Dodaj do ulubionych

Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie

IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.02, 15:59
Kochane dziewczeta, pomozcie zalezy mi na bardzo dobrym ginekologu
endokrynologu w Wawie. Koniecznie kobiecie. To ma byc moja pierwsza wizyta,
wiec berdzo sie denerwuje. Szukam milego delikatnego kompetentnedo lekarza. Mam
spore zaburzenia hormonalne, ale jesli inni ginekolodzy tez sie na tym znaja to
endokrynolog byc nie musi.
prosze poradzcie kogos
Obserwuj wątek
    • Gość: Ola Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: *.acn.waw.pl 20.01.02, 20:29
      ALFA-Lek, Lecznica Profesorsko-Ordynatorska na Nowym Swiecie. Polecam pania
      doktor Elzbiete Niklewicz (ginekolog-endokrynolog). Sama chodze do niej od 2,5
      roku. Cena za wizyte 75 zl.
      • Gość: momik Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: *.chello.pl 20.01.02, 22:12
        uuu, nie znam tej pani dr ,ale o samej klinice same złe rzeczy słyszałam...
        • Gość: Ania Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.01.02, 23:40
          Ojej, ja też słyszałam o tej klinice nienajlepsze opinie.
    • Gość: Miko Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: *.waw.cdp.pl 21.01.02, 09:28
      dr Załucka - Szpital Damiana przy Wałbrzyskiej, niestety drogo 95 zł sad
      • Gość: Momek Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: 213.77.91.* 21.01.02, 10:08
        Szczerze odradzam dr Załucką - mojej koleżance postwiła taką diagnozę jej
        ciąży, że dziewczyna prawie zawału dostała
        • Gość: Miko Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: *.waw.cdp.pl 21.01.02, 10:50
          Rozumiem że diagnoza była błędna? Bo określenie, że mało co zawału nie dostała
          nie jest specjalnie precyzyjne.

A tak w ogóle za każdym razem jak ktoś poleca jakiegoś specjalistę bo jest z
          niego zadowolony to zaraz odzywa się inna osoba z jakimiś negatywnymi
          doświadczeniami. I powiedźcie jak tu ufać lekarzowi? Przecież nie będę z każdym
          najmniejszym problemem biegała do trzech lekarzy aby sprawdzić czy diagnoza
          jest poprawna. A poza tym co lekarz to inne preferowane metody leczenia. Bądź
          tu człowieku mądry i ... lecz się sam sad((.
          • Gość: Ewa Solec IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 21.01.02, 14:20
            A czy któraś z Was, drogie panie, zna może dr Witkowską, która przyjmuje w
            przychodni ginekologiczno-endokrynologicznej na Solcu? Jakie o niej macie
            zdanie? Bo ja po kilku wizytach mam raczej mieszane (czyli nienajlepsze) sad

Ewa
          • Gość: toga Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: 212.160.141.* 22.01.02, 16:35
            niestety - musisz TY sprawdzic, czy diagnoza jest trafna, bo lekarza tak
            naprawde to ani chlodzi ani ziębi

i to jest ten problem, ze tylko tobie zalezy na zdrowiu, dobrze, jak lekarz
            zarobi i przy okazji - nie zaszkodzi
            tak to w skrocie wygląda
    • peggy Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie 21.01.02, 19:05
      No tak. I w sumie nic nie wiem. A propos dr zaluckiej, to juz nie raz mi ja
      odradzano. Ktos kiedys tu pisal o jakiejs w miare mlodej pani dr, ktora
      przyjmowala na Zelaznej a teraz tylko na Grojeckiej, ale nie pamietam jak sie
      nazywala. Podobno miala druga specjalizacje z hormonow.
      Tak czy owak, zbieram kolejne opinie, tylko coraz bardziej mi sie spieszy....
      • Gość: Mariola Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: 217.97.136.* 22.01.02, 07:55
        Dobrym ginekologiem-endokrynologiem-położnikiem i cytologiem jest dr Alicja
        Kupis w przychodni WAT (Wojskowa Akademia Techniczna). Jeśli wykonuje tylko
        cytologie w danym dniu, a Ty masz problem, to zawsze Cię przyjmnie. Bdania
        czasem poparte są nawet odręcznymi rysunkami (obrazowo dla pacjentki).
      • Gość: Ania Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 10:38
        Chyba chodzi o panią dr Gardyszewską. Ja też przeczytałam o niej na forum
        gazety. Na razie byłam u niej dopiero dwa razy, ale wydaje mi się, że jest
        dobrym lekarzem. Podała mi numer tel. komórkowego, prosiła, żebym dzwoniła, jak
        będę miała jakieś pytania czy wątpliwości. Wykryła u mnie hiperprolaktynemię,
        czego wczesniej nikt nie widział (z testm metaclopramidem). Dzieki temu po raz
        pierwszy od wielu miesięcy miałam w tym cyklu owulację.
        • Gość: peggy Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: *.siedlce.cvx.ppp.tpnet.pl 22.01.02, 12:51
          A czy wykonuje USG, cytologie?
          Nie chcialabym chodzic po roznych lekarzach, tylko miec jednego od wszystkiego.
          • Gość: Ania Re: Szukam ginekologa-endokrynologa w Wawie IP: 217.99.1.* 22.01.02, 19:47
            Niestety, USG nie wykonuje. To duży minus, też chciałabym znaleźć kogoś, kto
            wykonuje.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka