednak nie... Więc co to może być?? Odpowiedz Link Zgłoś
lolla1 Re: bolące piersi 06.11.03, 20:35 Ja tez tak mam. Czuje ból przy dotyku, w dolnej części piersi. Zazywam tabletki antykoncepcyjne. Czy to a jakis zwiazek. Odpowiedz Link Zgłoś
issbe Re: bolące piersi 06.11.03, 22:04 mnie nie bolą dwie lecz jedna i nie na dole tylko z boku (to nie węzły) po prostu jakby nie sama pierś tylko koło niej na żebrach...chociaż kiedy się mocno przytulam do.. albo albo próbuję ją ścicnąć to w środku już cała mnie boli dosyć mocno- Oczywiście przed okresem ból się nasila- ale to akurat normalne- tylko że po okresie ta druga przestaje mi dokuczać... kiedyś grałam w paintball i dostałam z bliska- potem miałam siniaka pod sutkiem, ale sutki mnie wcale nie bolą, nie biorę żadnych tabletek, hormonów... wybieram się owszem na usg- ale jeszcze tam nie dotarłam.. żadnych guzków w piersi niby nie wyczułam, ale może nie umiem się badać sama... choć wydaje mi się że na żebrach obok piersi wyczułam jakieś drobne miękkie zgrubienia... ktoś ma jakiś pomysł- oprócz wizyty u lekarza? denerwuję się... Odpowiedz Link Zgłoś
kasiulek10 Re: bolące piersi 07.11.03, 18:48 Idź na usg, tu nikt Ci bez badania nie powie. Nie lepiej się uspokoić u lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś