Gość: Ania IP: *.chello.pl 21.03.09, 21:27 Ze względu na dwojenie (przy patrzeeniu w lewo i nie tylko w zasadzie)neurolog zaleciła mi rezonans mózgowia.Napiszcie proszę jak wygląda to badanie i czy jest takie straszne jak je malują. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ??? Re: Rezonans głowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.03.09, 21:33 kto maluje? a skoro wiesz, jak malują, to wiesz, jak to wyglada wjeżdzasz do tunelu i spokojnie leżysz Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Rezonans głowy 21.03.09, 23:26 Moja przyjaciółka miała robiony kilkakrotnie: wedle jej opisów straszne to nie jest, tylko dźwięki tego urządzenia wkurzają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jk Re: Rezonans głowy IP: *.wroclaw.vectranet.pl 22.03.09, 09:14 leżysz w tubie, masz kask na głowie, żeby nie ruszać głową, maszyna głośno pracuje, więc słyszysz różne stuki, puki, itp. Ja mam regularnie co rok i żyję. Nie ma co panikować. Odpowiedz Link Zgłoś
edytka8080 Re: Rezonans głowy 22.03.09, 15:59 ja mam rezonans głowy co pół roku najgorsze to stukanie i pukanie,a do tego komar mnie gryzł koszmar myślałam że mnie zagryzie Odpowiedz Link Zgłoś