Dodaj do ulubionych

Pieczenie po stosunku

19.12.08, 10:23
Nie wiem juz co o tym myslec.... Leczylam sie z grzybicy i wczoraj bylam u lekarza i niby wszustko ok. Wieczoram kochalismy sie z mezem, a dzis znowu to cholerne pieczenie i czuje sie jakby obtarta, mimo ze nawilzenie bylo odpowiednie... Pomozcie kobity...
Obserwuj wątek
    • Gość: kasiak Re: Pieczenie po stosunku IP: *.unreg.tvk.wroc.pl 20.12.08, 19:06
      Ja mam podobnie i też już nie wiem co mi jest? Czasem nawet unikam zbliżenia, bo później mnie piecze...
      • Gość: data ważności. Re: Pieczenie po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.08, 19:35
        Autorko wątku, a Twój mąż też się przeleczył? Bo jeśli nie, to bardzo możliwe, że to właśnie on Cię na nowo zaraża. Tzn. tą Twoją grzybicą. Bo tak raczej też może być.
        • hellious Re: Pieczenie po stosunku 21.12.08, 12:10
          To nie to, bo pieczenie ustaje po pewnym czasie ( kilku godzinach) i pozniej wszystko jest ok.
          • Gość: sundry Re: Pieczenie po stosunku IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.08, 13:11
            Może piecze dlatego,że sperma ma odczyn zasadowy,a pochwa kwaśny?
            może lactovaginal pomoże?u mnie tak było.
    • Gość: ś Re: Pieczenie po stosunku IP: *.chello.pl 21.12.08, 13:22
      Może być podrażnie4nie śluzówki po chorobie albo po lekach. Miałam podobnie,
      robiłam dodatkowe badania i nie mogłam uwierzyć, że wszystko jest ok.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka