jaroslawjerzy 26.03.09, 09:33 O! Święta racja. Niestety, tempo życia w dzisiejszej cywilizacji często nie pozwala na wyspanie się - człowiek wychodzi z domu wcześnie, wraca późno... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
irena.earl Nareszcie coś dla mnie! 17.04.09, 19:07 Nareszcie kuracja, która mi odpowiada! Tak to ja się mogę odchudzać w nieskończoność. Zawsze wiedziałam, że wyspanie się jest dużo lepsze niż jakiś tam jogging czy inny aerobik, czy, o zgrozo, dieta Idę spać, o przepraszam - poćwiczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mrowa Śpij = nie tyj IP: *.centertel.pl 17.04.09, 21:10 a figa!! ja moge spac 24 h na dobe i ogolnie duzo spie (zdecydowanie wiecej niz 7 h)... i niestety- super laska nie jestem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAtoJA Re: Śpij = nie tyj IP: *.internet.radom.pl 01.09.09, 09:10 skoro spisz 24/dobe to kiedy masz czas na jedzenie ?? a tak pwoaznie - to sen jest jednym z elementow - do tego musis dojsc wysilek fizyczny, zrownowazona dieta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JAtoJA Re: Śpij = nie tyj IP: *.internet.radom.pl 01.09.09, 09:14 i na moim przykladzie powiem to koniecznie musza byc te 3 elementy - sen+wysilek+dieta. bo np. dieta+wysilek = wahania wagi az oraganizm przyzwyczail sie i wrocil do swojeje wagi, sen+wysilek= organizm na wadze nie przybieral ani tez nie tracil, ale jadlem wszytsko jak leci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AJ Re: Śpij = nie tyj IP: *.polkomtel.com.pl 18.09.09, 15:35 U mnie to było jednym z objawów niedoczynności tarczycy: chodziłam ciągle zmęczona, spałam po 10-12 godzin na dobę, niewiele jadłam i tyłam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenanova Śpij = nie tyj IP: *.aster.pl 12.10.09, 13:51 Zastanawiam się, czy z tym snem nie jest przypadkiem odwrtonie. Mam tu na myśli to, że sen nie jest przecież bezpośrednią przyczyną nadwagi, ale jestem sobie w stanie wyobrazić, że można mieć problem ze snem, gdy ma się nadwagę. Sprawdziłam na sobie. Jak mam parę kilo więcej nie wysypiam sie, a jak zrzucę tu i ówdzie trochę tłuszczyku to i sen mam głębszy i czuję się wypoczęta. Odpowiedz Link Zgłoś