Dodaj do ulubionych

Pomóżcie!!!!!!!!!!!

25.12.08, 14:35
Czesc dziewczyny!!! Mam nadzieję, ze choć troszeczke mi pomożecie...otórz mam taki problem. Kochałam się w moim chłopakiem w sumie 7 razy w ciągu 2 dni...tj. 17 i 18 grudnia. 17 to byl ostatni z moich dni płodnych. Raz kochalismy się bez zabezpieczenia, ale zastosowalismy przerywany. Okres mam zawsze regularny...powinnam dostać 28 grudnia, ale dostałam 21, czyli dokaldnie o tydzien za wcześnie..do tego można powiedziec ze to istny krwotok...wrecz mi kapie po nogach i slabo się czuję. Zdarza mi się to pierwszy raz w życiu..nigdy wczesniej nie miałam czegos takiego, a kocham się z chłopakiem dośc regularnie. zaznaczam, że mogło dojść do zaplodnien ia jeszcze w szczytowe dni plodne, gdyż miałam duży kontakt z jego nasieniem, lecz uważaliśmy. O czym to moze świadczyć? Mogłam zajść w ciążę, czy to może z powodu jakiegoś stresu? z góry dziękuję za jakąkolwiek odpwoiedź. Pati.
Obserwuj wątek
    • fabiankaa Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!! 25.12.08, 14:54
      Krwotoki nie sa objawem ciazy.
      Jesli uprawiasz seks bez zabezpieczenia - to znaczy, że NIE UWAŻASZ.
      Skąd wiesz, ze 17 grudnia był ostatnim z twoich dni płodnych?
      • bunia0510 Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!! 25.12.08, 14:58
        Uwaz i to az za bardzo..raz jeden w życiu mi się zdarzył seks przerywany ;/ Nie wiem co sądzić o tym całym dziwnym okresie, bo moja kuzynka, która jest teraz w 8 miesiącu ciąży, miała okres taki dziwny własnie do 3 miesiąca, dlatego nie wiedzieli z mężem że jest w ciąży...zawsze miałam okres dokąłdnie co do dnia regularny...i dlatego mnie to zdziwilo...korzystam z kalendarzy obliczających dni płodne..staramy się z narzeczonym nie kochać zbyt często w dni płodne, nawet jak się zabezpieczamy...nie mogę ze względów zdrowotnych brac pigulek anty więc pozostaje nam tylko prezerwatywa, a jak wiadomo nie ejst to najskuteczniejszy środek antykoncepcji...
        • niunia8982.2 Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!! 25.12.08, 15:07
          Kochana na tym forum wróżek nie ma,niestety nikt ci tu nie powie czy jestes w
          ciazy,kup test i sprawdz albo poczekaj i za 6tyg idz do gina.
          Obfity okres moze sie zdazyc nawet gdybys nie wspolzyła,a co do regularnosci
          okresu to nigdy nie jest pewne.

--
          Nasz Brajanek ma już 6dni smile
          • bunia0510 Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!! 25.12.08, 15:11
            Dzięki za odpowiedzi...chcę zrobić test,a le poczekam aż skonczy się to krwawienie. Ewentualnie pójde do gina...ostatnio byłam pod koniec września, chodz eprywatnie, wszytskie badania wyszły mi rewelacyjnie, wiec jestem zdrowa..tylko własnie ta sprawa mnie zmartwial,a le to może przez ostatni stres...W poniedziałek (czyli dzień po terminie okresu który powinien byc regularnie) zrobie test i mam nadzieję, ze będzie negatywny, bo choc baaaaardzo chciałabym mieć dzidziusia to nie wiemm czy w tym momencie bym sobie ztym poradziła...(jeżeli chodzi o kwestię materialną)
        • fabiankaa Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!! 25.12.08, 15:12

bunia0510 napisała:

> Uwaz i to az za bardzo..raz jeden w życiu mi się zdarzył seks
          przerywany

I od takich "jednych razów" czesto zachodzi sie w ciąże.

> korzystam z kalendarzy obliczających dni
          > płodne..

To przestan z nich korzystac, bo ona obliczają "prawdopodobne", a
          nie realne dni płodne. Przesunie ci sie owulacja - i juz te
          obliczenia nie są warte ani grosza.

> pozostaje nam tylko prezerwatywa, a jak wiadomo nie ejst to
          najskuteczniejszy środek antykoncepcji...

Ale zdecydowanie lepszy niz stosunek przerywany.
          Na tym forum nie ma wrozek i nikt ci nie powie, dlaczego krwawisz.
          Idz po swietach do gina - to jedyna rada.
    • ochra Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!! 25.12.08, 19:25
      Skąd ci przyszło do głowy że obfite krwawienie tydzień przed
      terminem miesiączki może oznaczać ciążę?
    • zyrafa-dluga Re: Pomóżcie!!!!!!!!!!! 25.12.08, 19:42
      Krwawienie nie świadczy o ciąży. Może miałaś nadżerkę i tak intensywne
      współżycie ją naruszyło? A może tak częste współżycie naruszyło błonę śluzową
      Twojej pochwy (coś na kształt urazu, otarć) co doprowadziło do krwawienia? A
      może to po prostu dostałaś okres zbyt wcześnie? Lepiej idź do ginekologa, każde
      niewyjaśnione krwawienie powinno zostać zdiagnozowane - zapamiętaj to na zawsze.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka