ice-tea 19.02.09, 10:33 Witam, czy to normalne,że po iluś latach picia kawy(np. 5-10 lat) ona już prawie nic nie działa? Czy to ze mną jest coś nie tak? Aż tak uzależnia? Z góry dziękuję. Monika Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
green_land Re: kawa po latach 19.02.09, 14:00 Tak, uzależnia czasami, i zwyczajnie przestaje działać. Podobnie zmienia się nasza tolerancja na temperaturę otoczenia w ciagu roku Odpowiedz Link Zgłoś
enith Re: kawa po latach 19.02.09, 17:47 Kiedyś po wypicu szklanki rozpuszczalnej lury, miałam trzęsawkę i spać nie mogłam. Dziś pijam cztery do sześciu espresso dziennie (dwa, czasem trzy wielkie kubasy), a zaraz potem mogę iść spać. Kawa już od dawna nie działa na mnie pobudzająco, ale jeśli z rana nie wypiję kubka, zaczyna mnie boleć głowa. No uzależnienie, jak nic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: kawa po latach IP: 212.76.37.* 19.02.09, 19:10 na mnie kawa nigdy nie działała. piję bo lubię ale nigdy nie miałam trzęsawek ani innych takich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ela Re: kawa po latach IP: *.chello.pl 19.02.09, 19:45 normalne. powstaje tolerancja. Odpowiedz Link Zgłoś